MORSKI написа:За вечерния не съм подкрепял и съм изказал мнението си. За приятелите сега, ако на 20-24 не може да преценим кое е сериозен и кой не, на кого да се разчита и не, еми не е мой проблем. Но да съгласен съм за условията, но няма как и 20лв да ти кажат нали съгласи се, то само 30-40лв са консумативи в днешно време за вода,парно, ток, да отделно е колко ги получавате. И много добре знам какви са условията не си мисли, че сме паднали от марс и похвално, че се оправяш сам. Не се стремя да те нападам просто ти давам съвети. И колега погледни какви са аудиториите и залите в СУ ти искаш, общежитията да оправят. Един прожектор се разкарва из всички факултети, къде прегрее къде не работи....смешно е положението, но не трябва да се примиряваш с това, което ти се дава.
Първо, ако ще и на 40 да си, хора сме и най-големият ти приятел може да ти тегли една и да ти забие нож в гърба. И човек на който разчиташ също. Да, съгласен съм, че са малко. Но и ти се съгласи, че може да се подобрят условията и тогава и хората, живеещи в тези общежития няма да са такива скотове... Понеже имам приятели в 51 блок и щом там може да се получават нещата, значи може навсякъде! А преди това 51 блок е бил пълната мизерия и са ставали най-големите изцепки. За тези, които не знаят, това е ремонтираният блок на СУ (един от двата).
Знам каквис а условията и в самото СУ.. Обаче имат пари мамичката им, щом студентски съвет може да си позволи куп глупости... Просто харчат не където и не за когото трябва....[/quote]
Тук съм съгласен без никакви забележки.... ииии оооо пари има не бол, а в изобилие и е абсолютна лъжа всяка година, че има недостиг. И самите преподаватели са си признавали колко ненужно държавни пари са харчели със скъпи билети и т.н в това няма съмнение, колко много врътки самите те са ни разправяли. Не може най-големият университет да е най-зле от към база и всичко смешно е, предвид колко чужденци цакат с не малки такси....съгласен напълно!