Земетресение във страната ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Re: Re:

Мнениеот fr3ak_boy » 05 авг 2009 11:57

pomiqrat написа:Най-вероятно са го предсказали за техния си континент ;)

Двата народа са живели на различни континенти. Маите - в Мексико, а инките - в Перу. Но може да изчезнат само двете Америки.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
stani_ls
Контакти:

Re: Земетресение във страната ?

Мнениеот stani_ls » 05 авг 2009 11:58

И по добре ще дадат предимство на Китай и Русия :D

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Re:

Мнениеот pomiqrat » 05 авг 2009 12:03

fr3ak_boy написа:
pomiqrat написа:Най-вероятно са го предсказали за техния си континент ;)

Двата народа са живели на различни континенти. Маите - в Мексико, а инките - в Перу. Но може да изчезнат само двете Америки.

И без това американците обичат да си правят филми как първия удар върху свършека на света е върху тях и няма да се паникьосат
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Omynigo
Контакти:

Мнениеот Omynigo » 05 авг 2009 12:05

хаха в София няма как да го усетиме вече над 12 часа се тресеме от зверски гръмотевици , аз за 30 и кусур години не си спомням такова нещо ..........

Потребителски аватар
stani_ls
Контакти:

Мнениеот stani_ls » 05 авг 2009 12:07

Omynigo написа:хаха в София няма как да го усетиме вече над 12 часа се тресеме от зверски гръмотевици , аз за 30 и кусур години не си спомням такова нещо ..........

Проувеличаваш може би не си спонняш просто но е имало нищо чудно че не си ззнаеш и точните години (rofl)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 авг 2009 12:29

Значи, всеки навсякъде е усетил нещо, само аз нищо не съм усетил.....да не съм някъв извънземен бе мама му :lol: Казват, че и в Търново, и в Стара загора било се усетило....а аз в Сливен нищо ! Как не съм го усетил.....мистерия :lol:
Иначе преди малко казаха по новините, че е било 5 по рихтер....сериозна работа, и епицентъра е бил, на 20 км. навътре в морето.....което донякъде е добре, щото ако беше на примерно 200 - 300 км. като нищо можеше да възникне цунами !
Но най лошата ситуация е, че България се намира, в изключително активна сеизмична зона....е то принципно целият Балкански полуостров е така.....специалисти казват, че е въпрос само на време, да ни удари много сериозно земетресение от рода на 7 - 8 степен по рихтер !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Мнениеот spartaka » 05 авг 2009 12:38

kanar4o написа:
spartaka написа:Каква е тая работа,уж е било на другия край на БГ,а точно по същото време и ние в Пловдив го усетихме,но слабичко,то сигурно щото сме на височко,айде стига вече земетръси,че вече всичко ни се клати,иначе казах,че е било 5-та степен :o :(

Тоя път вече са филмира яко! Брат на колко си години?

http://news.plovdiv24.com/103608.html
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 05 авг 2009 12:42

THE G.A.M.E написа:Значи, всеки навсякъде е усетил нещо, само аз нищо не съм усетил.....да не съм някъв извънземен бе мама му :lol: Казват, че и в Търново, и в Стара загора било се усетило....а аз в Сливен нищо ! Как не съм го усетил.....мистерия :lol:
Иначе преди малко казаха по новините, че е било 5 по рихтер....сериозна работа, и епицентъра е бил, на 20 км. навътре в морето.....което донякъде е добре, щото ако беше на примерно 200 - 300 км. като нищо можеше да възникне цунами !
Но най лошата ситуация е, че България се намира, в изключително активна сеизмична зона....е то принципно целият Балкански полуостров е така.....специалисти казват, че е въпрос само на време, да ни удари много сериозно земетресение от рода на 7 - 8 степен по рихтер !

Е как в Сливен нищо? Аз съм от Клуцохор на 4-я етаж яко се разтресох на стола. ;)
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Свободна зона”