Прокурорски син преби с бокс момче заради гаджето му.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Прокурорски син преби с бокс момче заради гаджето му.

Мнениеот zuekaa » 12 яну 2012 12:29

Владимир Стоев, син на дупнишката магистратка Анета Стоева системно биел 19-годишния си съгражданин Николай Радев и заплашвал приятелката му, въпреки трите жалби, които жертвата и неговото семейство са подали в полицията. Преди два дни магистратският наследник отново се развихрил и го пребива с бокс пред дома на момичето, пише в. “Струма”.

"Владимир Стоев тероризира сина ми и цялото семейство от месец юли 2011 г. Николай многократно е заплашван със злобни есемеси, с отвратителни ругатни и причината за всичко това е, че е харесал приятелката на моя син - Снежана Кирилова, 18-годишно момиче от Дупница", разказва майката на потрошения Николай.

След побоя 19-годишният Николай Радев от Дупница бе настанен в хирургично отделение на общинската болница с комоцио. 21-годишният Владимир Евгениев Стоев, син на прокурор Анета Стоева и строителния предприемач Евгени Стоев е набелязал за жертви Владо, семейството и приятелката му от юли 2011. Инцидентът от вторник и предишните заплахи не са регистрирани в полицейския бюлетин. За тормоза над Владимир разказала разплакана майка на Николай - Нели Радева пред "Струма".

Дружбата между Николай и Снежана е повече от 2 години. Владимир Стоев звъни на телефона на моя син и заявява: “Ще ти избия зъбите, ще те пребия, ако още веднъж те видя със Снежана”.

Междувременно момичето също получава заплахи. Заплахи валят и на телефона на майка й Людмила Кирилова. Тя се е срещала с прокурор Анета Стоева, но нищо не дало резултат.

Във вторник вечерта Ники, както обикновено, отишъл да вземе приятелката си от вкъщи с колата, за да се разходят. Докато я изчаква да слезе от апартамента си”, в тъмното вижда, че някой чука на страничното стъкло. Докато се обърне, вратата на колата се отваря и Владимир Стоев му нанася жестоки удари в лицето с юмруци. За кратко синът ми изпада в безсъзнание. После намира сили и се изкачва по стълбите до апартамента целият в кръв. Родителите на Снежана изпаднали в шок и телефонирали на Спешна помощ, откъдето пристига линейка. Настанен е в хирургия с комоцио.

Точно два дни преди да нанесе побоя над Николай, той го предупредил: “Ще те изпотроша, ще те вкарам в болница”. На майката на Снежана заявил: “Ще отвлека дъщеря ти”.

Все още няма резултат от жалбите на пострадалото семейство.

ОТ - http://www.novini.bg
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Прокурорски син преби с бокс момче заради гаджето му.

Мнениеот danko_sot » 12 яну 2012 12:34

Няма прокурори, няма мрокурори уееее. Всички под ножа, иначе няма се оправим никога
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 12 яну 2012 12:43

Добре дошли във България , красива страна , но скапана и проклета държава !

Потребителски аватар
ace_ventura
Контакти:

Мнениеот ace_ventura » 12 яну 2012 12:44

Боклук, курв@т@ която му се води майка, да пледира за евтаназия!!!
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 12 яну 2012 12:47

Докато я изчаква да слезе от апартамента си”, в тъмното вижда, че някой чука на страничното стъкло.

кой е тос някой , има ли свидетели :?
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 12 яну 2012 12:54

Bartolomej написа:
Докато я изчаква да слезе от апартамента си”, в тъмното вижда, че някой чука на страничното стъкло.

кой е тос някой , има ли свидетели :?

Е пребитото момче вижда че чукат на страничното стъкло...А за ситуацията не ми се говори, че каквото и да се каже ще е малко...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 яну 2012 12:54

Ей за това, когато някой те заплашва първоначално с обиди, устно, по тела, чрез СМС-и и т.н.
Издебваш го, трошиш му кокълите изненадващо и ... Превантивно !
Най добрата защита е .... АТАКАТА, са казали древните мъдреци ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 12 яну 2012 12:56

аз ако съм на мястото на пребитото момче взимам един калашник и го правя на решето, пък после квото ще да става ;)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 12 яну 2012 13:07

Бижутера написа:аз ако съм на мястото на пребитото момче взимам един калашник и го правя на решето, пък после квото ще да става ;)

То щото калашниците се въргалят под път и над път... Пък и какво мислиш, че ще стане след това, при положение, че майката на въпросния е прокурор...

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 12 яну 2012 13:12

Lyubaka01 написа:
Бижутера написа:аз ако съм на мястото на пребитото момче взимам един калашник и го правя на решето, пък после квото ще да става ;)

То щото калашниците се въргалят под път и над път... Пък и какво мислиш, че ще стане след това, при положение, че майката на въпросния е прокурор...

отмъщението винаги е по-сладко от наказанието :mrgreen:
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Свободна зона”