Кой вечерен час е най-подходящ за студентите?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой вечерен час е най-подходящ за студентите?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Re: Кой вечерен час е най-подходящ за студентите?

Мнениеот Avenger » 03 мар 2012 00:33

MORSKI написа:За вечерния не съм подкрепял и съм изказал мнението си. За приятелите сега, ако на 20-24 не може да преценим кое е сериозен и кой не, на кого да се разчита и не, еми не е мой проблем. Но да съгласен съм за условията, но няма как и 20лв да ти кажат нали съгласи се, то само 30-40лв са консумативи в днешно време за вода,парно, ток, да отделно е колко ги получавате. И много добре знам какви са условията не си мисли, че сме паднали от марс и похвално, че се оправяш сам. Не се стремя да те нападам просто ти давам съвети. И колега погледни какви са аудиториите и залите в СУ ти искаш, общежитията да оправят. Един прожектор се разкарва из всички факултети, къде прегрее къде не работи....смешно е положението, но не трябва да се примиряваш с това, което ти се дава.

Първо, ако ще и на 40 да си, хора сме и най-големият ти приятел може да ти тегли една и да ти забие нож в гърба. И човек на който разчиташ също. Да, съгласен съм, че са малко. Но и ти се съгласи, че може да се подобрят условията и тогава и хората, живеещи в тези общежития няма да са такива скотове... Понеже имам приятели в 51 блок и щом там може да се получават нещата, значи може навсякъде! А преди това 51 блок е бил пълната мизерия и са ставали най-големите изцепки. За тези, които не знаят, това е ремонтираният блок на СУ (един от двата).

Знам каквис а условията и в самото СУ.. Обаче имат пари мамичката им, щом студентски съвет може да си позволи куп глупости... Просто харчат не където и не за когото трябва....[/quote]

Тук съм съгласен без никакви забележки.... ииии оооо пари има не бол, а в изобилие и е абсолютна лъжа всяка година, че има недостиг. И самите преподаватели са си признавали колко ненужно държавни пари са харчели със скъпи билети и т.н в това няма съмнение, колко много врътки самите те са ни разправяли. Не може най-големият университет да е най-зле от към база и всичко смешно е, предвид колко чужденци цакат с не малки такси....съгласен напълно!
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 03 мар 2012 00:36

Все пак това е Студентски град,а не увеселителен град и мястото на тези заведения не е там.Пак го пиша,аз когато бях студент си беше наистина студентски град и на който му се ходеше по заведения идваше в центъра или по другите жилищни квартали.Тогава също си имаше пропускателен режим и след (не си спомням колко беше)часа не се допускаха външни хора,а живущите можеха да си влизат и излизат,когато искат.За това,когато ходехме на купон в някое общежитие отивахме рано вечерта и си тръгвахме рано сутринта. ;)

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 03 мар 2012 00:42

гражданин от село написа:Все пак това е Студентски град,а не увеселителен град и мястото на тези заведения не е там.Пак го пиша,аз когато бях студент си беше наистина студентски град и на който му се ходеше по заведения идваше в центъра или по другите жилищни квартали.Тогава също си имаше пропускателен режим и след (не си спомням колко беше)часа не се допускаха външни хора,а живущите можеха да си влизат и излизат,когато искат.За това,когато ходехме на купон в някое общежитие отивахме рано вечерта и си тръгвахме рано сутринта. ;)

Ти когато си учил, на хората малко или много им се е учило, къде заради по-малко развлечения и забавления, къде ценности, интерес, желание. Не е проблема в заведенията, проблема е, че младите не искат да учат вече. Всеки да мине тънко, лесно, без усилие.....кога е било всеки втори висшист, та някои с по две и три. Образованието като цяло падна много ниско. Да и аз твърдя, че е смешно в Студентски град да няма 1 библиотека, а да има 1911991 дискотеки, но те на лекции не ходят, та до библиотеката едва ли ще стигнат, освен да ползват на аванта безплатния Интернет за смешния фейсбоклук и .т.н корените на проблема са другаде не в заведенията и вечерния час.
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 03 мар 2012 00:49

MORSKI написа:21 часа каза един от пишещите тук и затова се хванах за думите. И 23 часа е прекалено рано. Виж след 00 часа съм съгласен. НО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАТАВЯР ОБЩЕЖИТИЯ! Това е безумие в 21 век, за хора над 18 години... Това вече си е затвор!

Нещата могат да се съгласуват и наредят, но когато се държи контра нищо няма се получи.
Нека си има някакъв вечерен час за самото общежитие, нека да е 0:00ч., това че ще го нарушиш някой път няма проблем, но когато стане системно директно аут (примерно на 10 нарушения през учебната година)

Запивам се в щатите като до 21 години са им забранени адски много неща те дали живеят добре там младежите :roll:
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 03 мар 2012 00:51

Все пак когато изкушението е на всякъде около теб е много по-лесно да се поддадеш.В Студентски град не живеят монаси и монахини,а светски хора податливи на изкушения. :)

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 03 мар 2012 01:01

Две мнения няма, че управата на София е допуснала да се появят тези заведения в Студентски град, но пък явно и студентите нямат нищо против тях и в този ред на мисли, никой няма право да се оплаква.

Който държи на образованието си е намерил начини заобикалящата среда да не му пречи, а тези които държат на същото, но са и финансово добре са извън България, а там е трудно само първата година, след това ако си отговорен и с добър успех стипендията ти стига да се самоиздържаш
Последна промяна от BadBoy на 03 мар 2012 01:07, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 мар 2012 01:04

Каква е тая анкета, това е несериозно. 20:00, 21:00... Някои студенти са още в университетите по това време. :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 03 мар 2012 01:04

BadBoy написа:
MORSKI написа:Запивам се в щатите като до 21 години са им забранени адски много неща те дали живеят добре там младежите :roll:

В каквато среда си израснал и както си възпитаван е нормално за теб.Когато попадеш в друга среда или ти харесва повече и го приемаш или го отхвърляш кото несъответстващо на твоите разбирания.За съжаление винаги по-силния се опитва да наложи своите порядки и норми на поведение.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 мар 2012 01:10

Tommi написа:Каква е тая анкета, това е несериозно. 20:00, 21:00... Някои студенти са още в университетите по това време. :roll:

и това е вярно ;) Има лекции до 21 часа, че и след това 8-)

Бад Бой, това не ми се струва сериозно което го пишеш. Над 18 години човек сам отговаря за себе си, това звучи като пъдарщина с това примерно при 10 пъти след 00 часа да хвърчиш от общежитие :shock: Това да не е 6 клас и отсъствията от час ;) Това даже и в Германия го няма. Имам доста познати там... Посещенията след 12 ок, ама да излизам след 12 кой ще ме спре? Че аз може до магазина да искам да отида, да се видя с приятели, няма да седим до 11 часа навън я и по леглата едва ли не след 23.30 :lol: Това е повече от несериозно
Последна промяна от MORSKI на 03 мар 2012 01:14, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 03 мар 2012 01:12

MORSKI написа:
Tommi написа:Каква е тая анкета, това е несериозно. 20:00, 21:00... Някои студенти са още в университетите по това време. :roll:

и това е вярно ;) Има лекции до 21 часа, че и след това 8-)

Бе до 21:00 не съм имал лекции, но в Свободният почти всеки ден имаме лекции до 20:00.
Та лично за мен 22:00 дори е смешно рано!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Свободна зона”