Георги Първанов- социалният президент!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ivaka
Контакти:

Re: Георги Първанов- социалният президент!

Мнениеот ivaka » 22 яну 2012 16:03

Никога няма да забравя едно мнение написано във форума на Дарик нюз за отиващия си президент.
"Може да е бил хубав, може да е бил умен, интелигентен, добър, социален, честен, справедлив, сериозен, може..., но просто ми писна да му гледам мутрата. Писна ми! Да се маха на мига!"
Всъщност не беше нито хубав, нито умен или интелигентен, и нито едно от изброените неща.
Беше прост агент, при това от най-простите.
Беше подлога на Доган, при това от най-мръсните.
Беше бракониер, при това от най-бруталните.
Беше предател, при това от най-продажните /въпреки, че при предателите стерени няма/.
Със сигурност е още много долни неща, които ще научим по-късно.
Остава да му кажем само едно:
"НА РАЗДЯЛА ЗЛО ДА ЗАБРАВИМ!
СБОГОМ И НЕ СЕ ВРЪЩАЙ! НИКОГА!"

st.todorov
Контакти:

Мнениеот st.todorov » 22 яну 2012 16:17

Първанов беше "домошар",не излизаше от София ,защото никой държавен глава не го канеше на посещение !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 яну 2012 16:19

st.todorov написа:Първанов беше "домошар",не излизаше от София ,защото никой държавен глава не го канеше на посещение !

Нормално.Явно всеки държавен глава полага усилия и грижи за опазването на дивеча в резервтите на собствената си държава :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 22 яну 2012 16:23

Каквото и да си говорим от тримата президенти, които сме имали Първанов беше най-добрия във всяко отношение. Първият ни президент Желю Желев си беше простоват отвсякъде. Напълно случайно се озова на този пост. Може да е крайно, но за мен си беше жива карикатура. Вторият ни президент Петър Стоянов беше на доста по-добро ниво от Желев. Имаше поне дар слово и очевидно по-висово ниво на интелект. Направи обаче и страшно много гафове през управлението си. Първанов с всичките му кусури беше по-добър и от двамата предишни взети заедно. Сигурен съм, че историята ще даде положителна оценка за управлението му.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 яну 2012 16:33

Yanev написа:Това говори лошо за теб при положение,че правиш пунктуационни и правописни грешки.А и искам да ми обясниш логичната страна на това,че хората над 60 са глупави,а ти си адски умен? Значи тези хорица не са живяли 20 години в демокрация ? Не си ли се замислил,че има причина да не гласуват за която и да е друга партия ?

Ти сега на учител по българска граматика ли ще ми се правиш ? Не ме карай да се задълбочавам в твоите мнения,предполагам ще намеря доста грешки и пропуски.Какво трябва да ти обяснявам за това,че хората над 60 са по-глупавите от другите при положение,че едните хора са живеели така както им нареждат,докато другите живееят така както си искат ? Всяко едно поколение е по-добро от предишното,нашите деца ще бъдат по-умни от нас,нашите внуци ще бъдат по-умни от родителите си,ако не можеш да го схванеш,животът ще ти го покаже след време.Какво като са живяли 20 год. в демокрацията ? Човек не започва своето развитие на 40-50 год.Ако тебе те пусна на 40 год. в Париж,няма да станеш парижанин като другите.

Потребителски аватар
BoGo
Контакти:

Мнениеот BoGo » 22 яну 2012 16:39

Avanti_Ragazzi написа:
POPCORN написа:мен пък ми беше симпатичен.не мога д го запомня с нещо лошо :)

Щото си прост комунист, затова!!!

Ейй тиквеник, я по-спокойно!!! Всеки има право на мнение! За мен тоя новия е такава мека китка, че няма накъде.... Айде радвай му се и мълчи... мислител такъв! ;)

Потребителски аватар
kufur

Мнениеот kufur » 22 яну 2012 16:45

комуна написа:Изображение Като гледам тази снимка ,най-щастлив изглежда футболистът на годината ,от днес държи в ръцете си и трите властти.

Само баща им Доньо го няма на снимката :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
kufur

Мнениеот kufur » 22 яну 2012 16:54

petrof написа:Каквото и да си говорим от тримата президенти, които сме имали Първанов беше най-добрия във всяко отношение. Първият ни президент Желю Желев си беше простоват отвсякъде. Напълно случайно се озова на този пост. Може да е крайно, но за мен си беше жива карикатура. Вторият ни президент Петър Стоянов беше на доста по-добро ниво от Желев. Имаше поне дар слово и очевидно по-висово ниво на интелект. Направи обаче и страшно много гафове през управлението си. Първанов с всичките му кусури беше по-добър и от двамата предишни взети заедно. Сигурен съм, че историята ще даде положителна оценка за управлението му.

Мисля,че много те е заблудил Стоянов, по-просто момче на такъв пост едвали някога ще видим.Желев може да изглеждаше като жаба, но има акъл за тримата заедно.Аз ги подреждам така: №1 Ж.Желев, №2 Г.Първанов, №3 = П.Стоянов. А този Плевнелиев ми се вижда много уплашен в компанията на по-стари политици от него,днеска беше глътнал гипса на церемониала :P

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 яну 2012 17:05

kufur написа:Желев може да изглеждаше като жаба, но има акъл за тримата заедно.

Имаш предвид човека,който пръв от цял свят призна Македония като държава с това име :roll: Интересен начин на мислене ;) Нали осъзнаваш,че тоно с това му действие изсра такова лайно на цялата ни история,че и след десет поколения няма да могат да му го избършат :!: Така че не ми го хвали ;) И не само,че изглежда като жаба,ами и акъла му колкото на жаба ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 22 яну 2012 17:16

Време му беше,сега кормилото поема Плевнелиев :)
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Върни се в “Свободна зона”