Инжекция убива рака!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sirius123

Re: Инжекция убива рака!

Мнениеот sirius123 » 09 фев 2012 13:55

Синьо сърце написа:
sirius123 написа:Ракът има много лица. Все пак при някои видове и локализации може да даде ефект. Наи-вероятно се късае не за лечение на тумор , а за превенция.

Направо за тумор си става дума.Всъщност се взима материал от самия болен, обработва се и се връща обратно.Но явно не е толкова елементарно и активното вещество( вещества) е тайна.Което няма никакво значение-нека върши работа, пък другото е лесно...

Именно , за създаване на специфични за даден индивид антитела насочени строго към раковата клетка , вероятно по-точно към неината ДНК.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 09 фев 2012 13:57

Рака се бори само с глад.
Като не ядеш нищо , организма се чуди какво става и почва сам да се самоизяжда. Накрая като няма какво да яде почва да яде рака.

Чисто, лесно, просто и доказано действие.
След това единствено трябва да се внимава със захранването,защото може да се отровите.

Аз лично да чукам на дърво от 11 години не съм ходил на лекар ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Hate_Losers
Контакти:

Мнениеот Hate_Losers » 09 фев 2012 14:02

favaca8888 написа:Рака се бори само с глад.
Като не ядеш нищо , организма се чуди какво става и почва сам да се самоизяжда. Накрая като няма какво да яде почва да яде рака.

Чисто, лесно, просто и доказано действие.
След това единствено трябва да се внимава със захранването,защото може да се отровите.

Аз лично да чукам на дърво от 11 години не съм ходил на лекар ;)

Нищо лично, но понеже съм лекар, това в последното изречение го чувам по няколко пъти на ден :P
Злобата и завистта са присъщи на онанистите

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 09 фев 2012 14:03

Според мен лекарство отдавна има - но никой по никакъв начин няма да допусне да стигне до обикновения човек!

edkodimitrov
Контакти:

Мнениеот edkodimitrov » 09 фев 2012 14:24

дано да е вярно !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 фев 2012 15:03

wolf написа:Според мен лекарство отдавна има - но никой по никакъв начин няма да допусне да стигне до обикновения човек!

Има лекове не само за рак, но и за абсолютно всички болести известни на тази планета !
Включително и за Спин ...

Въпроса е, че фармако-компаниите нямат интерес от бързото лечение на която и да е болест !
Защото алтернативните лечения ( с лекарства, които са на базата на тези, които за нула време лекуват дадено заболяване ) ... Са много по-скъпи и доходоностни !
Ако не става въпрос за пари .............. Става въпрос- за МНОГО ПАРИ ! ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 09 фев 2012 15:24

Има един българин живеещ в Австрия който е открил много отдавна лекарство,Продан Христов,но нещо го мотаят и не му дават лиценз
Изображение
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=378416
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 09 фев 2012 15:25

THE G.A.M.E написа:
wolf написа:Според мен лекарство отдавна има - но никой по никакъв начин няма да допусне да стигне до обикновения човек!

Има лекове не само за рак, но и за абсолютно всички болести известни на тази планета !

Въпроса е, че фармако-компаниите нямат интерес от бързото лечение на която и да е болест !
Защото алтернативните лечения ( с лекарства, които са на базата на тези, които за нула време лекуват дадено заболяване ) ... Са много по-скъпи и доходоностни !

Точно това щях да напиша и аз. Фармацевтичните компании са едни от най-доходните на планетата. Те създават тези вируси и те преценяват кога да пуснат лек срещу тях. Проста и изпипана техника за правене на пари. Колкото и брутално да звучи, в ощърб на човешките животи.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 09 фев 2012 15:26

THE G.A.M.E написа:

това е истината, имат интерес да сме болни, така приходите са много по-големи :idea: лек за всички болести има, но за някои се прави всичко възможно да не стигнат до хората... все пак от болните от рак се печели много :!: правилното гладуване наистина може да го излекува... ама сега ако някой пробва довчера да се е тъпкал със всевъзможни боклуци и на другия ден да гладува може и да се получи по-лошо, прекалено ще е голям стреса за организма... затова 2 седмици само растителна храна плодове и зеленчуци, колкото е възможно повече да бъдат сурови, защото след топлинна обработка им се губят голяма част от полезните вещества и едва след това гладуване и то кратко.. може би няколко пъти първо по 1 ден да се направи, след няколко гладувания по 1 ден тогава 3.... и т.н. абе , много зависи как точно ще се направи гладуването това имам предвид :) щото някой може да се изкаже негативно ако е пробвал, но дали както трябва го е направил е друг въпрос :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 09 фев 2012 15:29

sokkoban написа:Стискаме палци...дано :!:

Какво да стискаме палци, ако един обикновен гражданин успее да закупи тая инжекция и имота му, и всичко на негово име няма да покрие и 1/3 от сумата за този медикамент. До тази инжекция могат да имат достъп само "по-висшите".

Върни се в “Свободна зона”