Проблем с USB свързване при Samsung
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- POPCORN
- Контакти:
Re: Проблем с USB свързване при Samsung
Samsung Kies си инсталирай.като е инсталираш и пъхнеш телефона се инсталират и драйверите 

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Инсталирах си kies,ама пак не ми го приема..къде са тези драйвъри? ;(POPCORN написа:Samsung Kies си инсталирай.като е инсталираш и пъхнеш телефона се инсталират и драйверите

Война без изстрел,кръв нито капка,агресия в тетрадка...
И аз се чудя дали да си взема този модел телефон. Можеш ли да ми кажеш дали си го предпочел пред други модели и ако да, защо го избра? Мерси!
Аз се чудя между него и Samsung Mini S5570 - последният има по-добра камера, повече РАМ, и една идея по-голям екран. Само че е с Froyo, което изглежда създава проблеми с батерията - хората се оплакват, че държи 30 часа без особено натоварване. Може да се ъпгрейдне до 2.3.?, но не знам дали това решава проблемите. Също има и bluetooth v.2.1 (срещу v.3.0), което няма как да се оправи. А и процесорът е по-хубав на S5360
Аз се чудя между него и Samsung Mini S5570 - последният има по-добра камера, повече РАМ, и една идея по-голям екран. Само че е с Froyo, което изглежда създава проблеми с батерията - хората се оплакват, че държи 30 часа без особено натоварване. Може да се ъпгрейдне до 2.3.?, но не знам дали това решава проблемите. Също има и bluetooth v.2.1 (срещу v.3.0), което няма как да се оправи. А и процесорът е по-хубав на S5360
Последна промяна от hue на 17 май 2012 19:39, променено общо 1 път.
НЕ ГЛЕДАМ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ
Като отвориш device manager телефона ти с въпросителна ли го показва?
- POPCORN
- Контакти:
независим написа:Инсталирах си kies,ама пак не ми го приема..къде са тези драйвъри? ;(POPCORN написа:Samsung Kies си инсталирай.като е инсталираш и пъхнеш телефона се инсталират и драйверите
инсталирал си kies, после с usb кабела го вкарваш в компютъра..така ли правиш?и не ти го показва в my computer>?
пробвай в тоя форум.хората помагат много и разбират много http://www.androidbg.com/forum/
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- ZinedineZidane
- Контакти:
EviLooo написа:Настройки -> Приложения -> Разработка -> USB Поправки.
Маркирай си го да е с тикче.
Това е най-вероятното решение. На английски е USB Debugging. Трябва да е с маркирано стикче.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Ами аз го взех главно заради wi fi..Вярно,че камерата му е слаба - 2.0,ама лично мен това не ме притеснява особеноhue написа:И аз се чудя дали да си взема този модел телефон. Можеш ли да ми кажеш дали си го предпочел пред други модели и ако да, защо го избра? Мерси!

С тикче ми беше и преди...ZinedineZidane написа:EviLooo написа:Настройки -> Приложения -> Разработка -> USB Поправки.
Маркирай си го да е с тикче.
Това е най-вероятното решение. На английски е USB Debugging. Трябва да е с маркирано стикче.
Да,точно така....Мерси,сега ще попитам във форумаPOPCORN написа:независим написа:Инсталирах си kies,ама пак не ми го приема..къде са тези драйвъри? ;(POPCORN написа:Samsung Kies си инсталирай.като е инсталираш и пъхнеш телефона се инсталират и драйверите
инсталирал си kies, после с usb кабела го вкарваш в компютъра..така ли правиш?и не ти го показва в my computer>?
пробвай в тоя форум.хората помагат много и разбират много http://www.androidbg.com/forum/

- Red Warrior
- Контакти:
независим написа:Ами аз го взех главно заради wi fi..Вярно,че камерата му е слаба - 2.0,ама лично мен това не ме притеснява особеноhue написа:И аз се чудя дали да си взема този модел телефон. Можеш ли да ми кажеш дали си го предпочел пред други модели и ако да, защо го избра? Мерси!
Аз се чудя между него и Samsung Mini S5570 - последният има по-добра камера, повече РАМ, и една идея по-голям екран. Само че е с Froyo, което изглежда създава проблеми с батерията - хората се оплакват, че държи 30 часа без особено натоварване. Може да се ъпгрейдне до 2.3.?, но не знам дали това решава проблемите. Също има и bluetooth v.2.1 (срещу v.3.0), което няма как да се оправи. А и процесорът е по-хубав на S5360...
Пич, защо като си бил на Нокиа си я сменил? C3 и Ash-ите имат същo Wi-Fi, а и камерите са им по-добри. Цената пък е с 50 лева надолу от твоя модел...
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост