Масово изчезват хора и коли на мистериозен път!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Масово изчезват хора и коли на мистериозен път!

Мнениеот kingofpop » 27 май 2012 23:34

Наричат го още „Пътят за никъде”. И там са изчезнали вече над 300 човека!
От 10 години, този път поглъща хора и коли. Жертвите буквално се изпаряват от него и никой, никога, нищо повече не чува за тях.

„Пътят зя некъде“ взел вече 300 жертви!
Няма обяснение каква е причината и къде се намират потърпевшите.

„Пътят за никъде” се намира в град Албъкърк, Ню Мексико и представлява 15 километров участък от шосе в покрайнините на града, което се задънва в планината Сан Матео и няма абсолютно никакви отклонения.

Носят се страховити разкази и реални случки на късметлии, които са се отървали като по чудо. Сега ще ви разкажем, някои от тях.

Първата история за изчезване е на една сервитьорка от кафене разположено в покрайнините на град Албъкърк. Тя разказва как една сутрин семейство съпрузи с две деца влязло в заведението. Съпругата предложила докато мъжът й си изпие кафето, тя да разходи децата с колата. Взела ги и отпрашила по „Пътят за никъде”. Никога повече не се върнала, нито някой чул нещо за нея и децата.

В другите истории пък масово се разказва за мистериозно село, в което потърпевшите неочаквано се озовават и после по някаква случайност биват изхвърлени от нещо и се озовават в блатото покрай „Пътят за никъде”.

Лайза Уолдруг, разказва подобна случка за своя баща. Веднъж той гостувал на свой братовчед извън града и към 23 часа тръгнал да се прибира. Както си карал по „Пътят за никъде” изведнъж пред него изникнало сякаш от нищото някакво кълбо с диаметър около 15 метра, което излъчвало сребриста светлина. Като погледнал настрани, шофьорът установил, че вече не е нощ, ами е ден и се намира на непознато място, насред площада на някакво странно село с красиви къщи без прозорци. Хората били много любезни и усмихнати. Човекът се опитал да заговори някой от тях, за да разбере къде се намира, но напразно. Сякаш никой не го чувал, нито го виждал. Тогава изведнъж нещо започнало да жужи и в този момент се озовал в блатото намиращо се близо до „Пътят за никъде”. Когато погледнал часовника си с изненада установил, че въпреки усещането, че е стоял часове в странното село, всъщност са изминали само 10 минути.

Подобни разкази за мистериозното село със странните жители, които не виждали пришълците, нито ги чували, разказват и много други жители на града. И всички те завършвали със запращане в блатото.

Какво е това?! Паралелен свят, или врата към друго измерение?! Може би някой ден ще разберем!

Изображение

На някои може да им се стори глупаво, но мен лично ме заинтригува....какво мислите :?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Vincenzo

Re: Масово изчезват хора и коли на мистериозен път!

Мнениеот Vincenzo » 27 май 2012 23:46

Мисля, че хората както са загряли от другата тема, сега ще дойдат и ще има цирк и тук. :lol:
Изображение

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Мнениеот RobiVanPersie » 27 май 2012 23:51

Доста интересно....чета го от телефон на тъмно и доста ме замисли..... :)

dido77
Контакти:

Мнениеот dido77 » 28 май 2012 00:32

Vincenzo написа:Мисля, че хората както са загряли от другата тема, сега ще дойдат и ще има цирк и тук. :lol:

ахахахахахахахахах +1 :) :) :lol:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 28 май 2012 00:58

Аз викам да направим една банда от 10 човека и да потеглям към Мексико, ще останем в историята като разгадалите тази мистерия :mrgreen: :mrgreen: :roll:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

SobieskiVanilla
Контакти:

Мнениеот SobieskiVanilla » 28 май 2012 01:08

kingofpop написа:Аз викам да направим една банда от 10 човека и да потеглям към Мексико, ще останем в историята като разгадалите тази мистерия :mrgreen: :mrgreen: :roll:

-10 човека във форума. Ще ни липсвате :))

А сега по темата - възможно е да има нещо мистериозно, както е при Бермудския триъгълник. Въпреки че за там се говори, че се дължи на някакви газове

YavorBMW
Контакти:

Мнениеот YavorBMW » 28 май 2012 01:53

Хахахахах :lol: Пълни глупости :lol: големи филмари на всякъде :ДД пътят така даже и не свършва и не се знае на къде води :lol: :lol: :lol: отивали в села с къщи без прозорци и след това в блата :lol: :lol: :lol: е не,не :Д :lol: не мога да спра да се смея :lol:
Изображение

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 28 май 2012 02:03

Паралелен свят или друго измерение или пък хора жадни за внимание и слава си измислят подобни приказки,разпространяват ги и така стават известни като единствените оцелели или преживели нещо.За мен това са глупости на търкалета както казва големия мислител Шрек.

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 28 май 2012 02:49

И aз викам да се събираме и да идем да видим за какво става въпрос.. :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”