gilento93 написа:От около 92-93 000 колко са мангали?
Не мога да знам с точност, не съм статистик. Ела веднъж да видиш за какво говоря.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
gilento93 написа:От около 92-93 000 колко са мангали?
liverpool96 написа:gilento93 написа:От около 92-93 000 колко са мангали?
Не мога да знам с точност, не съм статистик. Ела веднъж да видиш за какво говоря.
Unscrewed написа:мале мале в Търново си е рай значи то затова в Пловдив толкова мразят циганите
liverpool96 написа:gilento93 написа:В кой български град е най-голямата циганска махала в Европата?Сливен?
Ами за жалост да. Ама аз не съм си виновен, че съм роден тука все пак.
gilento93 написа:liverpool96 написа:gilento93 написа:От около 92-93 000 колко са мангали?
Е предположи де.Сега какво ме караш да идвам и да се натрапвам у вас.
gilento93 написа:Unscrewed написа:мале мале в Търново си е рай значи то затова в Пловдив толкова мразят циганите
В Търново много мангасари ли има?
Unscrewed написа:gilento93 написа:Unscrewed написа:мале мале в Търново си е рай значи то затова в Пловдив толкова мразят циганите
В Търново много мангасари ли има?
мне от 230 000 население в цялата област 18 000 са турците + циганитекато цяло дори си се разхождам спокойно в махлата им тя е точно под царевец и е доста тихо и спокойно не мисля че имаме проблеми с циганите тука
по-скоро баирите ни мъчат
а и гадните англичани лятото предпочитам си циганите пред тях
Unscrewed написа:по селата може ама тука не виждам разлика с предни години Сливен иначе е хубав град много ми харесва стадиона и около него парка всичко 6 ама като влизахме в града имаше някакви роми с каруци не бях виждал много отдавна дори и по селата каруца
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта