Борис Касабов !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Борис Касабов !!!

Мнениеот POPCORN » 08 авг 2009 21:02

valkata_levski написа:Абе требва да се заформи полемика.Не може и 1 ден да мине без провокации бе.
Чорбата и пред блока да ми играят си слагам щорите та да не ги гледам, камо ли по телевизията.
Не се занимавай с Левски и готово.

Абе смотан аз съм футболен фен!Ще си гледам които искам отбори!Обаче не тоя лайанр да ми крещи в телевизора и да ми казва как ортег дал прав пас на 1 метар от тасевски и да м ивика великолепн пас!Уникалнио страхотноооооооо
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 авг 2009 21:03

Enravota написа:Ох, пак червени сълзи. Защо не коментирате Тошко Шибански, Стефанов, Йвайло Ангелов...тяхното ако не е пристрастна журналистика не знам какво е...

Важното е да продължавате да следите Левски ;)

ми и те са същите баници като тоя, ама те поне не крещят по телевиозора когато има корнер , чаткаш ли къде е ралзиката :)
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Delux
Контакти:

Мнениеот Delux » 08 авг 2009 21:03

тоя е цвете пред тея на БНТ

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 08 авг 2009 21:06

POPCORN написа:Незнам за вас, за мене аз тоя човек не мога да го понасям.Е да ме извинявате по пристрастен журналист, които коментира мачовете по ТВ не съм виждал аз!Другото което е мнбоог крещи най-малкото полъужени и крещи много!Супер дразнещо е!Да ходи в сектор Б и да гледа там мача.Всяко пипане от играч на Левски и уникалнио по рода си по неговите думи!Аз поне лично не хо харесвам и много ме дразни.Когато той коментира, направо си спирам звука!

POPCORN, или пуканко такава... като не ти харесва начина на говорене на Борис Касабов не го слушай!!! А и не мога да те разбера за какво слушаш!? Да не би да дават твоя любим отбор!? Нали уж си от цска!? :lol: Или верно аз забравих... ти си анти-фен ...

valeringlv
Контакти:

Мнениеот valeringlv » 08 авг 2009 21:11

наистина си прав приятелю.коментатора трябва да бъде безпристрастен,или най малкото да не се усеща.но при него не е така.сини лиги текат от устата му.не говори добре за него

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 авг 2009 21:12

LSFC 1914 написа:
POPCORN написа:Незнам за вас, за мене аз тоя човек не мога да го понасям.Е да ме извинявате по пристрастен журналист, които коментира мачовете по ТВ не съм виждал аз!Другото което е мнбоог крещи най-малкото полъужени и крещи много!Супер дразнещо е!Да ходи в сектор Б и да гледа там мача.Всяко пипане от играч на Левски и уникалнио по рода си по неговите думи!Аз поне лично не хо харесвам и много ме дразни.Когато той коментира, направо си спирам звука!

POPCORN, или пуканко такава... като не ти харесва начина на говорене на Борис Касабов не го слушай!!! А и не мога да те разбера за какво слушаш!? Да не би да дават твоя любим отбор!? Нали уж си от цска!? :lol: Или верно аз забравих... ти си анти-фен ...

ама какво като съм фен на цска бе това какво общо има с мача.не мога да гледам съперника как играе ли>?някакъ грях ли правя.вие или сте много ограничени или незнам.а иначе за това да не го лсушам много ясно, обаче не може така, всяка атака много уникална много яка, дори разбрах кога спряха левски да играят и кога пак почнаха.а не вижда, че срещу тях е сбирщина идиоти да ме извиняват феновете на Ботев ама това са циркаджии, по-слаби от Санта Жулия !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 авг 2009 21:13

valeringlv написа:наистина си прав приятелю.коментатора трябва да бъде безпристрастен,или най малкото да не се усеща.но при него не е така.сини лиги текат от устата му.не говори добре за него

еми то е повече от ясно бе.ми как разбра че дебрецен не са отбор.кога тоя мустакат педал ги е гледал.много лек жребии, ония ден в ефира вика няма леки съперници.абе пародията е пълна.то ясно, че ринг и това са си левскарска телевизия ама чак толкова.дават и приятелските срещи на левски дори
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
red_eraser
Контакти:

Мнениеот red_eraser » 08 авг 2009 21:14

Какво ти пука , нека си вика той не коментира мачовете на ЦСКА така , че рядко ми се налага да го слушам на мен всички коментатори са пристрастни и го показват в коментарите си Гонг не правят изключение но това е нещо съвсем нормално !
Последна промяна от red_eraser на 08 авг 2009 21:16, променено общо 2 пъти.
А НИЕ СМЕ ЦСКА!!!

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 08 авг 2009 21:14

Борис Касабов никога не е крил пристрастията си към Левски,за разлика от Петър Василев,Ивайло Ангелов и повечето журналисти в Канал 1 които са отявлени чорбари.Чест прави и на Ники Александров който си признава,че е върл Цесекар,но това не му пречи да дава доста хубави и точни отзиви и коментари.А какво да кажем за Томето Русев-запален Левскар и невероятен професионалист.Не виждам нещо лошо в това за пристрастията на водещите-в крайна сметка и те са хора.Проблема е когато има пристрастени рефери-това е липса на професионализъм.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 авг 2009 21:18

нямам нищо против Левски в момента като клуб, просто самият човек ме дразни.Дядо ми е 79 години и е бил винаги левскар обаче не може да го понася касабов!Той винаги всяко отигравене е униаклно!и ме дранзи как коментира
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Свободна зона”