fcb_bg написа:CTAHKO написа:fcb_bg написа:Ми то е най-лесно и евтино да внесеш турските пластмасови домати и добруджански боб от Китай, ама какво ядеш, пък полетата пустеят? Що пустеят? Ми защото селянина колкото и да е необразован, не е толкова тъп, че да блъска цяла година и после да си продаде продукцията на безценица. Ми защо на безценица? Ами защото млякото в магазина над 2 лева не се продава. Е, защо пък не се продава? Ами защото доходите на хората не са като през 85-та година с цена на млякото 0,28. Мляко, с главно М.
Пропуснал си да допълниш,че това мляко от 2 лв се изкупува от производителите на същите тези 28-30 ст/Л

Това какво би трябвало да означава, мистър Ray-Ban?
Това означава,че всички цени са надути изкуствено и най-прецакани са самите производители,както и потребителите

Не знам за теб,ама за мен не е нормално литър прясно мляко да се изкупува за 28-30 ст,да се прави от него масло,сирене,кашкавал,извара и накрая да ти го продават за 2 лв и то без да има истинско прясно мляко в него

Същото важи и за изброените продукти,в които количеството прясно мляко е минимално.За киселото мляко пък не ми се говори. Какво е тръгнал да ми обяснява колегата за фуражите на кокошките,камионите и фермите

Аз искам да си купя ЯЙЦЕ,не искам да си купя нито камиона,нито фуража,нито фермата на производителя

На времето като не са ги гледали със специални и скъпи фуражи и не са ги отоплявали,да не би да са били по-вредни,не само яйцата,ами всички продукти.Само че тогава яйцето си е било яйце,кокошката-кокошка,сиренето-сирене и т.н.А в момента хем работим за по-малко пари,хем купуваме по-скъпи продукти,хем са и по-некачествени

П.П. И не става въпрос само за времето на управление на ГЕРБ