Ринг за БТВ-лейди/турски сериали-за спорт?малко размисли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Ринг за БТВ-лейди/турски сериали-за спорт?малко размисли

Мнениеот pomiqrat » 03 яну 2012 13:53

milen.hristov написа:
Бижутера написа:Няма как да стане. Точно пък ние да направим световна революция в медийното разпределение...не ми се вярва :mrgreen:

Ицо,май не ме разбра, имам предвид някакъв закон да има, и така да се ограничи купуването на тв от всякакви чужди компании

След като си влязъл в ЕС не можеш сам да си пишеш законите без да се съобразяваш с тези на общността
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 яну 2012 14:41

pomiqrat написа:
milen.hristov написа:
Бижутера написа:Няма как да стане. Точно пък ние да направим световна революция в медийното разпределение...не ми се вярва :mrgreen:

Ицо,май не ме разбра, имам предвид някакъв закон да има, и така да се ограничи купуването на тв от всякакви чужди компании

След като си влязъл в ЕС не можеш сам да си пишеш законите без да се съобразяваш с тези на общността

Това не го знаех. Все пак слек като съобщаваш ,че махаш дадена тв заради слабият и рейтинг, еми потай се да и го вдигнеш нали затова има по офисите разни милионерчета , да мислят как да направят продукта по-привлекателен .Н е енужно да го заменяш за нов

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 03 яну 2012 14:49

Най-добре ще е за спортните фенове да се направи една спортна медия в България която да излъчва няколко канала по които да дават спорт и да дават всички големи футболни първенства(както и техните купи), НБА,НХЛ, Формула 1, Тенис и други спортове които будят интерес и там да са събрани най-добрите журналисти и коментатори и примерно да си има отдел за различните първенства .

Ето нещо интересно.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sport_Klub

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 03 яну 2012 15:12

MCMXIII написа:
Бижутера написа:Аз купата на германия си я гледам по нета, щото коментаторите на нова спорт ме дразнят... ;)

Не само теб.

Тия са уникални дебили Изображение На мача Сити- Байерн, коментаторът 3 пъти повтори, че финала на ШЛ тази година ще се играе на... Олимпиащадион Изображение На Германия-Бразилия пък слушах за фамозните отигравания на Томас ГьотцеИзображение А пък на един от мачовете за купата ни привестваха с - Добър вечер от ХамбургЕР :shock: В друг мач Ариен Робен беше наречен няколко пъти Франк Рибери Изображение

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 03 яну 2012 15:32

Бижутера написа:
milen.hristov написа:еми точно, ако се въведе подобен закон, то това ще бъде равносилно на някакъв вид революция ;) защото не съм чул някъде другаде по света да има такива наредби :|

В САЩ,ако не си техен гражданин нямаш право да притежаваш медия независимо електронна или печатна.Незнам дали си спомняте "сагата" с неМърдок докато вземе щатско гражданство

Потребителски аватар
krstankov
Контакти:

Мнениеот krstankov » 03 яну 2012 16:20

Бижутера написа:
MCMXIII написа:
Бижутера написа:аз си искам само Евроспорт 2 и Бундеслигата, нищо друго :mrgreen: :mrgreen: А иначе на Ринг много им падна нивото през последните две години, нормално да им теглят ножа...

Плюс Нова спорт. Там дават Купата на Германия.

Аз купата на германия си я гледам по нета, щото коментаторите на нова спорт ме дразнят... ;)

Абсолютно подкрепям.........доста големи тиквеници са..........Но са колоси в сравнение със СМУкачев----- ;)
vvvvv MIA SAN MIA vvvvv
FC BAYERN FUER IMMER UND EWIG!

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 03 яну 2012 17:19

тия хора са тотално изкукуригали новата телевизия ще има нулев реитинг :twisted:

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 04 яну 2012 00:46

reh4o написа:Ще ми е мъчно за Шабански и Данчо цайса :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Еее ,Данчо си е култов!Изображение
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 04 яну 2012 09:27

krstankov написа:Абсолютно подкрепям.........доста големи тиквеници са..........Но са колоси в сравнение със СМУкачев----- ;)

ми аз и БТВ не гледам, тъй че пак не е проблем :mrgreen:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Свободна зона”