dobrotiza написа:olfix написа:Ужасно много уважавах Йовов,като футболист.След това,което се случи вчера,той,Тасевски и Гаджев са ми най-омразните в любимия отбор!Абсолютни мърши,които очевидно могат да скроят шапката на всеки следващ,който не им изнася!
Това е факт...този филм за съжаление сме го гледали няколко пъти! Абсурдно е да се сменят треньорите по 3-4 пъти в сезон. Абсурдно е това да става защото на някоя "легенда" това или онова не му изнася! Виждал съм в годините това да правят най-утвърдените футболисти! Срам ме е от тях защото те играят срещу клуба и нямат място в него!
Всички говорите глупости ! Как разбрахте, че е саботаж ?? Да не би да седите в съблекалнята като Костов говори или докато тарторите "правят конспирации". Всички сте големи разбирачи... Едно единствено нещо е факт - Левски играе по един и същи начин от началото на сезона независимо дали треньор е Гонзо или Костов ! Загуби от Таврия, Заря, Стяуа, слаби игри срещи Светкавица, Ботев Вр, Локо Пд, Славия, Монтана и върха на сладоледа - загубата от вчера са активът на Костов. Имаше 4 месеца да направи отбор, ЕМИ НЕ УСПЯ ! Дори не загатна за "уникалния футбол", който прилага... За мен следващият треньор на Левски трябва да е ХЕРО, но това минава през половин сезон начело с Гонзо, което е много лош вариант. Все пак, ако Мъри дойде ще има положителен ефект върху феновете, които така бленуват за него, а може би точно това е нужно не знам. Ще разберем в следващата една седмица. САМО ЛЕВСКИ !
П.С. Няма логично обяснение защо харесвате Костов! Харесвате го, защото каза че ще играем като Барса и защото донесе някакви гумени кълбета, на които играчите подскачат "и стават МЕСИ и ШАВИ" и защото смени Йовов преди почивката и го унижи... Треньорът е треньор, за да води отбора и да печелим, това не се случва !!!
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....