Колко често ходите на зъболекар

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Колко често ходите на зъболекар

Мнениеот fcb_bg » 08 яну 2012 11:36

megan fox написа:Точно. А финният прах, който се отделя по време на стъргането по зъба е мн вкусен...

Ми на - кажи твоя авер да ти събира в торбичка, да си похапваш на вечеря... :?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
to6kata1912*
Контакти:

Мнениеот to6kata1912* » 08 яну 2012 11:54

Някои мнения тука направо ме убиват :lol: :lol: :lol: Аз много мразя да ходя на зъболекар и ходя само в спешни случаи. А тия мнения, че на някои хора им е едва ли не кеф - луда работа :lol:

btr
Контакти:

Мнениеот btr » 08 яну 2012 12:20

на 6 м. задължително. профилактика и чистене на зъбен камък. ако цъфне нещо се лови и се оправя на мига. никога не ме е било страх. упойки в супер краен случай. един съвет от мен - ходете редовно на зъбар. :)

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 08 яну 2012 12:20

Очаквам скоро някой да пусне тема "Анален секс" и някои хора да кажат, че им е много приятно да ги... :lol: :lol:
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 08 яну 2012 12:42

Баба ми и дядо ми са зъболекари и като по-малък доста често бях в кабинета,по-скоро от любопиство,но и като цяло съм нямал никакви проблеми със зъбите.
Сега ходя през 3-4 месеца на профилактичен,но най-важното нещо е редовно да се мият и особено важно е,смяна на четката и пастите на всеки 2 месеца!

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 08 яну 2012 13:02

Само като ме заболи някой път,тоест преди 2 месеца бях и дадох 200 лева за лечението...затова трябва по навреме да се ходи..ама ние Българите сме така,само като ни заболи отиваме...

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 08 яну 2012 13:23

smoothc написа:Сега ходя през 3-4 месеца на профилактичен,но най-важното нещо е редовно да се мият и особено важно е,смяна на четката и пастите на всеки 2 месеца!

Освен, че трябва да се сменят четките много е важно и силно препоръчвам да се ползват конци за зъби след миенето с четка, каквито и пасти и четки(скъпи евтини всякакви) да ползвате, няма да има ефект като конците(остава много храна и аз се смеех и бях скептичен, но пробвайте и сами ще се убедите, да малко туткаво е в началото, но като свикнете е лесно). Иначе относно зъболекаря си зависи и при кого и ходиш, мен никога не ме е било страх и неприятно, не ми е проблем, но пък да кажа едва ли не, че с удоволстие не. Просто когато се наложи отивам, без да ми е неприятно страх и т.н. И профилактични прегледи се правят задължително да, но това е болна тема за българина, не сме свикнали ние да правим тези неща. А е хубаво да се правят.
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 08 яну 2012 13:48

Ходя редовно на прегледи колкото и да ми е неприятно!От зъболекаря си знам че най-важното е отделеното време за миене и движението на четката!Понякога само замазвам!Най-точно се чисти от венеца надолу...нещо като избутване!Пастите нямат особенно значение!А за по-сигурно се взима сироп който при употреба оцветява плаката и знаеш къде точно да чистиш!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 08 яну 2012 14:40

Когато се наложи :mrgreen:
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 08 яну 2012 15:04

Като чакам пред стаята и чуя машинката................ми минават 1 000 000 000 мисли как да избягам :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Свободна зона”