Харманлийско село е под вода заради скъсана язовирна стена »

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Re: Харманлийско село е под вода заради скъсана язовирна стена »

Мнениеот barca4ever » 06 фев 2012 15:52

Гледам го ББ и не вярвам на ушите и очите си!Хората сами са си виновни!80-90 годишните дядовци не са побягнали като са чули камбаната!Това е!България е джунгла!Всеки да се спасява който както може поединично!Спасявайте се сами!

+10000 Самата истина на б на втора му е през знаете какво за народа ама още по-лошото че в БГ всички политици са такива и кой да ни управлява се едно
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 06 фев 2012 15:59

ужас. преди няколко дена по новините предупредиха за голямото количество дъжд който ще падне в онзи район, и как има вероятност от приливи на реки. защо все пак никой не си е направил труда да види за какво става въпрос с този язовир при реалната опастност тва да се случи. верно сме пълна джунгла. ужас за горките хора :( сега колкото и да си прехвърлят вината няма да върнат живота им
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 06 фев 2012 16:05

Ясно е,че се е случило нещо ужасно и в идните дни ни чакат още ужасни работи...
Тази огромна българска администрация(сигурно 10% от държавата) да си размърда толовищата и да кажат как можем да помогнем! Било то със средства,дрехи или каквото е нужно... Освен да се помолим за хората и да видим как може да помогнем на потърпевшите,друго не ни остана за съжаление ! :(
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 06 фев 2012 16:19

До момента са потвърдени 8 жертви :( ... Това е кошмар. Преди време имаше подобно наводнение в Цар Калоян. Явно поуки трудно си вадим.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 06 фев 2012 16:24

Какви поуки!Тези ни издояват!Бачкаме здраво...те прибират парите!Е сега някоя и друга жертва е напълно приемлива!Кой го е еня!Ден до пладне!И после пак магистрали метро...
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
offside_my_ass_
Контакти:

Мнениеот offside_my_ass_ » 06 фев 2012 16:40

:( Станали са осем жертвите, а сигурно ще има и още.

http://agsnews.info/index.php/bgnews/93-ecology-society/1951-2012-02-06-14-33-46
I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 06 фев 2012 16:50

мн тъжно е това , което се е случило ... :cry:
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 06 фев 2012 17:45

Мен ме дразни най-много това, че като се случи такава трагедия, управляващите само констатират проблема и с нищо не допринасят за засилване на превантивния контрол.
Бойко пак започва да напада тройната коалиция, че купили негодни хеликоптели, но нека да каже колко язовира са проверени за двете години и половина, откакто той управлява държавата.
И вместо да показва на големите клечки от чужбина магистралите и метрото, да ги заведе да видят наводнените села сега.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 06 фев 2012 18:12

8 жертви ,ужас. :(
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
counterstrike
Контакти:

Мнениеот counterstrike » 06 фев 2012 18:50

Хеликоптерите "Кугар" бяха купени след много сериозно лобиране от страна на Николай Гигов и Тодор Батков. Те двамата взеха и много сериозни комисионни. Натискът започна още по време на правителството на Симен Сакскобургготски, тогава се уточниха параметрите и се подписа договора от Николай Свинаров. После по време на Тройната коалиция плащане една част. Когато дойде Бойко Борисов на власт трябваше да доплати оставащата половина.

Тогава господин Борисов изигра един тенисмач с г-н Гигов и реши, че няма проблем да се доплатят тези френски хеликоптери. Защо не бяха купени руски хеликоптери, които без проблем се справят с всякакви климатични условия, двойно по-евтини са като цена, а цената на един летателен час е около десет пъти по-ниска, няма да коментираме, ясно е на всички.
Всички пътища водят в Рим. Само един път води в Рая: Пътят на СВОБОДАТА!
Гео Милев, 1 май 1924 година, списание "Пламък".

Върни се в “Свободна зона”