Историята на Македония - между лъжата и истината!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Историята на Македония - между лъжата и истината!

Мнениеот Кашчей » 28 яну 2012 22:55

DmG написа:[offtopic]http://www.btv.bg/shows/btv-reporterite[/offtopic]
Много ме радват египетските македонци и македонските индианци :) Много омраза има У макетата , не осъзнават колко са жалки .
Съжалявам ги ;(;(

Последната династия египетски царе, тази на Птоломеите, води началото си от Птоломей І-най-близкият другар и съратник на Александър І Македонски.Заедно с него в Египет са останали доста на брой македонци... та можем да приемем, че Египет е земя македонска 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 28 яну 2012 23:38

Ние сме си за бой,че им позволяваме да правят тея неща :x
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 яну 2012 23:38

http://www.btv.bg/video/2053249354-bTV_ ... D%1C%C2%AD
Ето го въпросният материал.Можете ли да ми кажете,кой изпълнява "Охридското езеро" в края на предаването?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

''Македония''

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 28 яну 2012 23:42

Историята на днешните македонци има корени в древен Египет, а Кирил и Методий са посветили живота си на борба срещу българската държава. Така звучи новата македонска история.

Правителството в Скопие отдели повече от 300 милиона евро, за да бетонира вярата в античния произход на своите граждани.Вашето мнение за ''Античната Македонска Империя''? Която е майка на личности като Александър Македонски,Цар ''Самоил'' (Самуил),Кирил и Методий,Вапцаров,Даме Груев,Гоце Делчев,Яне Сандански и още много ''анти-българи''!По-думите на Македонският премиер Македонците са причината за съществуването на Барока, славияните произлизат от Македонските Склавини те били народът на който бил цар ''Самоил'' името на държавата му тогава била Склавиния днешна ''Македония'' Ех какво да се прави всичко на този свят първо е докоснато от ''Македонците'' ''създателитe'' на света!Колкото и смешно да ми е толкова ми е мъчно как тези промити мозъци постоянно се гаврят с България и няма никаква адекватна реакция от нашите държавници.

Потребителски аватар
Nevertheless
Контакти:

Re: ''Македония''

Мнениеот Nevertheless » 28 яну 2012 23:57

Днес бях тотално изумен, след като гледах БТВ репортерите ...
Да вземат да се обединят Македония и Северна Корея и ще образуват Държавата на Болните Мозъци

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 29 яну 2012 00:02

W84me написа:http://www.btv.bg/video/2053249354-bTV_Reporterite_MAkedoniya.html%C2%AD%1C%C2%AD
Ето го въпросният материал.Можете ли да ми кажете,кой изпълнява "Охридското езеро" в края на предаването?

Мисля, че Каролина Гочева.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 яну 2012 02:25

Обаче не мога да намеря това изпълнение
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 яну 2012 07:09

Кашчей написа:
Много ме радват египетските македонци и македонските индианци :) Много омраза има У макетата , не осъзнават колко са жалки .
Съжалявам ги ;(;(

Последната династия египетски царе, тази на Птоломеите, води началото си от Птоломей І-най-близкият другар и съратник на Александър І Македонски.Заедно с него в Египет са останали доста на брой македонци... та можем да приемем, че Египет е земя македонска 8-)

Те и евреите идват от Египет 8-) Означава ли това,че евреите са македонци или че македонците са евреи 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 яну 2012 08:02

CTAHKO написа:
Кашчей написа:
Съжалявам ги ;(;(

Те и евреите идват от Египет 8-) Означава ли това,че евреите са македонци или че македонците са евреи 8-)

Аааа.... евреите са били поробени там, докато македонците са били шефове :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 29 яну 2012 13:27

Не знам макетата не осъзнават ли, че ако продължават в същия дух, просто албанците ще ги претопят и няма кой да им помогне. Занимават се с простотии, фалшифицират историята, строят буатафорни монументи, заяждат се с нас и Гърция, а албанците продължават да си се множат :roll: Последата им простотия, за която четох е как символично погребвали Гърция Изображение Ще има да си чакат гърчулята да им признаят името и да влязат в НАТО и ЕС :lol: :lol: :lol: Маляките са безкомпромисни към макетата - позиция, която заслужава уважение, за разлика от нашите политици-дупедавци ;)
Изображение

Върни се в “Свободна зона”