"Под Прикритие" - криминален сериал (фен тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: "Под Прикритие" - криминален сериал (фен тема)

Мнениеот mistreated » 05 фев 2012 22:06

turbogena написа:Страшна серия! За жалост последна :( Но с този финал на епизода мисля ,че може да очакваме 3-ти сезон! :twisted:

Разбира се, че ще има трети сезон. Естествено ареста на Мартин беше показен за пред Иво. Очаквам новия сезон да започне да речем "след 5 години", когато Мартин, Косъма и Близнаците са навън, а Иво е патрона. Жалко за Куката.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 05 фев 2012 22:15

УАУ :shock: :o Много, много силен завършек на втория сезон! Всичко беше изпипано до последния детайл! Извеждането на Джаро от затвора беше много реално! Помня, че преди години НСБОП с подобен ескорт докараха Куйович в съда :) За съжаление ролята на Куката в сериала свърши :oops: Oпределно ще липсва на сериала :( Най-накрая справедливост- осъдиха Джаро на 37 години. Жалко за Косъма :oops: Мартин май успя да излъже Иво, че не е ченге и че могат да си бъдат полезни... още повече, че арестуваха Марто пред очите Андонов! И аз все пак се чудя дали този арест бе случаен или Попов не ги е пратил ?! Все пак отде ченгетата знаят, че Шмекера е на гроба на Съни ?! :roll: Отверен финал с много възможности за сценаристите! Чакам с нетърпение следващия сезон. Дано го пуснат до май месец 8-)

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 05 фев 2012 22:20

Добра серия. Имам тайни надежди, че Росенчо няма да е пукнал, ами леко се е ожулил и ще се върне в играта
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
sackcho
Контакти:

Мнениеот sackcho » 05 фев 2012 22:23

TodorT написа:УАУ :shock: :o Много, много силен завършек на втория сезон! Всичко беше изпипано до последния детайл! Извеждането на Джаро от затвора беше много реално! Помня, че преди години НСБОП с подобен ескорт докараха Куйович в съда :) За съжаление ролята на Куката в сериала свърши :oops: Oпределно ще липсва на сериала :( Най-накрая справедливост- осъдиха Джаро на 37 години. Жалко за Косъма :oops: Мартин май успя да излъже Иво, че не е ченге и че могат да си бъдат полезни... още повече, че арестуваха Марто пред очите Андонов! И аз все пак се чудя дали този арест бе случаен или Попов не ги е пратил ?! Все пак отде ченгетата знаят, че Шмекера е на гроба на Съни ?! :roll: Отверен финал с много възможности за сценаристите! Чакам с нетърпение следващия сезон. Дано го пуснат до май месец 8-)

Аз мисля, че Иво се е обадил на ченгетата, за да провери дали наистина Мартин не е ченге :roll: :roll:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 05 фев 2012 22:40

Убеден съм, че Куката е жив и ще се завърне. Не може просто ей така да се лишат от него, сериалът ще загуби много ;)
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 05 фев 2012 22:42

Косъма,пак мина косъм....само 5 години :lol: Явно третия сезон,ще е "Бягство от затвора" :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 05 фев 2012 22:48

modor написа:Косъма,пак мина косъм....само 5 години :lol: Явно третия сезон,ще е "Бягство от затвора" :lol: :lol:

Косъма е много близък с Мартин! Случваше се Косъма да го измъква! Не изключвам възможността Мартин да му помогне в затвора :roll:

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 06 фев 2012 18:01

Много яко клипче ,Тоше :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 06 фев 2012 19:26

Уникалния сериаааааал :!:

Изображение
От утре в тая клиника ше се правят само цици! 8-)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”