marmi52 написа:Може би от фалшифицираната история на България измислена през последните години ?!
Някой от "демократите" ли е подменил историята?
- Хилядите свещеници - избити и натикани по лагери с ЕГН-та по области ли са фалшифицирана история?
- Социалистическият ГУРУ Семерджиев ли е фалшифицирана история, който сам си призна интервю, че с ръцете си е убил "предателя" на Вела Пеева? И че е част от интернационален фронт в борбата с фашизма и капитализма!
- Взривяването на църквата Св.Крал (днешна Св.Неделя) ли е фалшифицирана история?
- Това, че са следели много години семейството ми затова, че дядо ми е свещеник? А и ако се зачетем в в книгите по темата, например "Писатели и досиета" на Цвета Трифонова, само с архиви и цитати от доносите на агентите, ще видим, че в цялата страна това е било заложено като държавна политика - да бъдат следени "враговете на народа".
- Истина ли е, че отнеха на хората собствеността им?
- Истина ли е СССР обявява война на България и настанявайки се на територията й, поддръжниците й в България излизат от шумата и подменят абсолютно всичко законно.
Унизително и смешно е да задавам отговори (не въпроси), които са ясни и доказуеми. Знаеш ли, че имам един съсед, който ТВЪРДИ, ЧЕ КОНЦЛАГЕРИТЕ СА БИЛИ ПЪЛНИ САМО И ЕДИНСТВЕНО С ПРЕСТЪПНИЦИ, а политическите присъди или ги е нямало или са били изключения! При това е МЛАД ЧОВЕК, няколко месеца по-млад от мен! Като говориш за промити мозъци, смятай за какво говорим.
Като говорим за промити мозъци е хубаво да помислим дали не са с промити мозъците на тези, които убедено са се борили и са загивали в борбата им капитализма!