Румен Трифонов, футболист на ЦСКА, изговори най-голямата простотия в ефир! През цяла България каза "Българите, това е най мръсната нация".... еми да го коментират хората, които се смятат засегнати, защото сега Левски, Ботев... та до хан Аспарух всички се обръщат в гробовете си!
НАЦИЯ :
"Исторически създала се група хора, възникнала върху общност на езика, територията, икономическия живот и културата."
Аз не съм мръсен човек, нито някой от моите роднини или приятели е, дедите ми не са били, децата ми няма да бъдат! Аз съм изключително засегнат от това негово прозрение, което засяга и мен в часност!
Румен Трифонов: "Българите, това е най-мръсната нация"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Румен Трифонов: "Българите, това е най-мръсната нация"
Последна промяна от |Georgi на 01 апр 2012 16:18, променено общо 1 път.
Re: СРАМ И ПОЗОР ! ФУТБОЛИСТ: БЪЛГАРИТЕ- НАЙ- МРЪСНАТА НАЦИЯ
Изказа се не подготвен , НО да 60 % от българите(вкл. и циганите) са боклуци ! При депутати и управляващи големите фирми клони към 100. Ето говорим за футбол , ш***н факт е че при трансфер , питат ли някой българин за даден играч , той ще каже лоши неща за него.Докато при сърбите , руснаците и другите не е така .
Последна промяна от DmG на 01 апр 2012 16:13, променено общо 2 пъти.
по какъв повод, дайте информация де1
Ами той по този начин се обижда себе си. Ако не се чувства засегнат може и да не е българин .....
- POPCORN
- Контакти:
съглласен съм.всеки завижда на другия , ако е малко по преуспял, вскеи гледа да прецака някой да му е гадно...и тн..гадно племе сме ние.Ботев и Левски нямат нищо общо с това полужения.преди хората са били много повече ХОРА отколкото в момента!ценостната им система е била друга.сега няма един българин който да прилича на Левски и Ботев!Аз съм на същото мнение.Да не говорим, че има хора за пари са готови на всичко, да продадът и роднините си!Ние преди сме предали сме предвали национални герой сега ли няма да го направим, на това време?Не виждам какво толкова не вярно е казал той!
Последна промяна от POPCORN на 01 апр 2012 16:11, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
"Само разбрах, че ние, българите, сме най-мръсната нация. Очаквам на 5 април да се случи всичко в България (б.а. тогава случаят ще се гледа отново, тъй като БФС настоява за по-тежки санкции). Ако бяхме в друга държава, в друг съд, щях да съм спокоен, но не и сега. Слагам си една спирачка, за да не се тълкуват думите ми по различен начин.
Преди 5 дни ти казват не можеж да играеш, след 3 дни - а, не, от 14-ти можеш да играеш", завърши емоционално Трифонов.
Само да попитам авторчето на тая тема ,по добре ли е да се криеш зад имената на хората от които си изброил или да казваш истината в очите ?
Преди 5 дни ти казват не можеж да играеш, след 3 дни - а, не, от 14-ти можеш да играеш", завърши емоционално Трифонов.
Само да попитам авторчето на тая тема ,по добре ли е да се криеш зад имената на хората от които си изброил или да казваш истината в очите ?
Последна промяна от percival на 01 апр 2012 16:13, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
- POPCORN
- Контакти:
видяхме как се плуеше по Бербатов , защото преуспя за разлика от 90% от населението на България!За какво повече да говорим?А колко още такива случай има?Вие като сте голями националисти, защо на един от най-добрите футболисти ако не и най-добрият футболист Стоичков му викахте кюрд по време на мач и го псувахте?Това не показва ли каква нация сме?Тръгнал да съди думите на Трифонов!Много е прав!
Последна промяна от POPCORN на 01 апр 2012 16:15, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
POPCORN написа:видяхме как се плуеше по Бербатов , защото преуспя за разлика от 90% от населението на България!За какво повече да говорим?А колко още такива случай има?Вие като сте голями националисти, защо на един от най-добрите футболисти ако не и най-добрият футболист Стоичков му викахте кюрд по време на мач и го псувахте?Това не показва ли каква нация сме?Тръгнал да съди думите на Трифонов!Много е прав!

Eми някои хора явно го приемат за нормално. Но едно е да характеризираш определена част от ообществото, а съвсем друго е да характеризираш НАЦИЯ, защото нация това е :
"Исторически създала се група хора, възникнала върху общност на езика, територията, икономическия живот и културата."
Аз не съм мръсен човек, нито някой от моите роднини или приятели е, дедите ми не са били, децата ми няма да бъдат! Аз съм изключително засегнат от това негово прозрение, което засяга и мен в часност!
Последна промяна от |Georgi на 01 апр 2012 16:17, променено общо 1 път.
Срам Ви е, че сте част от най-мръсната нация или Ви е срам, че са го казали по телевизията (не разбрах просто)
Иначе "Да" - много калпав народ сме : /
и гледам горе, че има лекции за това какво е нация - ДА, БЪЛГАРИТЕ СМЕ МРЪСЕН НАРОД!!! (иначе като индивиди ставаме, ама да не сме на едно място)
Иначе "Да" - много калпав народ сме : /
и гледам горе, че има лекции за това какво е нация - ДА, БЪЛГАРИТЕ СМЕ МРЪСЕН НАРОД!!! (иначе като индивиди ставаме, ама да не сме на едно място)
[center]
[/center]