Борис Касабов !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Re: Борис Касабов !!!

Мнениеот LSFC 1914 » 08 авг 2009 21:19

POPCORN написа:еми то е повече от ясно бе.ми как разбра че дебрецен не са отбор.кога тоя мустакат педал ги е гледал.много лек жребии, ония ден в ефира вика няма леки съперници.абе пародията е пълна.то ясно, че ринг и това са си левскарска телевизия ама чак толкова.дават и приятелските срещи на левски дори

Приятелю, ти не разбра ли, че всички телевизии ( без някои изключения ) и целия български народ е СИН!? Малко ще ти намекна ;) ... НИЕ СМЕ ОТБОРА НА НАРОДА!!! :twisted:

Потребителски аватар
WestCoast2
Контакти:

Мнениеот WestCoast2 » 08 авг 2009 21:22

Единство в делата,
дързост в душата,
с Левски в сърцата!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 авг 2009 21:24

LSFC 1914 написа:
POPCORN написа:еми то е повече от ясно бе.ми как разбра че дебрецен не са отбор.кога тоя мустакат педал ги е гледал.много лек жребии, ония ден в ефира вика няма леки съперници.абе пародията е пълна.то ясно, че ринг и това са си левскарска телевизия ама чак толкова.дават и приятелските срещи на левски дори

Приятелю, ти не разбра ли, че всички телевизии ( без някои изключения ) и целия български народ е СИН!? Малко ще ти намекна ;) ... НИЕ СМЕ ОТБОРА НА НАРОДА!!! :twisted:

Батко ако ще да сте отбора на обора ми е през оная работа.Това незначи , че трябва си правиш каквото искаш и да дразниш другите запалянковци с пристрастията си и да не си обективен!Жив пример днеска всеки знаеше , че Левски ще бие с 4-5 на 0 а Касабов така се радва все едно сте били Литекс с толкова.Е за какво да говориме повече?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 авг 2009 21:25

WestCoast2 написа:http://vbox7.com/play:1e9ad2cd
:lol: :lol: :lol: :lol:

бате няма лошо бисерите са ташак, обаче ористрастието е гадно нещо !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
BOCA
Контакти:

Мнениеот BOCA » 08 авг 2009 21:29

"Този фантастичен,този невероятен Боби Михайлов....."...а?

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 08 авг 2009 21:31

Значи, като не си доволен от някакъв продукт, спираш да го ползваш.По-лошо не може да ги накажеш от това да не ги гледаш.
Относно Касабов - да, признава си, че е от Левски, но много пъти е критикувал Левски и е говорил с комплименти за ЦСКА и останалите - когато има защо.А на фона на Шабански, Йордан Георгиев, Ивайло Ангелов и тем подобни недоразумения - Касабов е на светлинни години от тях - има по-богат речник и разбира играта по-добре.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 08 авг 2009 22:12

Много пристрастен журналист. Няма нищо лошо, но коментарите трябва да са обективни. Човека прави заключения напълно противоположни на това, което показва камерата. Казва примерно "съдията правилно не отсъди нарушение" а на повторението се вижда че има фал за картон. Само този сезон го е правил поне десетина пъти за 2 мача които съм гледал.

Вчера гледах на youtube клипове от САЩ94. Кой мач беше съм забравил, но не са толкова много и всеки може да потърси. Направи ми впечатление, че там на един гол на нашите вика по-малко отколкото на първия гол на лефски срещу баку. Вижте и вие и ще се убедите. Това говори доста за нивото на господина.

Но тя цялата им телевизия е такава. Един читав човек няма там. Какви са тези претенции техните - не знам. И какво е това тъпо "спорт му е майката"? На кое е майка спорта? Просто звучи доста глупаво, дразнещо и недодялано.

Потребителски аватар
diksi2000
Контакти:

Мнениеот diksi2000 » 08 авг 2009 22:13

Борис Касабов, е отличен журналист. Който не му харесва коментара му просто да не го слуша или да не гледа въобще. Той поне за разлика от други хора като Шабански и Ангелов не се заяждат за щяло и нещяло с ЦСКА.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 08 авг 2009 22:16

Carpy написа: И какво е това тъпо "спорт му е майката"? На кое е майка спорта? Просто звучи доста глупаво, дразнещо и недодялано.

Това направо ме отвръщава като го чуя едвам се здържам да не замеря телевизора и тая овца къдет го казва :mrgreen:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 08 авг 2009 22:19

Не знам за Борето , обаче по - пристрастен от Никола Ибришимов няма . Левскарите могат да си спомнят самият му коментар срещу Удинезе и повечето други мачове .

П.П : Левскар съм ... :geek:
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Върни се в “Свободна зона”