Румен Трифонов: "Българите, това е най-мръсната нация"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Румен Трифонов: "Българите, това е най-мръсната нация"

Мнениеот Old_death » 01 апр 2012 21:58

Re: СРАМ И ПОЗОР ! ФУТБОЛИСТ: БЪЛГАРИТЕ- НАЙ- МРЪСНАТА НАЦИЯ
от v.r.s. на 01 Апр 2012 21:44

Old_death написа:
invader10 написа:
А ако е вярно изказването му ,то аз чакам едно добро наказание да си изкара.

Аз предлагам 6 мача.Присо го наказаха за 7,за да не играе срещу вас,да не би бегчето ви да забременее,а Румен може вече и за 6.

Тук не става въпрос за наказание и това негово изказване няма как да доведе до такова, а за непремерени думи и обида към нацията ни, към която принадлежи и той самият.
Едно е да си огорчен и обиден от някого, а съвсем друго да плюеш по нацията и народа си, към които принадлижиш.
Добре ще е да се извини за тези си думи, които е изрекъл под афект, това ако го направи ще бъде наистина мъжка постъпка от негова страна.
Всеки греши, но силен и достоен за уважение е този който признае грешката си и поиска извинение.

Както виждаш отговорих на индивид,пледиращ за наказание на Румен.За мен думите му са съвсем нормални за един разочарован човек.Просто автора на темата е извадил тая реплика от контекстта и се кефи.Яд го е,че разликата може да набъбне на 12 точки и действа първо сигнално.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 01 апр 2012 22:05

metodito написа:Към тези, които използват клишетата: убеден съм един ден, че ще разберете каква простотия е казало това объркано човече. Да, объркан, бих го нарекъл тъпак, но не го познавам. Виж той без да ме познава е нарекъл мен, майка ми, сестра ми, племенниците ми и баща ми мръсници. Замислете се много добре над изказването му.
Супер лесно щеше да ни е на нас хората, ако нещата в живота ни бяха само черни и само бели, но няма чисто черно и чисто бяло. А, че поведението на БФС е идиотско и, че поставиха в невидение толкова време тези футболисти - ще играят няма да играят - ще ги наказват, няма да ги наказват, никой не се съмнява. Като особено за Янчев е наистина кофти. Другите имат още 10-ина години футбол пред себе си, а за Руменчо съм спокоен, той ще стане философ. Философ-мръсниалист. Нова школа във философията може да основе мръснелиаизъм... Основен постулат на последователите им ще е: "човекът е мръсник".

Свеждай изказа до размера на някаква мисъл...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 апр 2012 22:05

Всеки греши, но силен и достоен за уважение е този който признае грешката си и поиска извинение.

+ Много!
Всеки от нас е казвал неща, които не мисли реално. Изпуска се един вид. А да признаеш грешката си е наистина доблестна и мъжка постъпка. Не му прави чест изказването. Най-малкото той обижда майка си и баща си. Това не е честно. И те едва ли са го възпитавали в "мръснишко" възпитание.
Реалността ни е тежка. Младите са обезверени напълно. Пред тях няма реално бъдеще и истински ценности, които да следват. Само пошлост, чалга и недосегаеми престъпници, убийци и педофили - от последните има в Парламента. За какво си говорим?!
Еми нормално е Руменчо да каже подобно нещо. Само, че гос'ина Трифунов не знае, че е имало и друга България. Да си бе залягал над уроците по история щеше да разбере разни неща, ма на! Пусти футбол....
Свеждай изказа до размера на някаква мисъл...

Свеждай мисълта си до логиката.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 01 апр 2012 22:46

т. Само пошлост, чалга и недосегаеми престъпници, убийци и педофили - от последните има в Парламента. За какво си говорим?!

И тогава човек как да не си мисли,че сме мръсна нация ?

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 01 апр 2012 22:49

metodito написа:

+ Много!
Всеки от нас е казвал неща, които не мисли реално. Изпуска се един вид. А да признаеш грешката си е наистина доблестна и мъжка постъпка. Не му прави чест изказването. Най-малкото той обижда майка си и баща си. Това не е честно. И те едва ли са го възпитавали в "мръснишко" възпитание.
Реалността ни е тежка. Младите са обезверени напълно. Пред тях няма реално бъдеще и истински ценности, които да следват. Само пошлост, чалга и недосегаеми престъпници, убийци и педофили - от последните има в Парламента. За какво си говорим?!
Еми нормално е Руменчо да каже подобно нещо. Само, че гос'ина Трифунов не знае, че е имало и друга България. Да си бе залягал над уроците по история щеше да разбере разни неща, ма на! Пусти футбол....

Точно това, че ценостната ни система е претърпяла изменение и дори бих казал крушение е големият ни проблем. Не случайно и определението "чалга поколение" се отнася за това което представлява мисленето на родените след 1990 година. Като "чалга" не се ограничава само с този стил музика, а се отнася и за другите неща за които пишеш.
Всеки се оплаква, че не сме нормална държава, но не полага усилия да промени това, а само псува, плюе, самоунижава се, (както е в случая с Румен Трифонов) и т.н., а когато трябва да направи нещо за да се променят тези неща е пасивен.
Един вид искаме да имаме закони и правила, като в нормалните държави, но някак си те да не се отнасят лично за мен и да не ги спазвам. А само така може да се промени страната ни и да възвърне истинското си лице, каквото е имала през вековете, че дори и през комунизма, строй който не възприемам.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 апр 2012 23:17

И тогава човек как да не си мисли,че сме мръсна нация ?

Ами, хора, аз ...съм ...малко дъртофел сигурно според вашите стандарти, но и в училище не бях от тези "единаците". Общувал съм си с всички и всякакви, и все още го правя, защото знам, че всеки човек си носи своето и е различен...
По мое време обаче нямше маанета и чалга, а и най-пропадналите типове бяха по-културни от някои днешни министри. Днес всичко е различно. Живея в свят, който трудно разбирам, но пак не съм съгласен с Руменчо - маминото детенце, понеже знам, че и това, че някой се кефи на чалга, това говори лошо за ушит му, не задължително за главата му. Когато обаче някой мисли в chalga style....
И ... хора, хайде не използвайте "мръсен", ок? Аз не съм мръсник.
Имам 33 години зад гърба си! Мамка му! Старал съм се винаги!, винаги! да бъда почтителен и добър! с тези около мен. Ма няма значение дали са ми роднини или непознати! И излиза, разбираш ли някакво шибано педалче и изплюва това! Кой си , ти бе, гнидо?!
Що ще ме плюеш?
Що ще плюеш семейството ми?
Нека Бог ти отговори подобаващо, Румене!
Ще ти се върне, пале недорасло!
Вервай ми!

Онзи отгоре вижда.
Което си направиш днес, ще го сърбаш утре.
Знаете ли една от причините защо не сме "мръсници"?
В Сърбия, това нещастно наркоманче щеше да е застреляно вече, в Русия - щеше да е изхвърлено от Премиер Лигата... най-малко.
А у нас... хората са толерантни. Те разбират, че лудите са по-висши един вид. Лудите стават политици, министри и т.н.
...
Странен народ сме си...
Но не сме мръсници!
...
И... за сведение, ако го беше казал Гонзо, например или Мъри това щях да изхрача много по-грозни неща (но просто няма начин такива хора да плюят народа си). Един Тодор Янчев никога не би го казал ()Тошко е пич, а не като Руменчо някакво трансексуално-чалга-тъпоглавие! Това го казвам, ако някой ме заподозре в "синьо зрение".А червениите "братя" дето го защитават ше им каба само: Нали знаете, че и за вас мисли като за мръсници?!

Потребителски аватар
Skydancer
Контакти:

Мнениеот Skydancer » 02 апр 2012 07:17

Някои оставят нещо след себе си едва когато клекнат...
Наистина ли има такива,които са се почувствали обидени от нещата,казани от този покъртително прост човек?!?По-интересни са ми усилията на някои фенове с полирани мозъци,влачещи вода от девет кладенеца,само и само да оправдаят простотията на представител на любимия им тим.Жалко за вас,момчета!А за Трифонов важи една стара приказка-"По-добре мълчи и изглеждай глупав,отколкото да проговориш и да разсееш съмненията!"
“I find television very educating. Every time somebody turns on the set, I go into the other room and read a book.”
― Groucho Marx

Върни се в “Свободна зона”