Мнението ви за Бтв

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
S1914
Контакти:

Re: Мнението ви за Бтв

Мнениеот S1914 » 12 апр 2012 21:22

БТВ е най-манипулативната медия. Изпълнена с цензура, защитаваща корпоративни и антинационални пропаганди в посока на турски и цигански интереси. Високият и рейтинг е заплаха за националното самосъзнание на Българите.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 апр 2012 21:24

негативно ми е мнението за БТВ

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 12 апр 2012 21:29

Професор Вучков както винаги се оказа напълно прав. "Пълна лудница" и господарите са разчекната кръчма, а Босфор ТВ -антибългарска телевизия. Остана им Слави, който е тоалетната хартия на Първаноглу и Доган.

Интересно дали социолозите им следят форума?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 12 апр 2012 21:35

Мнението ми е, че това една отвратителна телевизия, която не гледам.... защо хората я гледат обаче не знам?!?!?!
[center]Изображение[/center]

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 12 апр 2012 21:36

НАЙ ДОБРАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ОСОБЕНО БЪЛГАРСКИТЕ СЕРИАЛИ СА НАЙ ДОБРИТЕ . ЗА ВСЕКИ ЗРИТЕЛ МОЖЕ ДА СЕ НАМЕРИ НЕЩО ИНТЕРЕСНО А ТОВА Е НАЙ ВАЖНОТО .НОВИНИТЕ СА НАЙ ДОБРИТЕ В ТЕЛЕВИЗИОННИЯТ ЕФИР :!:
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 12 апр 2012 21:39

Това е ултра-тъпа телевизия....а тръгнаха добре едно време,ШЛ и мн. други интересни неща...Но от няколко години,това манипулиращо нещо бтв,направо чупи тъпомера,честно ви казвам братлета,на 42 години съм,но нищо не ми е интересно по тази ТВ.Всичко е пълна боза,от време на време само се позаглеждам в новините и това е....Пълна трагедия!!!

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 12 апр 2012 21:39

От година и половина изцяло не я гледам и съм доволен.Сайта им стана жълт клюкарник,а самата телевизия привлича с визията си с тъпи турски сериали пенсиите и хората около критическата,но не и младите.И бг сериалите се изтъркаха..
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 12 апр 2012 21:41

СМЕ закупи телевизиите на Мърдок в България...
Ако някоя кабелна телевизия закупи от Гергов и СМЕ честотите на Про.бг, тя ще бъде качена на мултиплекс без конкурс.

"Преди да предприемем такава стъпка, направихме проучвания и те показаха, че 95% от целевата аудитория на този канал има кабел в дома си. За нея промяната няма да е проблем", обясниха от медия групата и допълниха: "Каналът не е предназначен за бабите пенсионерки, които гледат "Листопад" и трябва да им се осигури безплатен достъп до ефира, а за по-динамична аудитория."

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 12 апр 2012 21:42

Обичам Левски написа:Според мен Бтв се превърна във Турски канал,не спряха да ни обливат със турски бози,а българските им продукции са мега зле.Когато спряха Господарите и Пълна Лудница си казах,че повече БТв няма да го гледам.Искам да чуя и вашето мнение

Двете предавания са външна продукция и същите не са спазили договорните отношения, при което следва спиране на същите. Това е частна медия, която има задължение към СЕМ и ЗРТ, а на който не му харесва продукцията сменя канала или просто не го настройва.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 12 апр 2012 21:42

:o Че то има ли още такава телевизия :lol: най противният канал е! БНТ ги гонят със новините си на турски, а останах шокиран от едно предаване за фолклорна музика, което даваха по канала скоро(събота мисля че беше) в което едни субекти с целогодишен тен жулеха маанета и връткаха гюбеци! Това националните ни телевизий(СМЕШНО Е ДА ГИ НАРИЧАТ ТАКА) са ЖЗ и когато няма спорт всеячески се опитвам да ги избягвам! Единственият светъл лъч поне за мен е тв7, дано не го оакат и него :mrgreen:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Върни се в “Свободна зона”