galin56 написа:pehopeho написа:SANSIRO7 написа:И за гласуването така да стане!
Средно образование, завършено!!! Иначе пеша и без право на глас!!! Да видим тогава, защо купуването на гласове ще намалее драстично, а и ПТП-тата! Сигурен съм.
Професор!!! Иначе пеша и без право на глас!!! Да видим тогава, защо купуването на гласове ще намалее драстично, а и ПТП-тата! Сигурен съм!!
Глупости на търкалета!
Що се прайш на по-кух, отколкото си? Ти ходил ли си да гласуваш изобщо? Тъпия и необразован (в повечето случаи от махалата) отива да гласува за пари и кебапчета. Този, който има поне малко акъл, не се продава за 10 лв. Сигурен съм, че образованите цигани (има и такива) отиват и гласуват по съвест, а не се продават за три кебапчета и една бира. А относно ПтП-тата не ти ли се струва, че тежките пътни произшествия ги правят малоумните джигити по пътищата. Интересното е, че поне според мен това са идиоти, глупаци, едвам завършили, добутани до средно с връзки или пари, без ценностна система. Един добър ученик, с добро възпитание, пак казвам поне според мен, много по-рядко би извършил подобни произшествия. Имам предвид, че умния и интелигентния по-рядко прави грешки, отколкото глупавия, неграмотния или самонадеяния, с голямо самочувствие и малко покритие.