Цензура! БГ телевизии отказват да излъчват клип срещу Бойко

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Re: Цензура! БГ телевизии отказват да излъчват клип срещу Бойко

Мнениеот greedy » 24 фев 2012 11:45

e_cvetcov написа:Всеки има право да говори каквото си иска, но моето лично мнение е че ако не са стагнациите в последните няколко години, дело на Дянков щяхме да сме на дережето от 93 год. Може би малко по-добре заради валутния борд. Да не говорим че преди това имаше идея да излизаме от него. Хората които са в финансовата сфера знаят много добре какво щеше да се случи- погром. Да ББ е темерут и мутра и простак, но поне има желанието да свърши нещо и в оределени области успява. На светлинни години преди някои други. Поне не краде (или поне не така нагло и безочливо като предишните). Реформите изискват жертви. Реформите винаги са болезнени за народа, но без тях не може, особено в момент на криза. Няма как да искаш нещата да се променят от самосебе си.
Иначе за псничката..... Това че някой (ще си спестря епитета) обвиянва другите за собствените си неволи е напълно нормално за нашата страна. Всеки който има желание (не само да казва че има такова) и не го мързи е успял да се съхрани, а истински кадърните хора дори се издигнаха. Да много е лесно да си стоиш в дома си и да викаш няма работа....ама какво си направил за да го промениш. Да сега е по-трудно, примерно да намериш работа, но не невъзможно.
Хайде стига толкова словоизлеяния, че да свършим и малко робота. 8-)

+1 Много точно

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 24 фев 2012 11:50

Привърженик съм на ББ и на ГЕРБ като цяло,но съм за протести винаги ! Винаги трябва да се шуми,да се изразява гражданската позиция.Особено един протест за горивата какъвто е замислен,мисля че е страхотна идея.Въпросът е тези протести да бъдат искренни,а не да се превръщат в инструмент на бкп и дпс...

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 24 фев 2012 11:57

Чакай бе, нали тоя "Гетомен" рекламираше някакви часовници със зам-министъра на спорта.

Потребителски аватар
gushtera
Контакти:

Мнениеот gushtera » 24 фев 2012 12:12

Всеки иска малко медиина слава... и като си спомня онзи ден дебилската тема на автора за гробари и кечисти направо се плаша.

temerut
Контакти:

Мнениеот temerut » 24 фев 2012 12:42

Два дни ваканция и пуберите избухват виртуално. Играч,кой им пречи на тия аутсайдери да си предложат творението в телевизията на СДПП бре,ще го въртят денонощно ? Или те,като видни столични клошари,искат в праймтайма на националните тв ?

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 24 фев 2012 12:51

Ква тиква ни управлява не е истина ,но всеки народ си заслужава съдбата .
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 24 фев 2012 12:53

По принцип, меко казано, не харесвам българския рап. Тази песен конкретно обаче има рядко смислени текст и клип. Не мисля, че е насочена единствено към управляващата върхушка в момента, а към всички онези, които се изредиха да "цоцат" от изстрадалия български народ.
Не знам как е възможно да има толкова наивници, които смятат, че конкретно ББ и свитата му са с нещо по-различни от останалите. Доносници от ДС, партийни секретари, или наследници на последните. Репресивният апарат с милиционерщина, цензура и медийна пропаганда, вожда на простия народ, който се изживява като месия. Какво се е променило?
[center]Изображение[/center]

e_cvetcov
Контакти:

Мнениеот e_cvetcov » 24 фев 2012 12:58

Blagoy написа:По принцип, меко казано, не харесвам българския рап. Тази песен конкретно обаче има рядко смислени текст и клип. Не мисля, че е насочена единствено към управляващата върхушка в момента, а към всички онези, които се изредиха да "цоцат" от изстрадалия български народ.
Не знам как е възможно да има толкова наивници, които смятат, че конкретно ББ и свитата му са с нещо по-различни от останалите. Доносници от ДС, партийни секретари, или наследници на последните. Репресивният апарат с милиционерщина, цензура и медийна пропаганда, вожда на простия народ, който се изживява като месия. Какво се е променило?

Аз мисля че авторите са я насочили директно към ББ, а това че пасва и навсички останали е "по случайност" съвпадение. Ако беше насочена и към други ще има и такива кадри от другите времена.

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 24 фев 2012 13:07

По принцип рапа е измислен, създаден и разпространяван като музика на гетата и има предимно социална насоченост. Текстовете често са против политици, управници, богаташи и т.н. Конкретно в тази песен няма нищо скандално и не е насочена срещу сегашните управляващи, нито конкретно срещу премиера, а срещу политиците по принцип - всички онези, които са управлявали страната до сега. Абсолютна глупост е, че медиите не желаели да излъчват клипа, за да не засегнат Борисов. Има песни на Ъпсурт и Спенс например, които са много по-брутални и дори обидни за политиците, но се въртят нон-стоп по телевизии и радиа. Според мен тези момчета нямат проблем с цензурата, а с менажирането на музиката им. За да те излъчват по най-гледаните телевизии трябва или сериозно да платиш или да имаш много добри продуценти, които да те лансират. Не става така - правя песничка и хоп - по БНТ, БТВ или Нова ТВ. Иначе песента е хубава.

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 24 фев 2012 13:11

e_cvetcov написа:Всеки има право да говори каквото си иска, но моето лично мнение е че ако не са стагнациите в последните няколко години, дело на Дянков щяхме да сме на дережето от 93 год. Може би малко по-добре заради валутния борд. Да не говорим че преди това имаше идея да излизаме от него. Хората които са в финансовата сфера знаят много добре какво щеше да се случи- погром. Да ББ е темерут и мутра и простак, но поне има желанието да свърши нещо и в оределени области успява. На светлинни години преди някои други. Поне не краде (или поне не така нагло и безочливо като предишните). Реформите изискват жертви. Реформите винаги са болезнени за народа, но без тях не може, особено в момент на криза. Няма как да искаш нещата да се променят от самосебе си.
Иначе за псничката..... Това че някой (ще си спестря епитета) обвиянва другите за собствените си неволи е напълно нормално за нашата страна. Всеки който има желание (не само да казва че има такова) и не го мързи е успял да се съхрани, а истински кадърните хора дори се издигнаха. Да много е лесно да си стоиш в дома си и да викаш няма работа....ама какво си направил за да го промениш. Да сега е по-трудно, примерно да намериш работа, но не невъзможно.
Хайде стига толкова словоизлеяния, че да свършим и малко робота. 8-)

Това е и моето мнение. Положението в България се влоши заради кризата, но значително по-малко отколкото в други държави. Подкрепям правителството и считам, че се справя значително по-добре от предишното, което успя да се отчете само със спрени еврофондове и обявяване на България за най-корумпираната страна в ЕС от западната преса. ББ е много далеко от необходимия интелектуален потенциал на класическия лидер на дясна партия, но забелязвам в него желанието да работи и оценявам волята му за реформи. Освен това основната роля на държавата е да създаде възможности за цялостно икономическо развитие, да осигури добро образование и качествено здравеопазване, а не да пъха лъжичката в устата на всеки. Както има умни и предприемчиви хора, така има и глупави и мързеливи. Няма нищо странно, че едни живеят добре, а други зле. Това е най-нормалното нещо. Мои колеги от университета преди да отидат на бригади си крояха планове как ще останат там нелегално и ще си оправят живота, но септември се връщаха грохнали и не искаха да чуят за САЩ и Западна Европа, защото им бяха скъсали гъзовете от бачкане. Не може да си клатиш краката и да искаш да живееш добре. За да получиш 2000 лева чисти пари, които на работодателят му идват почти 3000 лева с осигуровките, трябва да можеш да произведеш повече от въпросната сума. Ако някой се чувства недооценен и счита, че със знанията си и уменията си може да ми произведе продукт(стока или услуга) за над 3000 лева, нека ми пише и веднага го наем на 2 бона чисти + всички дължими осигуровки ;)

Върни се в “Свободна зона”