Евровизия 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Re: Евровизия 2012

Мнениеот ivo77 » 25 май 2012 01:08

от един друг форум..

Нема да се плашите, нали се класирахме с Македония.

:lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 25 май 2012 01:20

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=coqLVynejo8[/youtube]
Лично за мен,Нина Зили ще спечели Евровизия 2012
Готов съм да се обзаложим с някого 8-)

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 25 май 2012 01:27

Песенен конкурс Евровизия (Баку/АЗЕРБ) -26 Май 2012 г. 22:00

Победител

Швеция 2.35
Русия 6.00
Италия 9.50
Сърбия 17.00
Румъния 17.00
Великобритания 19.00
Дания 26.00
Кипър 26.00
Ирландия 26.00
Норвегия 31.00
Германия 31.00
Естония 31.00
Испания 31.00
Исландия 31.00
Гърция 41.00
Турция 41.00
Азербайджан 41.00
Украйна 41.00
Молдова 51.00
Албания 61.00
Македония 101.00
Франция 101.00
Литва 101.00
Босна и Херцеговина 101.00
Унгария 151.00
Малта 151.00

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 25 май 2012 01:43

Не мога да разбера защо продължаваме да участваме в този конкурс. Ние май имаме само един единствен финал. Няма абсолютно никакъв смисъл да участваме. Тези държавни пари дето ги дават година след година, е по-добре да ги дават за нещо друго. Да, и аз не искам циганка да ни представлява. И според мен песента е много тъпа. За мен Софи беше колеблива на моменти и нямаше никакво сценично поведение. Поне един балет да бяха изкарали. Напълно нормално не ни класираха.
Гледах репортаж от гостуванията на Софи и аз НЕ чух да изпее песен на български.

Иначе на финала ще има българско участие, много по-българско от Софи Маринова. Представителката на Кипър е наполовина българка. Майка й е българка.

arise
Контакти:

Мнениеот arise » 25 май 2012 04:03

Софка е срам за България, добре че не стигна финал!

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 25 май 2012 05:35

Аз съм много за, за изпълнението на Македонските участници.
Много добра песничка.
Наздраве и НаРок :!:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r_kbJLPXM-E[/youtube]
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 25 май 2012 08:08

Прибирам се от работа и жена ми ми сподели че външния вид на циганката бил потресаващ :shock:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 25 май 2012 08:45

Eminem написа:Не мога да разбера защо продължаваме да участваме в този конкурс. Ние май имаме само един единствен финал. Няма абсолютно никакъв смисъл да участваме. Тези държавни пари дето ги дават година след година, е по-добре да ги дават за нещо друго. Да, и аз не искам циганка да ни представлява. И според мен песента е много тъпа. За мен Софи беше колеблива на моменти и нямаше никакво сценично поведение. Поне един балет да бяха изкарали. Напълно нормално не ни класираха.
Гледах репортаж от гостуванията на Софи и аз НЕ чух да изпее песен на български.

Иначе на финала ще има българско участие, много по-българско от Софи Маринова. Представителката на Кипър е наполовина българка. Майка й е българка.

Абсолютно съгласен.Само едно допълнение-нали ние избираме с коя песен ще участваме.След като избираме цигани с чалга да ни представят,значи не можем да очакваме нищо повече!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 25 май 2012 09:48

Софи се справи перфектно, но поддръжката беше неадекватна!
задължително трябваше да има танцова подкрепа на сцената, отделно костюма беше меко казано шокиращ, а и най-важното което ни куцаше бе именно рекламата в другите страни!
просто като видиш какви други песни се класираха, разбираш, че не само някой от щаба ни се е издънил, но и че определено в тоя конкурс нещо не е наред, защото явно и политиката играе в него!!!

а твърдения от сорта: циганка, чалга и т.н само показват колко се е профанизирала нацията ни!
няма по-патриотично от това да излезеш пред милионна международна публика и да пееш на родния си български език!!!
респект!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 25 май 2012 10:42

slash1912 написа:
Eminem написа:Не мога да разбера защо продължаваме да участваме в този конкурс. Ние май имаме само един единствен финал. Няма абсолютно никакъв смисъл да участваме. Тези държавни пари дето ги дават година след година, е по-добре да ги дават за нещо друго. Да, и аз не искам циганка да ни представлява. И според мен песента е много тъпа. За мен Софи беше колеблива на моменти и нямаше никакво сценично поведение. Поне един балет да бяха изкарали. Напълно нормално не ни класираха.

Абсолютно съгласен.Само едно допълнение-нали ние избираме с коя песен ще участваме.След като избираме цигани с чалга да ни представят,значи не можем да очакваме нищо повече!

Айде, почнахте се. Тя била циганка, изглежадала зле...А къде бяхте като се избираше песен, да вземете да споделите притесненията си, че тази песен е чалга и с нея нямаме шанс. Прави сте - Софи беше ужасно облечена, нямаме никаква хореография и ...най-често срещания ни проблем досега - нямаме никаква обработка на звука. Звученето на самата песен, която е хубава - беше толкова обеднено, че ми се струва, чя накой просто беше донесъл стар диск със запис на песента и го беше дал на азерите да го пуснат. Но не заради това България не се класира за пореден път сред 26-те. Огледайте се какви песни влезнаха във финала - колко от вас помнят как звучаха поне 3-4 от 26 песни? Този конкурс е пародия. Това е като да тръгне Черноморец да печели титлата на България, а още преди да се е изиграл един мач, някои вече да имат по 5-6 мача сигурни взети. Тук не печели музиката. Занете какво печели. Затова ви се чудя как на поне един от вас не му дойде на ума да бламираме тази всеобща (извинямавам се за израза, който ще употребя, но тази дума най-приляга на конкурса с ВЕЛИКАТА ПЕТОРКА начело :) :) ) пръдня. Предлагам ви на финала всеки да хване и да гласува, ама не за нашите седи, които както се вижда не гласуват за нас, ами например - едни да пуснат за Естония, други за Малта, трети за Норвегия - за държави, с които нямаме никакви връзки, та по този начин да вземат да го издухат и нашите добронамерени към нас съседи и целия "конкурс". Предлагам също да се съберем пред камерите, нали дават публиката от всяка страна и да покажем с транспаранти интересни послания към "конкурса". Сигурен съм, че заради такива действия няма да ни отмъщават със Шенген. Да го духа еснафската и загледана единствено в себе си Европа.

Върни се в “Свободна зона”