Слави Трифонов пак разбуни духовете! Подигра се с глухонеми

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Re: Слави Трифонов пак разбуни духовете! Подигра се с глухонеми

Мнениеот nikita33 » 06 мар 2012 21:21

Слави може да е пълен идиот,но не мисля че снощи се е подигравал на децата с нещо,освен че с това целеше евтин пиар,но това вече е друга тема!!!
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 06 мар 2012 21:22

publicimage написа:@igra4: нарочно ли се опитваш да натрапиш думата "подигра", повтаряйки я толкова пъти?
С какво предлагаш да се занимава предаването на Слави Трифонов, за да не ти изглежда като реклама на гърба на някой?
Сподели ти по какъв начин си съпричастен на тези деца?

++++

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 мар 2012 21:25

Видях клипчето!Ще използвам любимата си дума:ЕПИЧНО!Виждате ли кой е най-добрият начин да се изрази едно чувство,една емоция....като се направи без думи!!!!!!
Ще помоля колегите да дадат линк на цялото шоу на Слави,където показва клипа!Благодаря!
Иначе,аз не виждам къде е тъй нареченета ''подигравка''!Тия,които псуват Слави(който и на мен не ми е симпатичен,но това е друг въпрос),благодарение именно на него,разбраха,че тези деца съществуват!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 06 мар 2012 21:31

Слави не съм го гледал вчера, даже не го и гледам кой знае колко, само актьорските вечери от време на време... Сега обаче гледах клипа и не знам какво толкова го коментирате. Нормален клип на деца с увреждания които си пеят химна, нищо повече. Не виждам нито нещо драматично нито нещо скандално нито каквото и да е.
По света има стотици хиляди хора с тежкли съдби и всеки си носи кръста. Никой от нас утре не знае какво го очаква. Тъжно е че има хора които са анатемосани да страдат но това е живота.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 06 мар 2012 21:43

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
spridaqdeshkartofi
Контакти:

Мнениеот spridaqdeshkartofi » 06 мар 2012 21:59

Aйде предложете вие да направите нещо за децата ? Защо не предложете като сте толкова големи :? Явно за вас всичко в този живот е избиване на комплекси ;) Толкова завист има в ВАС просто не е истина :shock:
Относно Лудогорец - Славия
Joni_ написа:Този мач е твърд X, ГАРАНТИРАМ !

FT' Ludogorets - Slavia 6:0 :D:D:D:D:D:D:D

Потребителски аватар
TRIBUNAL
Контакти:

Мнениеот TRIBUNAL » 06 мар 2012 22:02

Снощи гледах почти цялото предаване и то точно защото засякох интервюто с момиченцето.Слави се държа прекрасно,дори много мило с детето пролича си че искрено иска да помогне на детето .Благодарение на такива като Слави можем да чуем,да се сетим и да помогнем на тези деца ,а и не само на тях!Най добре тия дето не са гледали цялото интервю да не си правят грешни изводи!И както някой по-горе каза този клип е направен за да го видим за да си чуем химна и да видим децата ни които се нуждаят от нас!

bostoncelstics
Контакти:

Мнениеот bostoncelstics » 06 мар 2012 22:10

kartago написа:
leche_leche написа:
niko_ написа:Още ли има хора, които го гледат

И аз така мисля.Но явно има :o

Честно, предпочитам го пред турските сериали! Може да са по една телевизия, но си е отделно шоу, а и, извинявайте, че имам собствено мнение, съм леко пристрастен към Ку-ку-бенд! Големи музиканти!

В USA съм от 6 години, гледам го почти всеки ден! Типично българска черта е да се плюе по успял човек като Трифонов.Той е помагал доста на деца в нужда, повече отколкото всеки един форумен плъх :evil:

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 06 мар 2012 22:12

Междудругото Слави не веднъж е показвал загрижеността си към тези които имат нужда от помощ.Даже се сещам за случая, когато ако не се лъжа, спечели първото дело срещу жълтата преса той дари сумата спечелена от делото.И това не е единичен случай.Това е нещо което не може да му се отрече и заслужава само адмираций.

Върни се в “Свободна зона”