Когато феновете в Турция правят хореография, останалите...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

radoeuro
Контакти:

Re: Когато феновете в Турция правят хореография, останалите...

Мнениеот radoeuro » 23 апр 2012 20:05

beroefen написа:Нищо специално не намирам. Бероец съм, ама мога да кажа, че на Левски - цска са правени в пъти по-яки хореота.

Ти нормален ли си, а и всички, които направиха негативни коментари относно турската публика и хореография- това сме ние българското племе- завиждаме и викаме на бялото- черно, защото просто гроздето е кисело.
Дербито Левски-ЦСКА ми изглежда като селски мач из областните групи пред това, което видях- пълен до дупка стадион, а при нашите дербита по-някое време гонят агитката на единия отбор :lol: :)

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 23 апр 2012 20:23

Нищо особено ние едно време такива хореографии ги правихме в махалата :lol:
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 23 апр 2012 20:58

saffron написа:
obi4am_pirin написа:В Албания бил ли си?

[offtopic]да бях с маикати :lol: тя работи аз събирах парите ;)[/offtopic]

Само тва ли успя да измислиш? :) :) :)
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 23 апр 2012 21:16

Аз се чудя какъв е смисълът на статията? Откога на журналистите им стана работа да гледат кой какво вдигнал по трибуните, а най ми е смешно как допреди 7-8 години в България никой не беше чувал думата хореография в този контекст, а сега куцо и сакато я използва.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 апр 2012 22:02

boys85 написа:Аз се чудя какъв е смисълът на статията? Откога на журналистите им стана работа да гледат кой какво вдигнал по трибуните, а най ми е смешно как допреди 7-8 години в България никой не беше чувал думата хореография в този контекст, а сега куцо и сакато я използва.

мен ми е интерсно, ако не беше написано колко човека щяха да видят тази хореохграфия или въобще да видят как е в Туърция. Да речем, че ти щеше да се сетиш, амик друг.... Почвате да ме учудвате, че чак да ми писвате с негативизма си спрямо жъурналистите да не кажа, че така се избиват най-лесно комплекси....

ПС: Не говоря конкретно за теб, а като цяло

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 23 апр 2012 22:41

MORSKI написа:мен ми е интерсно, ако не беше написано колко човека щяха да видят тази хореохграфия или въобще да видят как е в Туърция. Да речем, че ти щеше да се сетиш, амик друг.... Почвате да ме учудвате, че чак да ми писвате с негативизма си спрямо жъурналистите да не кажа, че така се избиват най-лесно комплекси....

Ами аз лично се интересувам от случващото се по трибуните в света и посещавам не малко форуми и сайтове - български и международни, в които следя това което искам. Мога да ти извадя още 100-на снимки на добри тифота само от този уикенд в Европа, дай да ги сложим всички като новина в гонг.

Както и да е, казвам го защото ми писна да отварям спортен сайт, където искам спортни новини, а в крайна сметка чета за материя, от която журналистите хал хабер си нямат. За Златките и "жълтото", което на мода масово да се пише пък да не говорим. Днес като водеща на друг известен български сайт пък беше видео как фен на Барса удря шамар на фен на Реал. Колко интригуващо!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 апр 2012 23:24

boys85 написа:
MORSKI написа:мен ми е интерсно, ако не беше написано колко човека щяха да видят тази хореохграфия или въобще да видят как е в Туърция. Да речем, че ти щеше да се сетиш, амик друг.... Почвате да ме учудвате, че чак да ми писвате с негативизма си спрямо жъурналистите да не кажа, че така се избиват най-лесно комплекси....

Ами аз лично се интересувам от случващото се по трибуните в света и посещавам не малко форуми и сайтове - български и международни, в които следя това което искам. Мога да ти извадя още 100-на снимки на добри тифота само от този уикенд в Европа, дай да ги сложим всички като новина в гонг.

Както и да е, казвам го защото ми писна да отварям спортен сайт, където искам спортни новини, а в крайна сметка чета за материя, от която журналистите хал хабер си нямат. За Златките и "жълтото", което на мода масово да се пише пък да не говорим. Днес като водеща на друг известен български сайт пък беше видео как фен на Барса удря шамар на фен на Реал. Колко интригуващо!

Ти сам го каза- ти лично... Не изхождай за всички само от своята гледна точка. Виж тук колко човека научиха за това от статията в Гонг... Включително и аз!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 24 апр 2012 02:01

Галата да не са с нов стадион?
Иначе имат един нападател с визия като Керъл и с пропуски като Керъл.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 апр 2012 13:42

ehh написа:Галата да не са с нов стадион?
Иначе имат един нападател с визия като Керъл и с пропуски като Керъл.

Turk Telekom Arena
Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 24 апр 2012 14:09

Страхотно съоръжение, видя се вчера и на репортажа. Вместо да се делим на българи, турци, гърци, албанци и кой ли още не, по-добре да се опитваме да не изоставаме поне от съседите ни.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Свободна зона”