|Georgi написа:
Eми някои хора явно го приемат за нормално. Но едно е да характеризираш определена част от ообществото, а съвсем друго е да характеризираш НАЦИЯ, защото нация това е :
"Исторически създала се група хора, възникнала върху общност на езика, територията, икономическия живот и културата."
Аз не съм мръсен човек, нито някой от моите роднини или приятели е, дедите ми не са били, децата ми няма да бъдат! Аз съм изключително засегнат от това негово прозрение, което засяга и мен в часност!
брат, те и много хора се засегнаха от думите на Бербатов за малките хора. Аз не се засегнах... не съм малък и също като него всеки ден по свои си начин страдам от същите хора... тъжно е, че тогава толкова много хора се припознаха в думите му и реагираха толкова остро
Същото е и тук - да, Българите сме мръсен НАРОД (общество, ако Ви звучи по-приемливо), всеки поживял малко по-дълго го знае... (и кво? да горим на клада, който го обяви публично)
Славейков: не сме народ а мърша (нека го изровим и да го изгорим публично!!!

)
Ботев: себе си брате губя. Тия глупци като мразя (и Ботев е мръсен родоотцепник!!! И той явно не знае кой са Ботев и Левски... но пък познава останалите 1-2 милиона ; ) )
(цитатите са по-спомен, че ме мързеше да ги търся, а от поезия не разбирам)