Масов побой между феновете на ЦСКА и Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Re: Масов побой м/у феновете на ЦСКА § ЛЕВСКИ

Мнениеот JohnnieWalker » 28 дек 2011 11:56

IOTUR4O написа:Искрено се забавлявам четейки мненията на сините приятелки - моралистки - пребити майки, деца, баби, инвалиди, невинни хора :) :) :) А когато ръгахте хора в тъмното, купувахте знамена и нападахте в гръб в съотношение 10:1 - тогава всичко беше наред така ли ? Има една прекрасна българска приказка, която гласи - "каквото повикало, такова се обадило", така че вместо да лепите етикети на хора, които не познавате, по-добре се замислете защо се стигна дотам да се случват тези неща....

Отрепко, а мислил ли си, че не всички са прасета и говеда ? Мислил ли си, че има хора, които не се интересуват от простотиите ви ? Или всички трябва да страдат, заради някакви келеши ?! Пак казвам - избивайте се, не ми пука, а и едва ли на някой му пука, но дръжте простотията си далеч от хората :!:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Масов побой между феновете на ЦСКА и Левски

Мнениеот ros » 28 дек 2011 12:06

Още вчера се замислих що за инфо е това, което една медия пуска и всички останали преписват или цитират. Днес също търсих по сайтовете... - нищо :shock:

Ето и инфо от Спортал:

"В СДВР няма сигнал за побой между фенове на футболните отбори на Левски и ЦСКА. Това каза пред Агенция "Фокус" старши комисар Валери Йорданов, директор на СДВР. "Не става ясно - откъде тръгва тази информация - за побой на футболни фенове. Няма такъв сигнал. Около 20.00 часа снощи в "Пирогов" са отишли трима пълнолетни младежи, които не са криминално проявени, и са казали, че четири или пет души са се спречкали с тях и е станал побой. Но са отказали да пускат жалби в полицията. Не става ясно - откъде тръгва информацията, че са се били фенове на Левски и ЦСКА. И самите младежи не го съобщават", каза старши комисар Валери Йорданов."

Странна случка... и още по-странна реакция и отразяване
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 28 дек 2011 12:06

milen.hristov написа:no comment
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 985&type=3

Какво 'no comment' бе? И след вчерашният бой над обикновени фенове на Левски ,ти ми викаш 'no comment' ,че са взети знамената на чорбарите...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 28 дек 2011 12:11

AN71 написа:Blue_Lion не ги критикувай модовете ,че аз в една друга тема попитах как за едни е възможно да псуват като каруцари и да се заяждат и няма бан а за други за неправилно дишане и бан и за това мое питане аз си отнесох пак бана. Аз съм 40г мъж имам си семейство работа и не ми дреме на дреата както каза г-жа учителката за това ,но ние сме в България и да не забравяме че шуробадженащината е на първо място та за едните може за другите не ама явно Миленчо и другите модчета са си толкоз повярвали че......П.П. И за това мое изказване скъпи ми модове може да ми наложите пак бан знам истината боли но аз съм свикнал да я казвам в очите не зависимо от последствията. ;) :)

Мда, то затова се правят опити да го махнем, щото за едни може, за други не ! Наскоро за няма такава дреболия ме баннаха...не че ми пука, но как да е! Живи и здрави, това е само форум ;)
Изображение

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 28 дек 2011 12:15

milen.hristov написа:
Black&White1926 написа:Един приятел са го свалили с дъска. Имало е хора от СЗ.

всички са били от сз ,на тази любовна среща с директора само те си ходят

ти наистина започваш да дразниш.аз съм фен на ЛЕВСКИ но тебе специално ако те барна в сектор "Б" ще те потроша от бой .вервай ми,ще си говориш сам.

adameca
Контакти:

Мнениеот adameca » 28 дек 2011 12:16

rsk написа:
milen.hristov написа:
Black&White1926 написа:Един приятел са го свалили с дъска. Имало е хора от СЗ.

всички са били от сз ,на тази любовна среща с директора само те си ходят

И ти много ги разбираш, от спорт1 ли го научи това? :roll: Ей, няма на света форум с повече професори от тоя бе :lol:

Кажи му АЛФ и не му обяснявай повече!
НЕЗАКОННО ви СЪЗДАДОХА,НЕЗАКОННО ви ВКАРАХА в "А" ГРУПА, НЕЗАКОННО ви ОСТАВИХА В "А" ГРУПА- СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА цДна!!!

troble
Контакти:

Мнениеот troble » 28 дек 2011 12:22

не мога да разбера защо се биете?
нима това ще помогне на любимия ви отбор?
май само си избивате комплексите по този начин,което показва колко мозък имате в главите си.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 28 дек 2011 12:26

За голямо съжаление "привържениците" на футбола в България масово са достигнали еволюционното ниво на зелената еуглена! Хората, мислещите ще разберат, че това е само игра, спорт и после хората сядат, пият бира и обсуждат мачовете приятелски. Останалото е помия, бой, нападение, наркотици, тръби, дъски, "мъже", фашисти и всякаква измет в така наречените агитки. Те, заедно с подмолното БФС, черното тото и симулативната игра изгониха хората, истинските футболни фенове от стадионите и от улиците, след мач. Срам сте за човешката раса!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 28 дек 2011 12:34

Bourgas написа:За голямо съжаление "привържениците" на футбола в България масово са достигнали еволюционното ниво на зелената еуглена!

Ох, маминия ми интелект той, г-н "Следващо стъпало в човешката еволюция"...явно живееш в някаква алтернативна вселена, или досега си бил в кома щото в Сърбия, Гърция, Турция, Русия, Полша, Украйна, Италия, Швеция, Австрия, Швейцария, Кипър, Румъния, Хърватска, Италия и т.н. футболното хулиганство взима жертви, цели стадиони горят редовно, боевете с полицията са си най-нормално нещо, прекъсването на мачове, употребата на сълзотворен газ и прочее са си обичайни за въпросните първенства ! На няколко пъти в Холандия е мобилизирана армията, за да пази реда, защото правителството публично обявява, че не може да се справи с положението ! А тука я някоя бабичка е била уплашена, я не...медиите наливат толкова масло в огъня, че не е реално ! Не отричам, че е имало инцидент, той е факт ! Но айде да не преувеличаваме,а ?

Айде да спрем да си набиваме комплекси, че само в България има такива хора ! Не искам да става като в страните които изброих, ма и това което го пишеш е смешно ! А й казано от фен на цаците, дето ходите само като са ви безплатни билетите и седите и мълчите 90 минути...айде моля ти се, ако това са "нормални фенове", по-добре да сменям спорта с шах ! При вас няма грам страст...
Последна промяна от Blue_Lion на 28 дек 2011 12:36, променено общо 1 път.
Изображение

IOTUR4O

Мнениеот IOTUR4O » 28 дек 2011 12:35

JohnnieWalker написа:
IOTUR4O написа:Искрено се забавлявам четейки мненията на сините приятелки - моралистки - пребити майки, деца, баби, инвалиди, невинни хора :) :) :) А когато ръгахте хора в тъмното, купувахте знамена и нападахте в гръб в съотношение 10:1 - тогава всичко беше наред така ли ? Има една прекрасна българска приказка, която гласи - "каквото повикало, такова се обадило", така че вместо да лепите етикети на хора, които не познавате, по-добре се замислете защо се стигна дотам да се случват тези неща....

Отрепко, а мислил ли си, че не всички са прасета и говеда ? Мислил ли си, че има хора, които не се интересуват от простотиите ви ? Или всички трябва да страдат, заради някакви келеши ?! Пак казвам - избивайте се, не ми пука, а и едва ли на някой му пука, но дръжте простотията си далеч от хората :!:

отрепка ще викаш на майка си дето те е родила и по-леко с определенията, щото тука си много отворен, обаче навън си мишка и половина - като не те интересуват тия неща ходи тренирай балет - тъкмо ще ти подхожда на женската натура - нещастник.....

Върни се в “Свободна зона”