Краят на света-мит или реалност?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Re: Краят на света-мит или реалност?

Мнениеот svence » 10 авг 2009 21:17

Няма такава планета, защото ако това че ще премине покрай нас през 2012 е вярно, ако не от НАСА, то любители астронафти щяха вече да са я забелязали. Има много снимки и ведата на така наречената Нибиру, но всички са фейк. Няма логика да има такава планета, защото орбитата и е нелогична, няма около какво да обикаля по такъв начин, нещото около което трябва да обикаля трябва да е в покрайнините на сл. система.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 10 авг 2009 21:18

Според Нострадамус,т.нар. "Апокалипсис" ще стане факт през 2012 г

Съжалявам че ще ти охладя малко ентусиазма , но нострадамус никога не е казвал това ..... просто всеки тълкува по различен начин предсказанията на Нострадамус . факт е че предсказва за това време страшни бедствия и те ще бележат началото на 3-та световна война , която ще бъде пагубна за човечеството . но никаде не е споменавал за 2012 и някви извънземни унищожители .
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

red_guy
Контакти:

Мнениеот red_guy » 10 авг 2009 21:18

Анунаки според шумерската митология ли имаш предвид - като създания, рожба на брат и сестра или като част от писанията на азера Сичин?

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 10 авг 2009 21:19

Поздравления на The scientist и на всички, които се включват положително в тази тема!
Аз бих добавил няколко абсолютно реални неща:
1. http://www.nytimes.com/2009/08/09/scien ... 1&emc=eta1
Който не може да чете английски, ще му преведа, че става въпрос за историческа промяна в политиката на САЩ относно климатичната промяна. Според департамента вече природните катаклизми са надвиснали сериозно и е въпрос на държавна сигурност да се подготвим за тях.

2. Трейлърчето на 2012. Това е филм на същия екип направил Деня на независимостта -
http://www.youtube.com/watch?v=lKbEI8pDz0A
Доста зловещо изглежда.

3. HAARP - новото оръжие на Пентагона за внезапна и тотална промяна на метеорологичните условия, както и за предизвикване на земетресения в конкретни точки на планетата.
Инсталациите се основават на открития на Никола Тесла.
http://video.google.com/videoplay?docid ... 5002257117
http://video.google.com/videosearch?q=HAARP&emb=0# - Този дори е още по-добър. Няма мистика, няма спекулации. това са РЕАЛНИ НЕЩА!
Дали ще свърши скоро света, май никой не знае със сигурност, но всички признават, че има огромна вероятност това да се случи!

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 10 авг 2009 21:21

Прекалено много фантастика четете...планета НИБИРУ ескперименти ала бала...играл съм играта NIBIRU ама,чак толкова да се пленявате от глупостите на поредния шизофреник с перо във ръката е леко казано смешно !!!

Същества,които пътуват от тяхната планета до нашата и обратно...алабалалистика !!!

Да добър сценарии за филм ама до там...има една единствена и ДОКАЗАНА с факти теория за създаването на човешката раса и тя се нарича ЕВОЛЮЦИЯ , Чарлз Дарвин е човека .

Динозаври,Мамути,Австралопитек,Хомосапиенс и т.н и т.н. все факти факти и пак факти !

Нито глуповатите религии нито теории за планети x,y и z немогат да преборят фактите ...това,че някой,като ИДИОТА подчертавам ИДИОТА Бижутера е решил да определя тези дето невярват в глупостите на,които той е посветил(изгубил) известна част от времето си ОГРАНИЧЕНИ е друга тема... и само той си знае,как намери връзка между тъй наречената планета Х и фен на ЦСКА :lol: ...ама това доказва моята теория,че е ограничен ИДИОТ ... и тъй,като неможе да ме обори ще ми сложи за пореден път БАН ... а аз за пореден път ще кажа,че по голям ИДИОТ е този дето му е дал тея правомощия !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 10 авг 2009 21:21

Запознат съм с темата добре,имам и литература по въпроса.За планетата-когато я засекат телескопите,тогава да говорим.За маите-проблемът при тях е,че залагат преди всичко на символизъм и мистика и въпросната дата може да означава съвсем различно нещо-например ново духовно начало.А и да създадеш съвършен календар,пък да не стигнеш до идеята за колелото или за теглилката-странна работа!А и малоумните инквизитори,които са унищожили почти всичко за тази култура,внасят допълнителна загадъчност и мистерия.За анунаке-чел съм доста издържано изследване,което ги свързва с райската градина Едем и с египетското"първо време".Или по друг начин казано-с Боговете.Даже беше определено точното положение на базата им.Но истината е ,че това са само теории,няма нищо черно на бяло.Някои пасажи от старозаветните пророци също навяват мисли за извънземна намеса,дори Иисус казва"..силите небесни ще се разклатят!".Че светът има край е повече от ясно,но кога точно ще се случи е разтеглив въпрос.Общо взето-ще почакаме,ще видим...

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

red_guy
Контакти:

Мнениеот red_guy » 10 авг 2009 21:22

Срещу 1000 евро мога да ви осигуря опрощение на греховете и гаранция,че през 2012 ще се преселите на едно прекрасно място!
Банкова сметка на ЛС.
Признавам,че тия неща са интересни, но като човек, който се интересува от паранормално, наука, секти ви казвам да не се занимавате с глупости!
Изгледал съм прекалено много филми и съм прочел прекалено много материали!

Потребителски аватар
_7:1_
Контакти:

Мнениеот _7:1_ » 10 авг 2009 21:23

Аз бех чел, че слънцето ще изригне много по-силно 2012 година и това ще доведе разрушаване на всички връзки, сателитни, мобилни и интернет, както и до спиране на електричеството и връщане на човечеството в "тъмните" векове... :roll:
"На този стадион /Кочината/ единствено могат да се заснемат филми от рода на ДЖУРАСИК ПАРК!!!"-коментар на шведската представителка на УЕФА пред българските медии...

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 10 авг 2009 21:25

абе не знам ама квото и да пада от небето искам да е върху къщата на димитър "селскиЯ" христолов !!!! :lol: :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 авг 2009 21:26

Поне ще е верно след европейското :) :) .Честно казано все ми е тая кога ще е-ако ще и утре.Неща за които не мога да направя нищо рядко ме вълнуват.Дай сега цялата 2012 да не спя,сакън да не го пропусна.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Свободна зона”