Гриша Ганчев и всичко свързано с него в спорта и извън него

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Re: Нека подкрепим Гришата

Мнениеот noo » 30 май 2012 10:31

A.C.A.B. написа:
noo написа:Новото е заплахата за убийство на шефа на НАП.

Не е малко! ;)

Това за заплахата за убийство взе да се изтърква. Само последния месец с такова обвинение, поне двама-трима подписваха протоколи. Виж, ако бяха го обвинили, че е искал да изяде баба си щях да се съглася. ;)

Потребителски аватар
football_fb
Контакти:

Мнениеот football_fb » 30 май 2012 10:32

Справедливост!? Трудно е да се каже какво е справедливо и какво не ?! Но, жив и здрав да е!
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!

Потребителски аватар
A.C.A.B.
Контакти:

Мнениеот A.C.A.B. » 30 май 2012 10:36

noo написа:
A.C.A.B. написа:
noo написа:Новото е заплахата за убийство на шефа на НАП.

Не е малко! ;)

Това за заплахата за убийство взе да се изтърква. Само последния месец с такова обвинение, поне двама-трима подписваха протоколи. Виж, ако бяха го обвинили, че е искал да изяде баба си щях да се съглася. ;)

Мисълта ми беше, че с такива обвинения е напълно нормално да му лепнат 500 000 лв. гаранция.Както и да е..Тази "постановка" сме я гледали вече.Повече от ясно е, че в затвора няма да отиде! :)

Потребителски аватар
football_fb
Контакти:

Re: Обвиниха и Гриша Ганчев

Мнениеот football_fb » 30 май 2012 10:36

За убийството не знам - щом имат доказателства, за да го вкарат в съда - ОК.
Но за ръководенето на групата, която беше задържана по-рано, е съвсем логично той да е тартора. :)
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Обвиниха и Гриша Ганчев

Мнениеот paceto » 31 май 2012 13:57

football_fb написа:За убийството не знам - щом имат доказателства, за да го вкарат в съда - ОК.
Но за ръководенето на групата, която беше задържана по-рано, е съвсем логично той да е тартора. :)

Никакви доказателства нямат.
Ако е имало такива заплахи те не са били лице в лице, а са били отправени както става ясно през друг човек, който ги предал на този шеф от НАП.

Такова обвинение няма да издържи в съда и даже адвоката на Ганчев го каза, че е пълно безумие всичко това.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Гриша Ганчев и всичко свързано с него в спорта и извън него

Мнениеот Old_death » 31 май 2012 20:10

Толкова ли сте глупави,или просто сте лицемерни.Преди години Бакърджиев искаше Ганчев да отчита пари в синята каса на СДС.Той отказа.Тогава почнаха бизнес проблемите му.Сега историята е същата,само че ББ е доста по нагъл и без никакви скруполи.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 03 окт 2012 14:18

Невинен :!:
"Аз не съм крадец и преследвам крадците до последно. Съжалявам, че някой е подвел вътрешния министър Цветан Цветанов и премиера Борисов. Премиерът ми е помагал толкова много, аз съм му благодарен. Аз имам фейс в тази държава. Няма да си продам лицето нито за 20 хиляди, нито за 200 хиляди, нито за 20 милиона!", заяви Гриша Ганчев пред ТВ7.
Специализираният съд днес трябва да реши за мярката за неотклонение на задържаните по случая със злоупотребите с внос на захар. Сред обвиняемите е синът на Ганчев. На 11 май Специализираната прокуратура повдигна обвинения на шестима души по чл. 321 от Наказателния кодекс - за участие в организирана престъпна група, и данъчни престъпления - по чл. 255. Обвиняеми са – Данаил Ганчев, Милко Талев, Ивайло Талев, Тодор Симеонов, Камелия Мирчева, Милко Димитров. На шестимата бе наложена мярка за неотклонение – задържане под стража за 72 часа.
"Гарантирам с цялото си лице и с името си, че в "Литекс" се продава с фактури. Зайче да продадем, ще е с фактура. Убеден съм, че моите директори са продали стоката със съответните необходими документи. Да стигнат и до последния гараж при проверката, защото заводите ни са пред фалит. Дори и в перфектната държавна фирма, в счетоводството на финансовото министерство, на Съдебната палата, опитен счетоводител все ще намери нещо. Как пък се случи, че точно ние да откраднем едни 200 хил. лева", заяви още Ганчев.
"Надявам се разследването да приключи със справедливост. Убеден съм, че нашите хора са абсолютно невинни. Досега бях в залата, гледах пледоариите на адвоката, мисля, че нещата утре ще отидат на добре. Синът ми е изп.-директор в компанията. Има голяма власт, издава фактури, получава парични преводи. Може би заради това той също е вътре. Искам държавата да стигне докрай. Крайно време е да се види, че има държава и че всички са равни пред закона. Аз съм обикновен гражданин. Ако наистина сме допуснали грешка, ние сме съгласни да си изтърпим наказанието", каза Ганчев.
Според него пазарът на захарта е 180 хил. тона на година. "80 хил. тона са в сивия сектор, ние произвеждаме 100 хил. тона. Подавал съм много сигнали. И от фирмата, и от асоциацията до министерството на финансите. Три дни преди акцията бях в министерството и разговарях с хора, които са заинтересовани да спре този сив сектор. Проблемът е, че според самите наредби, които спазва министерството на финансите, има свободно движение на стоки и финанси. Те са тарикати и те ползват фирми бушони. Там става изпирането на ДДС", смята той.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 25 окт 2012 19:57

Нова среща е имало между шефовете на ЦСКА и Гриша Ганчев, научи БЛИЦ от достоверни източници. Разговорите са били проведени в началото на седмицата. Какво обаче са обсъждали босът на Литекс, Димитър Борисов и Иво Иванов, остава в тайна.

БЛИЦ припомня, че в началото на 2012 година Ганчев се споразумя с “титаните” да влезе в управата на ЦСКА, закупувайки половината от акциите. Впоследствие обаче сделката се разсъхна, а малко по-късно ловешкият меценат обяви, че заради многобройните проблеми, които го съпътстват, няма да сбъдне детската си мечта – да стане шеф на “червените”. Нещо повече – Гриша Ганчев намали драстично издръжката на Литекс.

Новата среща между “Титан” и Ганчев веднага породи серия от спекулации. БЛИЦ обаче няма да ги публикува, за да не обвинят в пускане на “непроверена информация”.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 25 окт 2012 20:42

шивача написа:
Нова среща е имало между шефовете на ЦСКА и Гриша Ганчев, научи БЛИЦ от достоверни източници. Разговорите са били проведени в началото на седмицата. Какво обаче са обсъждали босът на Литекс, Димитър Борисов и Иво Иванов, остава в тайна.

БЛИЦ припомня, че в началото на 2012 година Ганчев се споразумя с “титаните” да влезе в управата на ЦСКА, закупувайки половината от акциите. Впоследствие обаче сделката се разсъхна, а малко по-късно ловешкият меценат обяви, че заради многобройните проблеми, които го съпътстват, няма да сбъдне детската си мечта – да стане шеф на “червените”. Нещо повече – Гриша Ганчев намали драстично издръжката на Литекс.

Новата среща между “Титан” и Ганчев веднага породи серия от спекулации. БЛИЦ обаче няма да ги публикува, за да не обвинят в пускане на “непроверена информация”.

Няма да стане.Създадоха достатъчно проблеми на Ганчев,за да се занимава с нас.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Свободна зона”