Кой вечерен час е най-подходящ за студентите?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой вечерен час е най-подходящ за студентите?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Кой вечерен час е най-подходящ за студентите?

Мнениеот milen.hristov » 03 мар 2012 00:01

MORSKI написа:
Avenger написа:
Колега ти за 60лв какъв лукс искаш да имаш не ми е ясно, първо повечето плащат между 40-60, което прави по 2лв на ден за спане....е айде моля ви се....като не ви изнася работата и на квартирка....ем да е евтино, ама и в Шератон да спим, е няма как да стане. Нещо като не ти харесва или ти пречи, правиш нещо да го промениш или променяш обстановката, а не се жалваш и вайкаш безсмислено......и на много от вас се чудя как издържате горе, наистина е пълна мизерия, но мизерия, ама 40лв.... имате куп приятели или поне след 1ви курс хващате се 3ма по 100лв и на квартира кеф ти повече стаи кеф ти всичко и далече от селянията и простотията лееща се по студентски град, маса колеги така направиха и се родиха, ама повечето си искат да са в центъра на купона, да пръскат пари по кафета и цигари, ама за по-добро място за живеене няма.....просто човек трябва да си има приоритети и принципи.
Що се отнася по темата за вечерния час, няма да промени нищо това. Те в училищата почнаха да носят ножове и да се стрелят какво и тях ли да ги затворим..... смешно е всичко е до възпитание и изчезващите ценности в днешната младеж.....те на лекции не ходят, ние библиотеки ще им правим

А ти прочете ли ми другите мнения, в които съм споменал, че в много от стаите и 60 лева са много за това, което се предлага!? И още нещо, щом 51 блок и 18 блок са ремонтирани, значи може! И примерът с кофти условията го дадох неслучайно- че като говорите тези, които не сте живели и даже повечето от вас не са влизали в общежитие, за това, че държавата плащала и едва ли не сме били длъжни да козируваме и дават пример с кампусите от завторен тип на Запад.,Еми като дават пример, да вземат предвид и условията и това, което се предлага там! Абсурдно е да се иска общежитията да се затварят в 21 часа- това не е затвор! Никой не ти говори да спим в Шератон, а за липса на елементарни неща като това зимата температурата в стаята ти да не е приблизително колкото навън. Или като влезеш да се къпеш да го правиш с топла вода, а не със студена...

За квартирите- бил съм на квартира. Ти знаеш ли, че няма по-несигурно нещо?! Както бяхме най-добри приятели, така двама от четирима си грабнаха шапките... И накрая оставаш на улицата. Или хазяинът ти решава, че до два дена трябва да си стягаш багажа, че ще продава апартамента,. Няма предупреждение, няма нищо. На всичкото отгоре зз за разлика от много други съм бил и на двете места и гледам да не ме издържат мама и татко. Та с парите, които разполагам не мога да си позволя квартира.

И пак ви питам- сериозно ли смятате, че това е решението на проблема??? Защото както ви казах, ако искат може да се колят и в стаите по всяко време. В автобусите също съм виждал какви ли не неща. По улиците също, Защо ходят хора на по 30- 40 години, че и отгоре, софиянци, нямащи нищо общо със студенството в дискотеките? Защо ходят да си избиват комплексите!? Не смятате ли, че те са също толкова голям пробоем!?

20 също го ремонтираха , но студентите го отбягват и искат в 37 защото там режима е по хлабав, така ,че смешно някой да твърди,че е нормално при всяко излизане до магазина, който е на метър от блока аз да съм с пропуск. Както и да не може приятелката ти да преспи у вас

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 03 мар 2012 00:02

Ходят,защото е пълно с курви за по някое питие и това са студентки.Жалко но факт.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 мар 2012 00:03

Бижутера написа:Проблемът е, че голяма част от живеещите в този квартал идват от провинцията и тук направо издивяват. Умират да се правят на мъже, да буйстват и да се доказват...аз лично не познавам студент-софианец, който да пиянства през вечер и да се кефи, че се е напил като свиня.

А аз познавам.. Стига сте го обръщали софиянци пак на тази тема, после кой бил комплексиран и селянин! Познавам такива софиянци студенти, Ице, че ти е бедна фазнтазията.... Порблемът е във възпитанието. Иначе наистина има прекалено много разюздани хора от малките и по-големите населени места в студентски град. Но това не е само тук, просто тук е най-концентрирано... Уви!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 мар 2012 00:03

гражданин от село написа:Ходят,защото е пълно с курви за по някое питие и това са студентки.Жалко но факт.

Абе вече повече пробират, футболерите качиха много летвата

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 03 мар 2012 00:06

MORSKI написа:
Avenger написа:
Колега ти за 60лв какъв лукс искаш да имаш не ми е ясно, първо повечето плащат между 40-60, което прави по 2лв на ден за спане....е айде моля ви се....като не ви изнася работата и на квартирка....ем да е евтино, ама и в Шератон да спим, е няма как да стане. Нещо като не ти харесва или ти пречи, правиш нещо да го промениш или променяш обстановката, а не се жалваш и вайкаш безсмислено......и на много от вас се чудя как издържате горе, наистина е пълна мизерия, но мизерия, ама 40лв.... имате куп приятели или поне след 1ви курс хващате се 3ма по 100лв и на квартира кеф ти повече стаи кеф ти всичко и далече от селянията и простотията лееща се по студентски град, маса колеги така направиха и се родиха, ама повечето си искат да са в центъра на купона, да пръскат пари по кафета и цигари, ама за по-добро място за живеене няма.....просто човек трябва да си има приоритети и принципи.
Що се отнася по темата за вечерния час, няма да промени нищо това. Те в училищата почнаха да носят ножове и да се стрелят какво и тях ли да ги затворим..... смешно е всичко е до възпитание и изчезващите ценности в днешната младеж.....те на лекции не ходят, ние библиотеки ще им правим

А ти прочете ли ми другите мнения, в които съм споменал, че в много от стаите и 60 лева са много за това, което се предлага!? И още нещо, щом 51 блок и 18 блок са ремонтирани, значи може! И примерът с кофти условията го дадох неслучайно- че като говорите тези, които не сте живели и даже повечето от вас не са влизали в общежитие, за това, че държавата плащала и едва ли не сме били длъжни да козируваме и дават пример с кампусите от завторен тип на Запад.,Еми като дават пример, да вземат предвид и условията и това, което се предлага там! Абсурдно е да се иска общежитията да се затварят в 21 часа- това не е затвор! Никой не ти говори да спим в Шератон, а за липса на елементарни неща като това зимата температурата в стаята ти да не е приблизително колкото навън. Или като влезеш да се къпеш да го правиш с топла вода, а не със студена...

За квартирите- бил съм на квартира. Ти знаеш ли, че няма по-несигурно нещо?! Както бяхме най-добри приятели, така двама от четирима си грабнаха шапките... И накрая оставаш на улицата. Или хазяинът ти решава, че до два дена трябва да си стягаш багажа, че ще продава апартамента,. Няма предупреждение, няма нищо. На всичкото отгоре зз за разлика от много други съм бил и на двете места и гледам да не ме издържат мама и татко. Та с парите, които разполагам не мога да си позволя квартира.

И пак ви питам- сериозно ли смятате, че това е решението на проблема??? Защото както ви казах, ако искат може да се колят и в стаите по всяко време. В автобусите също съм виждал какви ли не неща. По улиците също, Защо ходят хора на по 30- 40 години, че и отгоре, софиянци, нямащи нищо общо със студенството в дискотеките? Защо ходят да си избиват комплексите!? Не смятате ли, че те са също толкова голям пробоем!?

За вечерния не съм подкрепял и съм изказал мнението си. За приятелите сега, ако на 20-24 не може да преценим кое е сериозен и кой не, на кого да се разчита и не, еми не е мой проблем. Но да съгласен съм за условията, но няма как и 20лв да ти кажат нали съгласи се, то само 30-40лв са консумативи в днешно време за вода,парно, ток, да отделно е колко ги получавате. И много добре знам какви са условията не си мисли, че сме паднали от марс и похвално, че се оправяш сам. Не се стремя да те нападам просто ти давам съвети. И колега погледни какви са аудиториите и залите в СУ ти искаш, общежитията да оправят. Един прожектор се разкарва из всички факултети, къде прегрее къде не работи....смешно е положението, но не трябва да се примиряваш с това, което ти се дава.
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 03 мар 2012 00:07

Хубаво, то ясно че проблемът в хората и в обществото ни като цяло, никой не го отрича това. Но те няма да се променят ей така от само-себе си, промени ще има ако има някакви нововъведени правила, ограничения и ред :roll: Олигофрени винаги ще има, в културна държава като Норвегия онзи урод изби сума ти народ, така че ... Каква работа наистина имат мутри на по 30-40 години или някакви смешни футболистчета в уж студентския град ? Да сте чули световните футболни звезди да купонясват в някой студентски кампус всяка седмица, аз не знам за такова нещо :roll:
Изображение

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 03 мар 2012 00:08

MORSKI написа:
BadBoy написа:Кое е затворът в случая?
Дискусията е да има ли вечерен час на общежитията и ти си против същото, защо така и не става ясно.
Гражданина от село го каза малко по-горе и няма какво да добавя повече.

А нима да затвориш 300 човека (може и повече да са) в един блок, на по 20 и отгоре години, след 21 часа не е затвор? Ако не е , би ли ми обяснил какво точно е тогава :lol: Явно има някакви странни разбирания за затвор тогава :lol:
Аз съм против поради две основни прични:

Къде се визира точно определен час, но ако трябва да оставя мнение около него, то 23 е напълно нормален такъв, след това тези които мислят за утрешният ден си лягат да спят, а това, че има вечерен час на общежитието не превръща същото в затвор.
трябвало е да отидеш да учиш в чужбина и да видя как ще реагираш на редът там.

Явно целият свят е смешен, само в България сме идеални.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 03 мар 2012 00:16

BadBoy написа:
MORSKI написа:
BadBoy написа:Кое е затворът в случая?
Дискусията е да има ли вечерен час на общежитията и ти си против същото, защо така и не става ясно.
Гражданина от село го каза малко по-горе и няма какво да добавя повече.

А нима да затвориш 300 човека (може и повече да са) в един блок, на по 20 и отгоре години, след 21 часа не е затвор? Ако не е , би ли ми обяснил какво точно е тогава :lol: Явно има някакви странни разбирания за затвор тогава :lol:
Аз съм против поради две основни прични:

Къде се визира точно определен час, но ако трябва да оставя мнение около него, то 23 е напълно нормален такъв, след това тези които мислят за утрешният ден си лягат да спят, а това, че има вечерен час на общежитието не превръща същото в затвор.

Ама стига с тази чужбина бре хора тука е България, не Холандия, Англия, Сащ, Узбекистан и не знам къде си. Хайде стига сме въвеждали всичко отвън, хайде един път ние си решим проблемите. Това, че работи навън, не значи, че тук ще работи, доказват го куп тъпи закони и забрани приети с лека ръка навън(с пуснатите фарове направо няма вече 1 жертва). Стига с тази чужбина, та ние ли сме открили всичко лошо и сме го предали навън.... Тука манталитета е друг, културата ни е друга. Навън всичко умира след 21 часа еми ние пък не искаме да е така проблем? Проблема се корени другаде, не в забраните, като затвориш дискотеките в Ст.град ще пие в Младост, като няма алкохол какво ще му джобиш багажа всеки път за бутилки или ще правим нова митница на влизане....всичко си е до човек, възпитание, ценности предадени от семейството и всичко по ред.
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 мар 2012 00:27

За вечерния не съм подкрепял и съм изказал мнението си. За приятелите сега, ако на 20-24 не може да преценим кое е сериозен и кой не, на кого да се разчита и не, еми не е мой проблем. Но да съгласен съм за условията, но няма как и 20лв да ти кажат нали съгласи се, то само 30-40лв са консумативи в днешно време за вода,парно, ток, да отделно е колко ги получавате. И много добре знам какви са условията не си мисли, че сме паднали от марс и похвално, че се оправяш сам. Не се стремя да те нападам просто ти давам съвети. И колега погледни какви са аудиториите и залите в СУ ти искаш, общежитията да оправят. Един прожектор се разкарва из всички факултети, къде прегрее къде не работи....смешно е положението, но не трябва да се примиряваш с това, което ти се дава.[/quote]

Първо, ако ще и на 40 да си, хора сме и най-големият ти приятел може да ти тегли една и да ти забие нож в гърба. И човек на който разчиташ също. Да, съгласен съм, че са малко. Но и ти се съгласи, че може да се подобрят условията и тогава и хората, живеещи в тези общежития няма да са такива скотове... Понеже имам приятели в 51 блок и щом там може да се получават нещата, значи може навсякъде! А преди това 51 блок е бил пълната мизерия и са ставали най-големите изцепки. За тези, които не знаят, това е ремонтираният блок на СУ (един от двата).

Знам каквис а условията и в самото СУ.. Обаче имат пари мамичката им, щом студентски съвет може да си позволи куп глупости... Просто харчат не където и не за когото трябва....

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 мар 2012 00:31

BadBoy написа:Къде се визира точно определен час, но ако трябва да оставя мнение около него, то 23 е напълно нормален такъв, след това тези които мислят за утрешният ден си лягат да спят, а това, че има вечерен час на общежитието не превръща същото в затвор.

Явно целият свят е смешен, само в България сме идеални.

21 часа каза един от пишещите тук и затова се хванах за думите. И 23 часа е прекалено рано. Виж след 00 часа съм съгласен. НО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАТАВЯР ОБЩЕЖИТИЯ! Това е безумие в 21 век, за хора над 18 години... Това вече си е затвор! Решението е просто да не се пускат хора и да се спират купоните след този час. Елементарно е! И пак не се знае- тези са се били в стаята си, съквартиранти са били. Значи нищо не може да ги спре реално погледнато....

Разбираш ме погрешно- нямам против редът и това, което е в чужбина, но за кой път ви казвам., Като искате да е като там, трябва и всичко да е при техните условия- условия, пътища, спокойствеие, затворени кампуси... А не да ти духа в стаята и да нямаш топла вода... И не да е пълно с 30-40 годишни съмнителни типове...

От там трябва да се почне, а не да се затварят общежития или да се въвежда безумието вечерен час за пълнолетни :shock:

Върни се в “Свободна зона”