Дават шофьорска книжка само след завършен 10-ти клас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Re: Дават шофьорска книжка само след завършен 10-ти клас

Мнениеот pehopeho » 19 мар 2012 21:55

Thug Life написа:А и не виждам какво общо има училището с управляването на автомобил. И дете 6 клас може да научиш да шофира !

Какво разбираш да шофира? Ако е да запали двигателя и подкара колата съм съгласен. Ама шофирането е нещо повече от това. Поне според мен.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 19 мар 2012 21:59

saffron написа:докато в тая държава се прави разлика между цигани и българи , бедни и богати , малоумни и "мн умни" ... нещата никога няма да се променят!... :idea:
понякога на циганите им е мн трудно да говорят правилно... а какво остава да пишат правилно ?...ако правилното писане или смятане ,ако по голямото познание по биология , история , химия , физика , география , и тн ... те правят по добър шофьор съм готов да се съглася с вас..но не е така... и това го знаете всички.... преживял съм 2 брутални катастрофи и двата случая външни фактори бяха причината те да се случат... веднъж заметресение и веднъж спукана гума... ако ще само шофьори с висше образования да ме возят.. никога немога да бъда сигурен ,че тоя кошмар няма да ми се случи за 3-ти път... така че..... наи важното според мене е да има мн строг контрол на изпитите .. както и да се плаща мн висока сума за явяване ..

Ами той като не може да чете (говори Български), как ще прочете ЗДП, как ще научи пътните знаци, регулировчик и т.н. Шофирането не е само газ, спирачка и превключване на скоростите. Това го могат и децата на компютърните видеоигри.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 19 мар 2012 22:10

galin56 написа:
pehopeho написа:
SANSIRO7 написа:И за гласуването така да стане!

Средно образование, завършено!!! Иначе пеша и без право на глас!!! Да видим тогава, защо купуването на гласове ще намалее драстично, а и ПТП-тата! Сигурен съм.

Професор!!! Иначе пеша и без право на глас!!! Да видим тогава, защо купуването на гласове ще намалее драстично, а и ПТП-тата! Сигурен съм!!
Глупости на търкалета!

Що се прайш на по-кух, отколкото си? Ти ходил ли си да гласуваш изобщо? Тъпия и необразован (в повечето случаи от махалата) отива да гласува за пари и кебапчета. Този, който има поне малко акъл, не се продава за 10 лв. Сигурен съм, че образованите цигани (има и такива) отиват и гласуват по съвест, а не се продават за три кебапчета и една бира. А относно ПтП-тата не ти ли се струва, че тежките пътни произшествия ги правят малоумните джигити по пътищата. Интересното е, че поне според мен това са идиоти, глупаци, едвам завършили, добутани до средно с връзки или пари, без ценностна система. Един добър ученик, с добро възпитание, пак казвам поне според мен, много по-рядко би извършил подобни произшествия. Имам предвид, че умния и интелигентния по-рядко прави грешки, отколкото глупавия, неграмотния или самонадеяния, с голямо самочувствие и малко покритие.

niko_

Мнениеот niko_ » 19 мар 2012 22:51

magga написа:Гроб до гроб ще стане .... Няма да обяснявам защо, просто това ако се случи ще е голяма грешка и не ми казвайте, че в Америка било иначе, защото там децата на 18 им бият шута от къщите и да се оправят сами и се събира цялото семейство 2 пъти в годината, а тук до 30 живееш с мама и тати и евентуално на 40 може да поработиш 2 месеца :roll:

В момента се дава книжка със завършен 8 клас, а новото правило го повишава с 2 нива!!! То и само заглавието като прочетеш ти става ясно за какво иде реч, ама дай да хейтваме, защото съм българче омайно сладко и разсъждаването ми идва в повече. Децата в Америка вземат книжка на 16 и като станат на 18 отиват на колеж и мама и тате ги издържат, а тези които не ги издържат получават достатъчно пари от работното си място, за да могат да излязат на квартира и да си покрива сметките, но не всички напускат мама и тате, а си живеят с тях и до 50, а някои като напуснат остават на улицата. САЩ е държавата с най-много бездомници на глава от населението в света, ако не ти е известно!!!

niko_

Мнениеот niko_ » 19 мар 2012 22:54

LSFC 1914 написа:Шофьорска книжка трябва да се дава след 12-ти клас, а не след 10-ти ...
А не всеки ден да виждаме някакъв мангал в мерцедес последен модел, а да няма първи клас...

Образованието е задължително до 10 клас. Чаткаш ли? Знам, че не чаткаш, защото не познаваш законите.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 20 мар 2012 01:25

pehopeho написа:
saffron написа:докато в тая държава се прави разлика между цигани и българи , бедни и богати , малоумни и "мн умни" ... нещата никога няма да се променят!... :idea:
понякога на циганите им е мн трудно да говорят правилно... а какво остава да пишат правилно ?...ако правилното писане или смятане ,ако по голямото познание по биология , история , химия , физика , география , и тн ... те правят по добър шофьор съм готов да се съглася с вас..но не е така... и това го знаете всички.... преживял съм 2 брутални катастрофи и двата случая външни фактори бяха причината те да се случат... веднъж заметресение и веднъж спукана гума... ако ще само шофьори с висше образования да ме возят.. никога немога да бъда сигурен ,че тоя кошмар няма да ми се случи за 3-ти път... така че..... наи важното според мене е да има мн строг контрол на изпитите .. както и да се плаща мн висока сума за явяване ..

Ами той като не може да чете (говори Български), как ще прочете ЗДП, как ще научи пътните знаци, регулировчик и т.н. Шофирането не е само газ, спирачка и превключване на скоростите. Това го могат и децата на компютърните видеоигри.

ami nali za tova nabglegnah na izpitnia kontrol be brato ;)
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 20 мар 2012 07:31

Малко е, трябва минимум средно.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 мар 2012 10:48

rsk написа:Малко е, трябва минимум средно.

Абсолютно точно!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Свободна зона”