Абонатите на Булсатком гледат bTV само по ефирен път
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Абонатите на Булсатком гледат bTV само по ефирен път
аз от скоро не гледам въпросната медийка нито пакетчето и. нова и тв7 до две-три години ще изтласкат ефирния рекламен канал на турската евроинтеграция. лошото е че има много нискоинтелигентни хорица в застарялата ни нация, на които стимул в живота им е да доживеят края на гюмюш, ферхунде и катмагюл...
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
- neverbackdown
- Контакти:
gin написа:аз от скоро не гледам въпросната медийка нито пакетчето и. нова и тв7 до две-три години ще изтласкат ефирния рекламен канал на турската евроинтеграция. лошото е че има много нискоинтелигентни хорица в застарялата ни нация, на които стимул в живота им е да доживеят края на гюмюш, ферхунде и катмагюл...
+1914

Какво точно дават по Бтв, че да ги гледам??? Единственото нещо са мачовете от ШЛ, които от време на време гледам със звук да се посмея на бисерите на Алекси. По Нова е същата работа... Българските продукции - предавания, сериали и тн са пълна дупка. Остават само мачовете от Англия и ШЛ + Хаус, CSI и още някое друго сериалче(които обаче си ги свалям от нета, защото така ги озвучават, че ми се гади или са много назад с епизодите), което все пак на фона на всичко друго, трябва да се признае, пак е нещо! Наистина ми е все тая за Бтв... Телевизия гледам или като фон докато правя нещо или за спортни събития. Изключение прави HBO.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
- Roger_Federer
- Контакти:
Допреди около година-две БТВ беше телевизията, на която най-много разчитах за новини, а даваха и ШЛ и общо-взето, в редките случаи, когато пусках тв-то, я гледах само нея. Но откакто почнаха простотиите с турските сериали, съм я отписал. А и сутрешният им блок вече не струва. За Бареков говорете каквото искате, но е доста добър като журналист, от когото се изисква да разпитва гостите си и да извлича информация ( новина
)
Нищо общо с онова педалче и кака му Ани Цоцолова. Затова и сега следя единствено TV7. Имам надежда за БТВ-то, но трябва да се променят доста неща горе по висшите етажи. Освен това е нужно да спрат постянно да обслужват определени интереси.

Тези големи тарикати.
Тея реклами за кво им ги гледате?
Едни гледат без пари - други си плащат.
БТВ трябва да плащат, че БУЛСАТ им разпространяват сигнала.
Тея реклами за кво им ги гледате?
Едни гледат без пари - други си плащат.
БТВ трябва да плащат, че БУЛСАТ им разпространяват сигнала.
...
Roger_Federer написа:Допреди около година-две БТВ беше телевизията, на която най-много разчитах за новини..
Те пък едни новинии...нон-стоп криминална хроника!