Подредната добре изпълнена глупост по български.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Re: Подредната добре изпълнена глупост по български.

Мнениеот MainEventer » 10 фев 2012 21:41

Роналдо9Големец написа:Не е толкова сложно да вдигнеш лопатата и да почистиш един час.Не знам за теб,но на мен не ми е.Като виждаш,че няма условия,трябва сам да си ги създадеш.Сега е времето на студентите да се учат да се оправят в живота.
Послепис -И на мен трябва да ми чистят улицата пред нас,но махам снега сам,за да излезна с колата ;)

И на мен не ми е проблем, но след като не ми е безплатно учението и си плащам за него, искам да ми осигуряват условия, а не аз да си ги осигурявам.

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 10 фев 2012 21:43

Thsmith написа:Студентите да не са чистачи на щат нещо? Друг въпрос е защо чистачите не са го направили...

Ще ти отговоря (по принцип не го правя), макар че ще оспамя още темата на човека.
Естествено, че първо има предвид персонала на Ректората. Те не си вършат работата, както много други. Студентите, на теория, са бъдещето на нацията. Това е техният Университет, неговото реноме е тяхно реноме и обратното. Виждайки, че отговорните не си вършат работата, някой преподавател можеше да избере 5-6 по яки момчета (с тяхното съгласие, не насила) и да изринат 20 метра сняг. Почиствайки пред тяхната си къщичка те ще направят добро за себе си и след това за хилядте случайни минувачи, които минават покрай сградата. От този Университет трябва да излязат новите лидери, новите протестиращи, новите будни младежи на България. Сигурен съм, че това ще стане, ама летоска, като се затопли времето.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
Роналдо9Големец
Контакти:

Мнениеот Роналдо9Големец » 10 фев 2012 21:44

MainEventer написа:
Роналдо9Големец написа:Не е толкова сложно да вдигнеш лопатата и да почистиш един час.Не знам за теб,но на мен не ми е.Като виждаш,че няма условия,трябва сам да си ги създадеш.Сега е времето на студентите да се учат да се оправят в живота.
Послепис -И на мен трябва да ми чистят улицата пред нас,но махам снега сам,за да излезна с колата ;)

И на мен не ми е проблем, но след като не ми е безплатно учението и си плащам за него, искам да ми осигуряват условия, а не аз да си ги осигурявам.

Подкрепям те,но за съжаление живеем в такава държава,братко :cry: . Милан,браво,много добро мнение!
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 фев 2012 21:57

Като си толкова загрижен и буден гражданин, като не е толкова трудно, отивай и чисти, а не пиши по форумите! Аман от философи!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 фев 2012 22:00

Моля, да пиешете ПО темата, ЗА ДА НЕ БЪДЕ ЗАКЛЮЧЕНА. Тя е достаъчно сериозна и има какво да се разисква по нея.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 фев 2012 22:00

Моля, да пиешете ПО темата, ЗА ДА НЕ БЪДЕ ЗАКЛЮЧЕНА. Тя е достаъчно сериозна и има какво да се разисква по нея.

Потребителски аватар
Роналдо9Големец
Контакти:

Мнениеот Роналдо9Големец » 10 фев 2012 22:09

MORSKI написа:

Като си толкова загрижен и буден гражданин, като не е толкова трудно, отивай и чисти, а не пиши по форумите! Аман от философи!

Ей отворко,аз си чистя пред нас,не се притеснявай за мен.Не уча в университета,нямам нужда да го чистя.Аз само давам съвет на студентите,те да правят каквото си искат.Аз си махам снега пред блока и на колата си.Ей,омръзна ми от заядливи и злобни човечета!
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 фев 2012 22:21

Роналдо9Големец написа:
MORSKI написа:

Ей отворко,аз си чистя пред нас,не се притеснявай за мен.Не уча в университета,нямам нужда да го чистя.Аз само давам съвет на студентите,те да правят каквото си искат.Аз си махам снега пред блока и на колата си.Ей,омръзна ми от заядливи и злобни човечета!

[offtopic]Отворко ще викаш на някой друг, да ти е ясно! И единственият отворко тук си ти! Дава съвети и се прави на интересен във форум! Студентите, ако искат, ще изчистят! Не е тяхно задължение! Само това остана и тях да карат да чистят! При положение,че Столична община не си върши работата пред обществена сграда! Вие въобще виждате ли се какви глупости пишете?! И ти казах- като си толкова недоволен и даваш съвети, значи нищо не ти пречи сам да идеш и да изчистиш, като те дразни! Другото е философстване и драскане във форумите! Това за заядливите човечета към себе си го адресирай, приляга ти! И на мен ми омръзна от такива "даващи" съвети като теб![/offtopic]

Потребителски аватар
kufur

Мнениеот kufur » 10 фев 2012 22:52

milen.hristov написа:Как може да има квота от 1175 награди за СУ и да са взети само 322. Какъв е смисъла да се разпределят по такъв начин че да не могат да бъдат спечеленио от студенти които заслужават. Самите награди не трябва да бъдат разпредяляни само по броя студенти на дадената специалност, а изобщо да има някакви коефициенти и съображения колко от тези студенти има възможноста да предоставят изискваните документи за кандидатстване. Например безумно е да се отпускат 16 награди за бакалавърска степен където обикновенно не повече от 1-2% от хортата имат правото и документите да бъдат удобрени за награда, а в магистарските степени където поне 80-90% от студентите имат необходимите документи и успех над 5.50 да не могат да получават поради това недообмисляне. Ако погледнете статистиката на разпределени на наградите като квота и брой получени награди ще видите каква е действителността.
Това вече става за втора година, мисля че е време хората от които зависи най-накрая да помислят над това а не просто да праявт някакво разпределени на бройките като процент от броя студенти, това и Excel го може!!!! Да не говорим че има отпуснати по 15 и повече награди за специалности при които ясно се вижда че студентите нямат необходимите документи да кандидатстват тъй като в графа кандидатствали остава голямото число 0!!!!
ДО КОГА ТАКА ще се вършат нещата срещу студентите!!!
Не говоря да се дават на всеки студент който решил да кандидатства но не трябва да се ощетяват тези които заслужават!!! Как България по този начин ще стимулира своите студенти да останат в родината си. Това си е моето лично мнение, но го споделям с вас с надеждата че може поне малко да накара да се замислят хората от които зависи това!!!!
Статията не е моя, но напълно покрива моето мнение

Ти да не учиш българска филология,досега не съм те видял да допускаш граматически грешки :mrgreen:

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 10 фев 2012 23:44

"Ти да не учиш българска филология, досега не съм те видял да допускаш граматически грешки"
"Досега не съм те видял" значи, че и сега не ги виждаш :) Може би не беше го виждал :) Иначе първите два текста са покъртителни - не знам за какви награди става дума, ама с такъв правопис и най-вече пунктуация не бих се издал, че съм студент :)

Върни се в “Свободна зона”