Мнениеот POPCORN » 08 авг 2009 21:12
LSFC 1914 написа:POPCORN написа:Незнам за вас, за мене аз тоя човек не мога да го понасям.Е да ме извинявате по пристрастен журналист, които коментира мачовете по ТВ не съм виждал аз!Другото което е мнбоог крещи най-малкото полъужени и крещи много!Супер дразнещо е!Да ходи в сектор Б и да гледа там мача.Всяко пипане от играч на Левски и уникалнио по рода си по неговите думи!Аз поне лично не хо харесвам и много ме дразни.Когато той коментира, направо си спирам звука!
POPCORN, или пуканко такава... като не ти харесва начина на говорене на Борис Касабов не го слушай!!! А и не мога да те разбера за какво слушаш!? Да не би да дават твоя любим отбор!? Нали уж си от цска!?

Или верно аз забравих... ти си анти-фен ...
ама какво като съм фен на цска бе това какво общо има с мача.не мога да гледам съперника как играе ли>?някакъ грях ли правя.вие или сте много ограничени или незнам.а иначе за това да не го лсушам много ясно, обаче не може така, всяка атака много уникална много яка, дори разбрах кога спряха левски да играят и кога пак почнаха.а не вижда, че срещу тях е сбирщина идиоти да ме извиняват феновете на Ботев ама това са циркаджии, по-слаби от Санта Жулия !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !