Ники Михайлов купонясва в Пловдив, послe...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ники Михайлов купонясва в Пловдив, послe...
Номера ако е СА7500СВ е именно джипа който беше подарен на БФС от Мото Пфое

Ogranichenieto v raiona na Crna Maca e 50 km/u..kakvo oznachava "nesyobrazena skorost"
Ot druga strana,na Niki moje da mu predstoi transfer v drug klub i zatova da se pokriva incidenta,eventualno da ne e "kontuzen" i da se izbegnat skandali v tazi vryzka...mnogo byrzate s prisydite

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
Много ми е интересно що го крият???
Смисъл на всеки може да се случи, имал съм късмета (казвам късмет, щото можеше и да мина няколко секунди по-късно) такава катастрофа да се случи на 100-тина метра от мен... при нормална скорост на магистрала представете си колко секунди след като съм минал от там е било... Че Перуката дразни, спор няма... но тва не означава той няма право да ходи до Пловдив или пък да се връща през нощта.... всички сме ходели на купони и сме се прибирали... интересно ми е обаче що толкова го крият?!?!?!
пп между другото по Канал 1 нещо много леко ми изглеждаше описаната катастрофа... щото познати, които днес са минавали оттам казаха, че е имало 2 смазани джипа...
Смисъл на всеки може да се случи, имал съм късмета (казвам късмет, щото можеше и да мина няколко секунди по-късно) такава катастрофа да се случи на 100-тина метра от мен... при нормална скорост на магистрала представете си колко секунди след като съм минал от там е било... Че Перуката дразни, спор няма... но тва не означава той няма право да ходи до Пловдив или пък да се връща през нощта.... всички сме ходели на купони и сме се прибирали... интересно ми е обаче що толкова го крият?!?!?!
пп между другото по Канал 1 нещо много леко ми изглеждаше описаната катастрофа... щото познати, които днес са минавали оттам казаха, че е имало 2 смазани джипа...
[center]
[/center]

Re: Само в SportaBG.com: Ники Михайлов купонясва в Пловдив, посл
PFC Litex написа:AnalBreaker написа:Онова момче, което беше дало ключовете на своят приятел на Великден 2011 година получи присъда... Защо и Ники да не получи при положение, че е негова колата и шофьорът е пил(ако е пил де)
Е ти съвсем ги "закла", всеки тук пише версии по инерция
На джипа номера е покрит, а не е свален както споделя този очевидец
Лично на мен много ми прилича на джипа с който возеха Матеус когато беше треньор на националите ни
Такъв Жип кара Мъри Стоилов.когато беше треньор на националния,много добре си спомням Рейндж Роувъра на ОМВ-то.Сега дали е абсолютно същия не мога да кажа.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
Малко по-късно дойде и официалното опровержение от страна на КАТ. Началник група "Тежки ПТП" кап. Иван Златанов каза, че пострадалият при верижната катастрофа приличал на Николай Михайлов на 80%.
Все пак младежът е бил значително по-здрав и е приличал по-скоро на тежкоатлет. Неясен остана критерият как пострадалият си прилича на 80% с националния страж, след като Николай Михайлов има множество татуировки по тялото си.
хахахаха Това е полицията , еми да го питат бре.
Все пак младежът е бил значително по-здрав и е приличал по-скоро на тежкоатлет. Неясен остана критерият как пострадалият си прилича на 80% с националния страж, след като Николай Михайлов има множество татуировки по тялото си.
хахахаха Това е полицията , еми да го питат бре.
luxorus написа:PFC Litex написа:AnalBreaker написа:Онова момче, което беше дало ключовете на своят приятел на Великден 2011 година получи присъда... Защо и Ники да не получи при положение, че е негова колата и шофьорът е пил(ако е пил де)
Е ти съвсем ги "закла", всеки тук пише версии по инерция
На джипа номера е покрит, а не е свален както споделя този очевидец
Ти знаеш ли има ли номер отдолу???
Лично на мен много ми прилича на джипа с който возеха Матеус когато беше треньор на националите ни
Такъв Жип кара Мъри Стоилов.когато беше треньор на националния,много добре си спомням Рейндж Роувъра на ОМВ-то.Сега дали е абсолютно същия не мога да кажа.
Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“
Ще гледаме нова сапунка с марка БГ !!
Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“

Абе, всичко е ясно - да е жив и здрав Никито ! Ама тия от КАТ пък как изчислиха, че катастрофиралия приличал точно 80 % на Михайлов, това не можах да разбера ?

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- bobonikolov
Потвърдиха: Михайлов е бил в смачкания джип
Вратарят на националния отбор по футбол Николай Михайлов се е возел в един от катастрофиралите днес на АМ "Тракия" в района на "Църна маца" автомобили.
Новината най-после бе потвърдена от личния пиар на футболиста Калин Георгиев.
Кървавото меле стана рано сутринта, около 5.30 часа. Първо се блъснали две коли. Шофьорът на едната загина на място. В другата били баща и син. Тежко пострадал е бащата, който е бил на задната седалка. Върху двете коли връхлетели други автомобили, сред които и джипът на шефа на БФС Борислав Михайлов, в който се возел синът му Николай. Ранените и пострадалите са откарани в “Пирогов” със счупени крака, ръце, ребра, рани по лицата и болки в гърдите.
Малко по-рано днес началникът на група "Тежки ПТП" капитан Иван Златанов направи следното изказване: "Няма данни за Николай Михайлов, той не е участвал в пътно-транспортното произшествие и като водач, и като пътник. Категоричен съм, Николай Михайлов не е участник в катастрофата", каза пред журналисти Златанов, но както и се очакваше бе опроверган.
sportal.bg
DANS написа:
Джипа отпред е тотал-щета, сега пък ако се окаже че е и на БФС със служебен шофьор думи нямам!
Ми точно това се оказа! Джипът е лизингов, закупен от БФС.