Нема да се плашите, нали се класирахме с Македония.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Нема да се плашите, нали се класирахме с Македония.
Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
Eminem написа:Не мога да разбера защо продължаваме да участваме в този конкурс. Ние май имаме само един единствен финал. Няма абсолютно никакъв смисъл да участваме. Тези държавни пари дето ги дават година след година, е по-добре да ги дават за нещо друго. Да, и аз не искам циганка да ни представлява. И според мен песента е много тъпа. За мен Софи беше колеблива на моменти и нямаше никакво сценично поведение. Поне един балет да бяха изкарали. Напълно нормално не ни класираха.
Гледах репортаж от гостуванията на Софи и аз НЕ чух да изпее песен на български.
Иначе на финала ще има българско участие, много по-българско от Софи Маринова. Представителката на Кипър е наполовина българка. Майка й е българка.
slash1912 написа:Eminem написа:Не мога да разбера защо продължаваме да участваме в този конкурс. Ние май имаме само един единствен финал. Няма абсолютно никакъв смисъл да участваме. Тези държавни пари дето ги дават година след година, е по-добре да ги дават за нещо друго. Да, и аз не искам циганка да ни представлява. И според мен песента е много тъпа. За мен Софи беше колеблива на моменти и нямаше никакво сценично поведение. Поне един балет да бяха изкарали. Напълно нормално не ни класираха.
Гледах репортаж от гостуванията на Софи и аз НЕ чух да изпее песен на български.
Иначе на финала ще има българско участие, много по-българско от Софи Маринова. Представителката на Кипър е наполовина българка. Майка й е българка.
Абсолютно съгласен.Само едно допълнение-нали ние избираме с коя песен ще участваме.След като избираме цигани с чалга да ни представят,значи не можем да очакваме нищо повече!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта