Има ли на "хранилка" журналисти в Лудогорец ??

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Има ли на "хранилка" журналисти в Лудогорец ??

Мнениеот tsonpen » 14 фев 2012 14:23

@child in time
В Европа ще е трудно на всеки български отбор, естествено и на Лудогорец. Така, че това не е негатив на Лудогорец, това е негатив на нивото на БГ футбола като цяло. Нивото се вдига с конкуренция, конкуренцията се вдига с отбори като Лудогорец ;)
[center]Изображение[/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 14 фев 2012 14:36

dido_6i6eto написа:А уууууеееееееееееее еееейййййййййййййй зуека и змея са гаджета.

Баси двойкота зуек и змей,ама днес нали е празник и на виното и на любовта.Може да са се натрескали и да са се взели.

ЗМЕЙ
Контакти:

Мнениеот ЗМЕЙ » 14 фев 2012 14:44

Платени журналисти, платени съдии...
Това правят фирмените отборчета.
С такива мръсни номера си доказват "силата".
Така, както с мръсни номера и кражби са си натрупали капитала.
Аз категорично НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ДР. КИРЧО ДОМУСЧИЕВ ДА ЯДЕ ПАРИ ОТ ИЗТОЧЕНИТЕ ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ - да напълни гуша с пари, откраднати от на майка ми и на баща ми пенсията, както и на милиони българи - и с чуждите, откраднатите пари да ми се праска, че правел голям отбор.
Такива "играчи" по света са в затвора.
В България обаче такива добруват, а журналисти, рая и обикновени тъпаци им лижат подметките.
Ето защо тук дори не се дискутира добре ли играе Лудогорец, а че е направен с крадени, кървави, народни пари - и това не само е противно, но е и вредно за футбола.
А вие, момчета - дето много си харесвате "явлението Лудогорец" със 6-те парцала - ако искате, вземете насила мизерните пенсии на вашите и ги давайте всеки месец на Кирчо Домусчиев, че да му помогнете да купи с тях ако щете и Лео Меси.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 14 фев 2012 14:46

ЗМЕЙ написа:Платени журналисти, платени съдии...
Аз категорично НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ДР. КИРЧО ДОМУСЧИЕВ ДА ЯДЕ ПАРИ ОТ ИЗТОЧЕНИТЕ ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ - да напълни гуша с пари, откраднати от на майка ми и на баща ми пенсията, както и на милиони българи - и с чуждите, откраднатите пари да ми се праска, че правел голям отбор.
В България обаче такива добруват, а журналисти, рая и обикновени тъпаци им лижат подметките.
Ето защо тук дори не се дискутира добре ли играе Лудогорец, а че е направен с крадени, кървави, народни пари - и това не само е противно, но е и вредно за футбола.
А вие, момчета - дето много си харесвате "явлението Лудогорец" със 6-те парцала - ако искате, вземете насила мизерните пенсии на вашите и ги давайте всеки месец на Кирчо Домусчиев, че да му помогнете да купи с тях ако щете и Лео Меси.

Извинявай, ама това важи за всички собственици-мутри, не само за Кирил Домусчиев ;) Титаните, Батков, Венци, Гриша, Коко, Гигов, Събев да не са спестявали от банички и боза ?
Изображение

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 14 фев 2012 15:00

ЗМЕЙ написа:Платени журналисти, платени съдии...

А аз не искам държавни фирми да издържат футболни отбори!
Ако имаш претенции, за начина по-който босовете в БГ футбола са натрупали капиталите си, можеш да се обърнеш към съответните институции!
ПП: Преди да се появи Лудогорец с гръм и трясък пенсиите не бяха по-високи май ...! ;)
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 14 фев 2012 15:03

dido_6i6eto написа:А уууууеееееееееееее еееейййййййййййййй зуека и змея са гаджета.
Да не сте си плюли в устата уе "гражданчета".
Знам че сте граждани щот у нащо село гейтаци нема уееее ееееееееййййййййййй.
хейтъри жалки

dido_6i6eto Що не кажеш защо ти е този прякор а .....
Като не казваш ти, аз ще кажа, кой на 26:04:2007г. беше в болницата по-спешност в болницта... и на кой му вадиха стъклено шише на КОКА КОЛА там дет не огрява и жената не забременява.
Все пак ние помним споко ....
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

ludogorets1945
Контакти:

Мнениеот ludogorets1945 » 14 фев 2012 15:27

zuekaa написа:Аз лично смятам, че всекидневно се плаща на журналисти, във всякакъв вид медии за да има медиино тръбене за отборът Лудогорец Разград
Всеки ден ни заливат с ненужна информация за отбор който не е постигнал нищо
Давам прост пример ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЦСКА А НА ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ ЛЪЩИ ОТ ВСЯКЪДЕ ЕВТИНОТО ЛОГО НА ЛУДОГОРЕЦ , ЗАЩО ? Тези хора от Лудогорец и платените драскачи гледат и подсъзнателно да ни облъчват с евтиния и провинциален отбор Лудогорец ( който все пак не е постигнал нищо)

Ето и нещото което вече преля чашата ( поне моята ) http://gong.bg/view_article.php?article_id=253025

И само за уточнение на платените журналисти който 1 седмица тръбяха, че имали "БРАНДИРАН" самолет Лудогорец ТОВА ЧЕ, ДОМУСЧИЕВ СИ ДОНЕСЪЛ САЛФЕТКИ И ХАРТИЕНИ ЧАШИ С ЛОГОТО НА ОТБОРА НЕ ГО ПРАВИ БРАНДИРАН САМОЛЕТА.

За бога престане няма да спечелите народната любов с тези МЕДИИНИ ПРОСТОТИИ колкото и ЛИТЕКС успяха толкова и вие

http://gong.bg/view_article.php?article_id=253025

ей комплексиран , стига си пускал тъпи теми . гледай си отбора и стига си плюл по Лудогорец .
гледай и коментирай своя отбор :!:

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 14 фев 2012 15:46

Така е то. Ако на един ОБРАЗЦОВ отбор нещата са му в ред все ще се намери някойда пита "Ама вие защо биете негрите?"
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 14 фев 2012 15:57

Разбира се, че има! Всички псевдо са на хранилката (а те не са малко) и не само при Лудогорец.
Изображение

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 фев 2012 16:02

Blagoy написа:
Captain Stottlemeyer написа:
tsonpen написа:........А за традициите ще те помоля да направиш справка в класацията на Международната федерация по футболна история и статистика. С изненада там ще откриеш, че българският отбор, който е най-високо класиран се нарича Литекс и се подвизава около 250-то място......quote]
Тази класация е толкова несъстоятелна и смешна, че по-добре да не я беше цитирал, разваля цялостното впечатление от иначе грамотното ти мнение. ;)

Обаче, ако ЦСКА или Левски бяха най-напред щеше да падне едно хвалене... Но, иначе е смешна... :lol:

Лично аз винаги съм бил против тази класация, включително когато до неотдавна "Левски" беше най-напред от българските клубове. Много тъпо е да сравняваш отбори, участващи в различни първенства на различни континенти, които никога не са играли, не играят и може би никога няма да играят едни срещу други. Със същия успех в класацията могат да бъдат включени отборите на "Фобос" - Марс, "Ганимед" - Юпитер и "Галатея" - Нептун. :lol:
П.П. Колега, ти нали не смяташ сериозно, че "Литекс" има по-големи успехи от ЦСКА или "Левски"?! :o
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Свободна зона”