Румен Трифонов: "Българите, това е най-мръсната нация"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: СРАМ И ПОЗОР ! ФУТБОЛИСТ: БЪЛГАРИТЕ- НАЙ- МРЪСНАТА НАЦИЯ

Мнениеот POPCORN » 01 апр 2012 16:18

Alex написа:Срам Ви е, че сте част от най-мръсната нация или Ви е срам, че са го казали по телевизията (не разбрах просто)

Иначе "Да" - много калпав народ сме : /

и гледам горе, че има лекции за това какво е нация - ДА, БЪЛГАРИТЕ СМЕ МРЪСЕН НАРОД!!! (иначе като индивиди ставаме, ама да не сме на едно място)

Не просто не виждам , защо някой хора така се очудват, все едно е казал еабти глупоста, а то е много вярно!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

|Georgi
Контакти:

Мнениеот |Georgi » 01 апр 2012 16:19

POPCORN написа:
Alex написа:Срам Ви е, че сте част от най-мръсната нация или Ви е срам, че са го казали по телевизията (не разбрах просто)

и гледам горе, че има лекции за това какво е нация - ДА, БЪЛГАРИТЕ СМЕ МРЪСЕН НАРОД!!! (иначе като индивиди ставаме, ама да не сме на едно място)

Не просто не виждам , защо някой хора така се очудват, все едно е казал еабти глупоста, а то е много вярно!

Eми някои хора явно го приемат за нормално. Но едно е да характеризираш определена част от ообществото, а съвсем друго е да характеризираш НАЦИЯ, защото нация това е :

"Исторически създала се група хора, възникнала върху общност на езика, територията, икономическия живот и културата."
Аз не съм мръсен човек, нито някой от моите роднини или приятели е, дедите ми не са били, децата ми няма да бъдат! Аз съм изключително засегнат от това негово прозрение, което засяга и мен в часност!

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 01 апр 2012 16:20

извинявам се, и аз съм българин: България на три морета, Ботев, Левски, - революцияяяяяяяяяяяяяяяяяя (ай стига се излагахте :roll: )
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 01 апр 2012 16:20

MORSKI написа:по какъв повод, дайте информация де1

"Само разбрах, че ние, българите, сме най-мръсната нация. Очаквам на 5 април да се случи всичко в България (б.а. тогава случаят ще се гледа отново, тъй като БФС настоява за по-тежки санкции)." Като Трифонов визира действията на БФС, но отказа в прав текст да заяви това.

Но авторчето, както често се случва от привърженик на даден отбор, да пропуска някоя думичка и да се опита да вкара неприязън към определен футболист от точния отбор!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 апр 2012 16:21

|Georgi написа:
POPCORN написа:

Eми някои хора явно го приемат за нормално. Но едно е да характеризираш определена част от ообществото, а съвсем друго е да характеризираш НАЦИЯ, защото нация това е :

"Исторически създала се група хора, възникнала върху общност на езика, територията, икономическия живот и културата."
Аз не съм мръсен човек, нито някой от моите роднини или приятели е, дедите ми не са били, децата ми няма да бъдат! Аз съм изключително засегнат от това негово прозрение, което засяга и мен в часност!

еми да ама 60-70-80% от населението на България е такова!Щом по-голямата част на България са такива , значи нормално е да говориме, че сме такъв народ!Аз не се срамувам,че съм българин, напротив много се радвам, защото имаме велика история, но не мога и да отрека,че сме гадно племе.говоря за момента..не преди 5-6 века и тн!В момента ние сме много мръсен народ!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 01 апр 2012 16:22

|Georgi написа:Румен Трифонов [от цска], изговори най-голямата простотия в ефир! През цяла България каза "Българите, това е най мръсната нация".... еми да го коментират хората, които се смятат засегнати, защото сега Левски, Ботев... та до хан Аспарух всички се обръщат в гробовете си!

Изображение

Едит:
НАЦИЯ :

Много си елементарен ама МНОООГО,вадиш думи от контекста и се правиш на оригинален!!!
П.С. Пише се частност националиста :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 01 апр 2012 16:24

Ами това е нещо което сигурно сме го чували 100-ци пъти по телевизията от всякакви хора - спортисти,
политици,артисти,журналисти,лекари,хора на изкуството и какви ли не още.
Имам странното усещане че тогава не са пускани теми по форумите пък може и да са !

|Georgi
Контакти:

Мнениеот |Georgi » 01 апр 2012 16:24

warhead написа:
|Georgi написа:Румен Трифонов [от цска], изговори най-голямата простотия в ефир! През цяла България каза "Българите, това е най мръсната нация".... еми да го коментират хората, които се смятат засегнати, защото сега Левски, Ботев... та до хан Аспарух всички се обръщат в гробовете си!

Изображение

Едит:
НАЦИЯ :

Много си елементарен ама МНОООГО,вадиш думи от контекста и се правиш на оригинален!!!
П.С. Пише се частност националиста :!: :!: :!:

Пропуснал съм Т-то, мой човек. Не виждам нищо елементарно! Човекът обиди нация, а нацията е съвсем различно от обществото. Обществото е болно, но нацията не започва и не свърша от днес ;)
Последна промяна от |Georgi на 01 апр 2012 16:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 01 апр 2012 16:24

|Georgi написа:

брат, те и много хора се засегнаха от думите на Бербатов за малките хора. Аз не се засегнах... не съм малък и също като него всеки ден по свои си начин страдам от същите хора... тъжно е, че тогава толкова много хора се припознаха в думите му и реагираха толкова остро
Същото е и тук - да, Българите сме мръсен НАРОД (общество, ако Ви звучи по-приемливо), всеки поживял малко по-дълго го знае... (и кво? да горим на клада, който го обяви публично)

Славейков: не сме народ а мърша (нека го изровим и да го изгорим публично!!! :) )
Ботев: себе си брате губя. Тия глупци като мразя (и Ботев е мръсен родоотцепник!!! И той явно не знае кой са Ботев и Левски... но пък познава останалите 1-2 милиона ; ) )
(цитатите са по-спомен, че ме мързеше да ги търся, а от поезия не разбирам)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
hienizator
Контакти:

Мнениеот hienizator » 01 апр 2012 16:25

Все някой друг ви е виновен ей, идва новия ви тренер - директива у-а,пият някакви добавки 4-5 човека от доктор,който ръководството ви е нзаначило,а не батков примерно,Анисе го взехте по някакъв странен начин и разчитате,че адвокатите са ви 6 и ще оправят дреболията,но те нищо не струват и това се е видяло в годините и сега пак някой друг ви е виновен,че и ФИФА писмо праща,че не може да бъде картотекиран поради 1-во,2-ро,3-то и т.н. и пак някой друг тука ви е виновен,последния случай с присо ... налита да бие полицаи и после си идват 8 мача наказание,пак някой ви е виновен тук,че имате играч на който му липсват първите 7! Все някой друг ви е виновен за нещо,а истината е,че трябва да си търсите вината във вашата къщичка!

Върни се в “Свободна зона”