Мнението ви за Бтв
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Мнението ви за Бтв
БТВ е най-манипулативната медия. Изпълнена с цензура, защитаваща корпоративни и антинационални пропаганди в посока на турски и цигански интереси. Високият и рейтинг е заплаха за националното самосъзнание на Българите.
негативно ми е мнението за БТВ
- Sword Coast Boys
- Контакти:
Професор Вучков както винаги се оказа напълно прав. "Пълна лудница" и господарите са разчекната кръчма, а Босфор ТВ -антибългарска телевизия. Остана им Слави, който е тоалетната хартия на Първаноглу и Доган.
Интересно дали социолозите им следят форума?
Интересно дали социолозите им следят форума?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция
Мнението ми е, че това една отвратителна телевизия, която не гледам.... защо хората я гледат обаче не знам?!?!?!
[center]
[/center]

НАЙ ДОБРАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ОСОБЕНО БЪЛГАРСКИТЕ СЕРИАЛИ СА НАЙ ДОБРИТЕ . ЗА ВСЕКИ ЗРИТЕЛ МОЖЕ ДА СЕ НАМЕРИ НЕЩО ИНТЕРЕСНО А ТОВА Е НАЙ ВАЖНОТО .НОВИНИТЕ СА НАЙ ДОБРИТЕ В ТЕЛЕВИЗИОННИЯТ ЕФИР 

седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
-
- Контакти:
Това е ултра-тъпа телевизия....а тръгнаха добре едно време,ШЛ и мн. други интересни неща...Но от няколко години,това манипулиращо нещо бтв,направо чупи тъпомера,честно ви казвам братлета,на 42 години съм,но нищо не ми е интересно по тази ТВ.Всичко е пълна боза,от време на време само се позаглеждам в новините и това е....Пълна трагедия!!!
- MagicMoments
- Контакти:
От година и половина изцяло не я гледам и съм доволен.Сайта им стана жълт клюкарник,а самата телевизия привлича с визията си с тъпи турски сериали пенсиите и хората около критическата,но не и младите.И бг сериалите се изтъркаха..
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
СМЕ закупи телевизиите на Мърдок в България...
Ако някоя кабелна телевизия закупи от Гергов и СМЕ честотите на Про.бг, тя ще бъде качена на мултиплекс без конкурс.
"Преди да предприемем такава стъпка, направихме проучвания и те показаха, че 95% от целевата аудитория на този канал има кабел в дома си. За нея промяната няма да е проблем", обясниха от медия групата и допълниха: "Каналът не е предназначен за бабите пенсионерки, които гледат "Листопад" и трябва да им се осигури безплатен достъп до ефира, а за по-динамична аудитория."
Ако някоя кабелна телевизия закупи от Гергов и СМЕ честотите на Про.бг, тя ще бъде качена на мултиплекс без конкурс.
"Преди да предприемем такава стъпка, направихме проучвания и те показаха, че 95% от целевата аудитория на този канал има кабел в дома си. За нея промяната няма да е проблем", обясниха от медия групата и допълниха: "Каналът не е предназначен за бабите пенсионерки, които гледат "Листопад" и трябва да им се осигури безплатен достъп до ефира, а за по-динамична аудитория."
Обичам Левски написа:Според мен Бтв се превърна във Турски канал,не спряха да ни обливат със турски бози,а българските им продукции са мега зле.Когато спряха Господарите и Пълна Лудница си казах,че повече БТв няма да го гледам.Искам да чуя и вашето мнение
Двете предавания са външна продукция и същите не са спазили договорните отношения, при което следва спиране на същите. Това е частна медия, която има задължение към СЕМ и ЗРТ, а на който не му харесва продукцията сменя канала или просто не го настройва.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!