Намушкаха с нож самбиста Благой Иванов - Багата
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Намушкаха с нож самбиста Благой Иванов - Багата
Дано се оправи, ама наистина да им е за урок на всичките тия наемни биячи, че не са безсмъртни. Тоя е един от тия, дето млатиха феновете на ЦСКА на мача срещу Миньор миналата година 

Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
-
- Контакти:
Всеки си намира майстора
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Като му е толкова акъла да кисне по дискотеките в 5 сутринта и да се прави на всички така става,явно е набил някой който не трябва и затова така се е получило.Човека е подписал договор с Американска фирма за ММА кариерата това е огромен скок,ама си кисне в чалкотечниците и си пийва.Дано се оправи обещаващ боец,но доста мутренски.
dunavfc написа:Няма какво да го защитавате Багата или да се опитвате да го оправдавате..Защо не влязат 8 човека с бухалки и ножове в дискотеката и не ме пребият мен ? За да се случи това снощи,си има сигурно дълга история... и все пак дано да не умре,човек е !
Вие или наистина не излизате никъде навън след 12 часа, или сте на по 50 и отгоре години, или се правите на интересни, колкото да не запсите. Не разбирате ли, че живеем във времена когато МОГАТ и редовно нападат хора без причина.... Един съфорумец ви го обяснио вече, аз го потвърждавам. И на мои познати се е случвало, за щастие с мен все още не, но виждам каква е простотията и злобата на хората в заведенията, а за съжаление не само там. И то най-вече сред младите хора- ще те пребият, гръмнат, намупкат като едното нищо. Това, че все още не ви се е случвало не значи, че няма да Ви се случи., Радвайте се, че досега не сте ставали свидетели на подобно нещо!
Никое зло не остава безнаказано,даже много закъсняха с това да я претрепат тая мутра!!!
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....
MORSKI написа:dunavfc написа:Няма какво да го защитавате Багата или да се опитвате да го оправдавате..Защо не влязат 8 човека с бухалки и ножове в дискотеката и не ме пребият мен ? За да се случи това снощи,си има сигурно дълга история... и все пак дано да не умре,човек е !
Вие или наистина не излизате никъде навън след 12 часа, или сте на по 50 и отгоре години, или се правите на интересни, колкото да не запсите. Не разбирате ли, че живеем във времена когато МОГАТ и редовно нападат хора без причина.... Един съфорумец ви го обяснио вече, аз го потвърждавам. И на мои познати се е случвало, за щастие с мен все още не, но виждам каква е простотията и злобата на хората в заведенията, а за съжаление не само там. И то най-вече сред младите хора- ще те пребият, гръмнат, намупкат като едното нищо. Това, че все още не ви се е случвало не значи, че няма да Ви се случи., Радвайте се, че досега не сте ставали свидетели на подобно нещо!
Абе човек стига говори глупости бе..На кой нормален човек ще му влязат 7-8 човека с бухалки и ножове ? Естествено,че по дискотеките стават често побоища,но 1 на 1000 е възможноста да пострадаш без да си виновен.Ще си седа аз на сепарето,ще си пия спокойно,ще си танцувам и ще дойде 1,2,3-ма и ще ме пребият ей така за удоволствие..
dunavfc написа:MORSKI написа:dunavfc написа:Няма какво да го защитавате Багата или да се опитвате да го оправдавате..Защо не влязат 8 човека с бухалки и ножове в дискотеката и не ме пребият мен ? За да се случи това снощи,си има сигурно дълга история... и все пак дано да не умре,човек е !
Абе човек стига говори глупости бе..На кой нормален човек ще му влязат 7-8 човека с бухалки и ножове ? Естествено,че по дискотеките стават често побоища,но 1 на 1000 е възможноста да пострадаш без да си виновен.Ще си седа аз на сепарето,ще си пия спокойно,ще си танцувам и ще дойде 1,2,3-ма и ще ме пребият ей така за удоволствие..
Абе човек ти наистина ли не си ставал свидетел на подобни неща, в инкобаор ли живееш? На един познат, най-добрият му приятел така на улицата вечерта го спират някакви и го пребиват почтидо смърт. Оправданието им после било, че ги бил гледал лошо???? Момчето е много печено, не знам дали се оправи! Казах ти, че и с моиблизки приятели са ставали подобни неща, без да има т.нар причина, която ти търсиш! Просто народът е озлобял... Не ти пожелавам да ти се случват описаните от мен и колегата случаи. Живей в заблуда, ок, твой избор, но не ни казвай, че няма как да те нападнат 1-2-3-4, че и повече човека без причина!
Мен как ме биха четирима пред дискотека Дунав като я имаше една вечер без нищо да съм направил. Поне първия удар, който ми влезе и дори не усетих нищо ме докара до там да не знам, че са ме били
докато не го осъзнах прибирайки се към нас и много ми се смяха. Излязох по-рано от дискотеката от приятелите ми, с които бях и наглите ме светнаха.

MORSKI написа:Абе човек ти наистина ли не си ставал свидетел на подобни неща, в инкобаор ли живееш? На един познат, най-добрият му приятел така на улицата вечерта го спират някакви и го пребиват почтидо смърт. Оправданието им после било, че ги бил гледал лошо???? Момчето е много печено, не знам дали се оправи! Казах ти, че и с моиблизки приятели са ставали подобни неща, без да има т.нар причина, която ти търсиш! Просто народът е озлобял... Не ти пожелавам да ти се случват описаните от мен и колегата случаи. Живей в заблуда, ок, твой избор, но не ни казвай, че няма как да те нападнат 1-2-3-4, че и повече човека без причина!
Естествено,че могат да те пребият като си невиннев,но това е изключителна рядкост ! И пак ми изопачаваш думите,не ми отговори може ли нормален човек да го пребият 7-8 човека с бухалки и ножове ? И това не означава,че народът се е озлобил в САЩ постоянно се случват неприятни инциденти от типа "Влиза някакъв ненормалник в училище,супермаркет или квото и да е било и избива 20 човека,защото сутринта е бил кисел..." Е означава ли това,че американците са по-озлобени хора от нас ?
Последна промяна от dunavfc на 27 фев 2012 21:21, променено общо 1 път.
- ralka_levskarka
- Контакти:
А сега тоя дето го е наръгал ще го пречукат 

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]