Румъния поиска част от морето ни и права за рум. малцинство

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Румъния поиска част от морето ни и права за рум. малцинство

Мнениеот MORSKI » 21 мар 2012 18:09

Unscrewed написа:е кво толкова станало има спор за морските граници а колкото до власите не са кой знае колко много повечето са се претопили като българите във северна добруджа ;) а за македония вечния спор то се вижда че ще се разпадне държавата и кой каквото вземе :P

току така няма да искат да "си ги връщат"... Нали пише- отркили са само на 30 мили от нашата граница залежи на нефт :arrow:

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 21 мар 2012 18:49

Румъния е дори по измислена държава от Македония ..........

Потребителски аватар
ARKANBG
Контакти:

Мнениеот ARKANBG » 21 мар 2012 18:53

А НИЕ СИ ИСКАМЕ СЕВЕРНА ДОБРУДЖА,МАМАЛИГАРИ

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 21 мар 2012 19:02

Това не е нещо ново. Те вече 20 години ги въртят тези номера, ама от друга страна що ли пък да не се пробват?

Имам един приятел, който работи в БАН. Тия дето Симеон Дянков ги нарече "синодални старчета" и им оряза бюджета. През 2007 румънците за пореден път се правят на интересни. Тогава от Външно министерство ги викат на помощ, защото друг не може да свърши тая работа. В БАН хващат аерофото снимки правени от армията през 1950-1960 година. Тогава армията заснема абсолютно цялата територия на държавата, дето се казва педя по педя. И на съответните снимки за района на Дуранкулак много добре се вижда една отчетлива разлика. Оказва се, че румънците правят изкуствен риф, потапяйки стари плавателни съдове и т.н. И по този начин целят изместване на границата, не ми стана много ясно как точно става, но е факт. Нашите правят замервания, изчисления и им теглят една майна. Обаче руманещите са упорити, явно пак ще се пробват...

Другите са турците те още по времето на соца са имали претенции за района около река Резовска. Сигурно и те ще се пробват да си вземат нещо...
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 21 мар 2012 19:12

аз пък искам от румъния всеки месец да ми превежда по 300 000 евро затова ,че е от северната страна на България !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 21 мар 2012 19:14

Hrabar написа:Това не е нещо ново. Те вече 20 години ги въртят тези номера, ама от друга страна що ли пък да не се пробват?

Имам един приятел, който работи в БАН. Тия дето Симеон Дянков ги нарече "синодални старчета" и им оряза бюджета. През 2007 румънците за пореден път се правят на интересни. Тогава от Външно министерство ги викат на помощ, защото друг не може да свърши тая работа. В БАН хващат аерофото снимки правени от армията през 1950-1960 година. Тогава армията заснема абсолютно цялата територия на държавата, дето се казва педя по педя. И на съответните снимки за района на Дуранкулак много добре се вижда една отчетлива разлика. Оказва се, че румънците правят изкуствен риф, потапяйки стари плавателни съдове и т.н. И по този начин целят изместване на границата, не ми стана много ясно как точно става, но е факт. Нашите правят замервания, изчисления и им теглят една майна. Обаче руманещите са упорити, явно пак ще се пробват...

Другите са турците те още по времето на соца са имали претенции за района около река Резовска. Сигурно и те ще се пробват да си вземат нещо...

Точно това правят и турците на границата на Резово,защото метър на сушата става километри в морето ;)

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 мар 2012 19:19

ЕМИЛ написа:Да млъкват румънците . И аз искам Македония да се съедини с България ама няма .

че са ти малко циганите... да домъкнем и албанци :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
wade3
Контакти:

Мнениеот wade3 » 21 мар 2012 19:20

Живея в Добрич,такова румънско малцинство няма или аз не съм чул поне за него

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 21 мар 2012 19:24

CSKARCHETO-BS написа:
Hrabar написа:Това не е нещо ново. Те вече 20 години ги въртят тези номера, ама от друга страна що ли пък да не се пробват?

Точно това правят и турците на границата на Резово,защото метър на сушата става километри в морето ;)

Преди строителни войски там са слагали триподи. Сега, предполагам, турците могат да си правят каквото искат.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 21 мар 2012 19:40

А сега да видим юнака Бойко какво ще направи?

Върни се в “Свободна зона”