Масонски обекти – Международното летище в Денвър, САЩ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
South_Park

Re: Масонски обекти – Международното летище в Денвър, САЩ

Мнениеот South_Park » 17 май 2012 23:41

Много вадиш от контекста, ама много :roll: + че точно защото знам какво е атомна бомба ще изпадна в двойно по-голям шок, което е нормална човешка реакция, няма мислещо същество, което да си каже просто : Е ще умра, много важно. Няма такива индивиди, така че масони или балони, всички сме хора и всеки яде, ходи до кенефа и умира, а останалото зависи от нас и ако аз искам мога да постигна всичко, стига да имам желание, цел, и амбиции да го направя, а тук ако ще се оправдавате с разни общества и прочие ... лошо за вас, но сега разбирам защо е имало 50 години социализъм в България , а не сте ги изритали като мръсни котета

Кажи какво искаш да постигнеш :roll:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 17 май 2012 23:44

South_Park написа:

Много вадиш от контекста, ама много :roll: + че точно защото знам какво е атомна бомба ще изпадна в двойно по-голям шок, което е нормална човешка реакция, няма мислещо същество, което да си каже просто : Е ще умра, много важно. Няма такива индивиди, така че масони или балони, всички сме хора и всеки яде, ходи до кенефа и умира, а останалото зависи от нас и ако аз искам мога да постигна всичко, стига да имам желание, цел, и амбиции да го направя, а тук ако ще се оправдавате с разни общества и прочие ... лошо за вас, но сега разбирам защо е имало 50 години социализъм в България , а не сте ги изритали като мръсни котета

Искрено и лично го спряха :lol: Така че ако нямаш някоя крилата фраза да споделиш, мисля че въпроса ти е абсурден :lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 май 2012 23:52

South_Park написа:

Страховитият кон на Апокалипсиса -
[offtopic]Изображение[/offtopic]
Пълно съвпадение с този от корицата на Онази книга! Не може да е случайно, просто няма начин! Бая зловещо изглежда! Е, не се вижда добре какво има под опашката, но със сигурност е някакво творение масонско!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 17 май 2012 23:55

magga написа:
THE G.A.M.E написа:
magga написа:Защото като го видя на филм и ако падне атомна бомба и избия половината свят аз просто ще си седна пред копма и ще початя в някой форум, за да обсъдим това наистина ли стана или не

Ами виж, че сам си казваш - че не е кой знае какво събитие, ако случайно падне атомна бомба. :lol:
И това е, защото си информиран, че има такова нещо, като атомна бомба. ;)

И защо не си постигнал всичко, вероятно понеже не искаш, нямаш цел и анбиции. Колко хора имаха амбиции, но затънаха, понеже същите тези които управляват света желаят да имат не личности, а маса (роби), които само се мислят за свободни. Тази криза, която разтърси света да не е дошла от самосебеси или е създадена, за да си принуден да работиш повече, но за много по-малко пари, отколкото си взимал преди нея. Тези които управляват и днес са създателите на Комунизма и Нацизма, които унищожиха мильони хора и продължават да унищожават и в момента, но с по съвременни методи.
Така, че хайде амбицирай се и да видим дали ще можеш да постигнеш всичко или ще дойде момент, когато ще ти се отворят очите и видиш каква е реалността.

Shashmaizera
Контакти:

Мнениеот Shashmaizera » 17 май 2012 23:59

Смешното в цялата ситуация е ,че мотото на вярващите в конспирации ,като автора е, че останалите трябва да си отворим очите и да не вярваме в това, което ни показват медиите.А те реално погледнато вярват на всяка тъпотия публикувана от поредния "добре информиран източник" пожелал анонимност, защото масоните или който там е лошият в неговият филм ще го намерят. Нищо ,че те контролират целият свят, като си пусне поредния клип или статия през прокси-край става неоткриваем.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 18 май 2012 00:10

Shashmaizera написа:Смешното в цялата ситуация е ,че мотото на вярващите в конспирации ,като автора е, че останалите трябва да си отворим очите и да не вярваме в това, което ни показват медиите.А те реално погледнато вярват на всяка тъпотия публикувана от поредния "добре информиран източник" пожелал анонимност, защото масоните или който там е лошият в неговият филм ще го намерят. Нищо ,че те контролират целият свят, като си пусне поредния клип или статия през прокси-край става неоткриваем.

С тази разлика, че "вярващите в конспирации" освен медиите четем литература от различни автори, които показват неопровержими факти, както вероятно и измислици и разсъждаваме върху тях, търсейки логиката. И там където я има и е неопровержима го приемаме за факт, а другото отхвърляме. Докато това което се изнася в медиите се контролира от силните на деня, а те по веригата от тези за които говорим в темата.
Потърси литература и прочети защо преди около век и половина за известен период от време масоните са забранени в САЩ и каква е причината за това и може би ще си отговориш сам на някои въпроси.

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 18 май 2012 00:25

Shashmaizera написа:Смешното в цялата ситуация е ,че мотото на вярващите в конспирации ,като автора е, че останалите трябва да си отворим очите и да не вярваме в това, което ни показват медиите.А те реално погледнато вярват на всяка тъпотия публикувана от поредния "добре информиран източник" пожелал анонимност, защото масоните или който там е лошият в неговият филм ще го намерят. Нищо ,че те контролират целият свят, като си пусне поредния клип или статия през прокси-край става неоткриваем.

И аз лично не мога да си обясня как вярваш, че някой управлява света и същия този някой позволява да се казват супер подробни неща за него в интернет :roll: Място където има всичко и вече е абсурдно да се контролира ... следователно тия не са толкова тайни, ама забравих те като се показват всъщност се крият... дефакто ако аз размахам среден пръст ще остана скрит, защото вие ще видите само пръста ми :lol: нещо такова ще искат да обяснят прогледналите :roll: и все пак никой не ми каза от къде черпят информация, че и ние да прочетем нещо и току виж се ограмотим

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 18 май 2012 00:28

magga написа:

И аз лично не мога да си обясня как вярваш, че някой управлява света и същия този някой позволява да се казват супер подробни неща за него в интернет :roll: Място където има всичко и вече е абсурдно да се контролира ... следователно тия не са толкова тайни, ама забравих те като се показват всъщност се крият... дефакто ако аз размахам среден пръст ще остана скрит, защото вие ще видите само пръста ми :lol: нещо такова ще искат да обяснят прогледналите :roll: и все пак никой не ми каза от къде черпят информация, че и ние да прочетем нещо и току виж се ограмотим

Не мисля че е толкова трудно да отидеш на летището и да снимаш :roll:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 18 май 2012 00:30

South_Park написа:
magga написа:

Не мисля че е толкова трудно да отидеш на летището и да снимаш :roll:

Това е отговор на ? Вие яко си противоречите знаете ли :roll:

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 18 май 2012 02:06

BLUE CHAMPIONS написа:Koе точно взе за конспирация в статията?, четохме ли я изобщо или пишем по презумпция? :roll: И масонството не е религия, за да бъде разрешавано. То е общество съставено от голям кръвен род, който се разраства чрез кръвосмешение и други последователи, които управляват всичките пари, респективно света. И си прав да, те обикновенно са мнооого добри...външно обаче. Дяволът е лукав, както и неговите поданници! Днешните масони не са никак по-различни от тези в миналото, макар и сега действията им са на друг, не по-малко коварен принцип.

Масончетата няма ли да имат... здравословни проблеми, ако идват на белия свят по този начин?
Авторът ни поднася истината и същевременно заявява, че най-добрият начин да скриеш нещо... е като го покажеш. Тук теоретично съм съгласен и директно го обвинявам, че е масон и крие истината, като ни я показва ;)
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Върни се в “Свободна зона”