Треньорите "месии" в българския футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dobrotiza
Контакти:

Re: Треньорите "месии" в българския футбол

Мнениеот dobrotiza » 26 мар 2012 17:47

olfix написа:Ужасно много уважавах Йовов,като футболист.След това,което се случи вчера,той,Тасевски и Гаджев са ми най-омразните в любимия отбор!Абсолютни мърши,които очевидно могат да скроят шапката на всеки следващ,който не им изнася!

Това е факт...този филм за съжаление сме го гледали няколко пъти! Абсурдно е да се сменят треньорите по 3-4 пъти в сезон. Абсурдно е това да става защото на някоя "легенда" това или онова не му изнася! Виждал съм в годините това да правят най-утвърдените футболисти! Срам ме е от тях защото те играят срещу клуба и нямат място в него!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 мар 2012 18:09

redman написа:... Особено Гаджев и Милиев при гола на Миньор избягаха от топката...

Едно уточнение и то важно. Човекът, който бе подминат като малка гара от товарен влак бе Диамутен, а човекът, който трчбваше да пази голмайстора - Мюлдер - го гледаше отблизо така все едно бе запалянко. Не футболист.
И в тази връзка, не мога да си обясня:
1. Къде бе Пинто?
2. Какъв го диреше там Диамутен, а Пинто не бе покриван от Милиев.
3. Какво правеше Мюлдер на мястото на Диамутен и защо никой не помогна на холандеца?
4. Кога някой ще каже на тези хора да не ходят напред като не могат да се връщат???? :evil:

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 26 мар 2012 18:16

въпреки че съм цесекар, ще ви кажа нещо което съм пряк свидетел, беше лятото левски тъкмо бяха отпаднали от жилина и бяхме с още 1 приятел в банкя играеми тенис и отнякъде дойдоха отбора на левски и някакъв старец с явно внука си но на 5 години неповече ,се изказа на висок глас цял живот съм левскар без последните 5 години заради вас ей какво му се случи на тоя човек, гл роля Йовов и подържаща на Гаджев и още 1 него разпознах ,то небеше никролог, псувни от най цветущите...

Потребителски аватар
jia80
Контакти:

Мнениеот jia80 » 26 мар 2012 18:30

Mnogo smisleni i verni neshta prochetoh v tozi forum i si kazvam dobre de sled kato vsichki fenove mislem edni i sahti neshta koito stavat s otborite ni zashto si malchim a ne se deistva.Otborite koito stavat shampioni v bg sa edni i sahti i se vartiat na rotacionnen princip (da ne se obijdat fenovete na levski,cska,liteks) no tova do koga shte prodaljava.S tezi shemi i manipulacii i kupeni machove i titli do nikade sme ia dokarali.
само локо пловдив

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 26 мар 2012 18:37

terrorist написа:въпреки че съм цесекар, ще ви кажа нещо което съм пряк свидетел, беше лятото левски тъкмо бяха отпаднали от жилина и бяхме с още 1 приятел в банкя играеми тенис и отнякъде дойдоха отбора на левски и някакъв старец с явно внука си но на 5 години неповече ,се изказа на висок глас цял живот съм левскар без последните 5 години заради вас ей какво му се случи на тоя човек, гл роля Йовов и подържаща на Гаджев и още 1 него разпознах ,то небеше никролог, псувни от най цветущите...

вярвам ти на 100%.. тея двамата и митрев са наи големите отрепки в Левски.... разбрах го още , когато се гаджев се направи на по голем от Сашо Александров ..когато искаше да бие една дузпа вместо него..и тръгна да му взима топката от ръцете..а божо рибата псуваше като ненормален ..когато Кривия не му даде топката и си би дузпата.... нема такива нагли същества...като тея... мислят си ,че Левски почва и свършва с тех!

metodito написа:Едно уточнение и то важно. Човекът, който бе подминат като малка гара от товарен влак бе Диамутен, а човекът, който трчбваше да пази голмайстора - Мюлдер - го гледаше отблизо така все едно бе запалянко. Не футболист.
И в тази връзка, не мога да си обясня:
1. Къде бе Пинто?
2. Какъв го диреше там Диамутен, а Пинто не бе покриван от Милиев.
3. Какво правеше Мюлдер на мястото на Диамутен и защо никой не помогна на холандеца?
4. Кога някой ще каже на тези хора да не ходят напред като не могат да се връщат???? :evil:

ами елементарно.. ..... когато бек-а (Пинто) се включи в атака... опорния халф( гаджев ) е длъжен да го покрие.... когато опорния халф е заспал некаде .... тогава единия от двамата централни защитници покриват зоната на бек-а ... така другия бек (Мюлдер)....влиза навътре за да заеме мястото на покриващия централен защитник (Диамутен) ....
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 мар 2012 18:55

Милиев трябваше да покрие Пинто.

Потребителски аватар
vas_yoo
Контакти:

Мнениеот vas_yoo » 26 мар 2012 19:07

Като ще сравняваме с Челси, след края на сезона дали тия дето изгониха АВБ, и забравиха колко са били глезени близо 10 години от Абрамович - ще бъдат освободени - според мен 100%. Дано се случи и това в Левски. Йовов отдавна не трябва да е в Левски, има доста легенди като Топузаков и Иванков които не драпат на всяка цена да са в Левски на заплата като Кмета. Всичките ми уважения към футболистите които много са дали на Левски, но те злоупотребяват с името и идеята на Левски, забравят че и доста са взели от този клуб. Забравиха за морал, за мъжко достойнство, но парите променят хората. Не всичко е пари, драги футболисти на ФК Левски. Абсолютно съм съгласен, че на вчерашния мач на чужденците им пукаше поне малко за мача, отколкото на българските мега звезди....
Стресът ебава майката на прогреса...

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 26 мар 2012 19:22

Всички говорите глупости ! Как разбрахте, че е саботаж ?? Да не би да седите в съблекалнята като Костов говори или докато тарторите "правят конспирации". Всички сте големи разбирачи... Едно единствено нещо е факт - Левски играе по един и същи начин от началото на сезона независимо дали треньор е Гонзо или Костов ! Загуби от Таврия, Заря, Стяуа, слаби игри срещи Светкавица, Ботев Вр, Локо Пд, Славия, Монтана и върха на сладоледа - загубата от вчера са активът на Костов. Имаше 4 месеца да направи отбор, ЕМИ НЕ УСПЯ ! Дори не загатна за "уникалния футбол", който прилага... За мен следващият треньор на Левски трябва да е ХЕРО, но това минава през половин сезон начело с Гонзо, което е много лош вариант. Все пак, ако Мъри дойде ще има положителен ефект върху феновете, които така бленуват за него, а може би точно това е нужно не знам. Ще разберем в следващата една седмица. САМО ЛЕВСКИ !

П.С. Няма логично обяснение защо харесвате Костов! Харесвате го, защото каза че ще играем като Барса и защото донесе някакви гумени кълбета, на които играчите подскачат "и стават МЕСИ и ШАВИ" и защото смени Йовов преди почивката и го унижи... Треньорът е треньор, за да води отбора и да печелим, това не се случва !!!
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Мнениеот arsenvengerin » 26 мар 2012 19:26

Пълна е простотията в БГ футболът ни , как да си въспитавам децата , може ли някои да ми каже. как да обясна на децата какво се случва в Левски , постоянно им казвам за футболисти легенди в Левски , като Барзов , Гочев и мн. др. Да не изреждам имена повече , доста от хората тук знаят за какво говоря. Как да кажа на децата че това е клубът , не Челси , Арсенал , Манчестър , и др. Нямам думи за децата си , вече. Страшна бъркотия настана в БГ футболът, Локо , стана Левски. След време да очакваме Славия да стане ЦСКА ли?
Обичам Левски

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 26 мар 2012 19:32

dobrotiza написа:
olfix написа:Ужасно много уважавах Йовов,като футболист.След това,което се случи вчера,той,Тасевски и Гаджев са ми най-омразните в любимия отбор!Абсолютни мърши,които очевидно могат да скроят шапката на всеки следващ,който не им изнася!

Това е факт...този филм за съжаление сме го гледали няколко пъти! Абсурдно е да се сменят треньорите по 3-4 пъти в сезон. Абсурдно е това да става защото на някоя "легенда" това или онова не му изнася! Виждал съм в годините това да правят най-утвърдените футболисти! Срам ме е от тях защото те играят срещу клуба и нямат място в него!

Всички говорите глупости ! Как разбрахте, че е саботаж ?? Да не би да седите в съблекалнята като Костов говори или докато тарторите "правят конспирации". Всички сте големи разбирачи... Едно единствено нещо е факт - Левски играе по един и същи начин от началото на сезона независимо дали треньор е Гонзо или Костов ! Загуби от Таврия, Заря, Стяуа, слаби игри срещи Светкавица, Ботев Вр, Локо Пд, Славия, Монтана и върха на сладоледа - загубата от вчера са активът на Костов. Имаше 4 месеца да направи отбор, ЕМИ НЕ УСПЯ ! Дори не загатна за "уникалния футбол", който прилага... За мен следващият треньор на Левски трябва да е ХЕРО, но това минава през половин сезон начело с Гонзо, което е много лош вариант. Все пак, ако Мъри дойде ще има положителен ефект върху феновете, които така бленуват за него, а може би точно това е нужно не знам. Ще разберем в следващата една седмица. САМО ЛЕВСКИ !

П.С. Няма логично обяснение защо харесвате Костов! Харесвате го, защото каза че ще играем като Барса и защото донесе някакви гумени кълбета, на които играчите подскачат "и стават МЕСИ и ШАВИ" и защото смени Йовов преди почивката и го унижи... Треньорът е треньор, за да води отбора и да печелим, това не се случва !!!
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Върни се в “Свободна зона”