Бойко Борисов:Българите да са си в кочинките!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Бойко Борисов:Българите да са си в кочинките!

Мнениеот dunavfc » 26 дек 2011 14:00

Captain Stottlemeyer написа:
Alex написа:......И аз го освирквам.... и кво сега свиня ли съм???
Който е против властта е добитък, останалите са интелегентни :roll:

Който е против властта не е интелигентно достатъчен. ;) Според някои хора във форума г-н Борисов не бил казал нищо нередно... :roll: Мале-е-й, представям си какво би станало в Германия (примерно), ако Ангела Меркел пратеше привържениците на социалдемократите в кочинките. :lol:

Ти всеки ден четеш Билд и останалата немска преса и си наясно какво и кой е казаъл нали,типично по-български всеки всичко знае и нищо не му е чуждо.Меркел говори откровено за негативизмът от мултикултурното състояние в което се превърна Германия,това е същото като тук ББ да говори за цигантие и турците.Саркози и Берлускони правят ежедневни гафове,ама така като гледам доста години се задържаха.

Потребителски аватар
Avirex
Контакти:

Мнениеот Avirex » 26 дек 2011 14:11

Ето ви интервюто http://www.youtube.com/watch?v=bwlOAhSSa1Y
И толкова се радвам че Б.Б ви ги казва на толкова разбран прост български език че да може вие хората които не го харесвате,защото вашите долни крадци не са на власт,да разберете че вие си заслужавате думите.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 дек 2011 14:14

dunavfc написа:
Alex написа:......И аз го освирквам.... и кво сега свиня ли съм???
Който е против властта е добитък, останалите са интелегентни :roll:

Който е против властта не е интелигентно достатъчен. ;) Според някои хора във форума г-н Борисов не бил казал нищо нередно... :roll: Мале-е-й, представям си какво би станало в Германия (примерно), ако Ангела Меркел пратеше привържениците на социалдемократите в кочинките. :lol:

Ти всеки ден четеш Билд и останалата немска преса и си наясно какво и кой е казаъл нали,типично по-български всеки всичко знае и нищо не му е чуждо.Меркел говори откровено за негативизмът от мултикултурното състояние в което се превърна Германия,това е същото като тук ББ да говори за цигантие и турците.Саркози и Берлускони правят ежедневни гафове,ама така като гледам доста години се задържаха.

1.Аз не чета всеки ден Bild, но съм немски възпитаник и германофил, доста добре съм запознат с немската култура, интересувам се от живота в Германия, имам близки там, така че както се казва в евангелието: "Не съди прибързано". :)
2.Всичко останало, казано в поста ти, няма нищо общо с темата, явно нищо не си разбрал. :lol: Тук става въпрос не за какво да се говори и за какво да не се говори, а по какъв начин да се говори. Г-н Борисов в качеството си на министър-председател не може да говори като пожарникар, а това че Саркози и Берлускони правели също гафове, изобщо не го оправдава. ;)
П.П. Аз мисля да му похапна (на масата ме чака блюдо, приготвено от нещо живяло в кочинка), след това може би ще подремна, а след това ще гледам мачове. :) Ти, ако нямаш друга работа, продължавай с дискусията, гледам че има кандидати. :lol: Чао, до утре! :)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 26 дек 2011 14:19, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
velez
Контакти:

Мнениеот velez » 26 дек 2011 14:18

niki87 написа:Eстествено ,че ББ има доста трески за дялане, а ѝ сътвори немалко гафове, но при алтернатива - комунисти и турци... айде нема нужда.

Ники, приятелю, тук не става въпрос за избори. :) Аз съм аполитичен и ми дреме и за ББ, и за Сергей, и за Сокола, и за Симеончо.... Просто един министър-председател на Република България, който и да е той, НЕ ТРЯБВА да праща свои сънародници в кочинките. :evil:

Вие сте толкова аполитичен колкото Тошко Африкански е албинос ;) И да ви попитам ако е удобно: Вие наистина ли мислите, че като вадите думички от контекста на изреченията или като драскате по цял ден против ГЕРБ ще постигнете нещо или пък, че някой се впечатлява от това което някой си под някакъв си псевдоним е написал в интернет .... :lol: :lol: :lol: :lol: От 2006г. се плюе перманентно във всевъзможни форуми и сайтове срещу Б.Борисов и ГЕРБ, но ако съдим от резултатите на изборите - смисъл от това няма....

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 26 дек 2011 14:20

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 26 дек 2011 14:25

Прост народ,слаба държава
(народна мъдрост) :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 дек 2011 14:25

velez написа:
niki87 написа:Eстествено ,че ББ има доста трески за дялане, а ѝ сътвори немалко гафове, но при алтернатива - комунисти и турци... айде нема нужда.

Ники, приятелю, тук не става въпрос за избори. :) Аз съм аполитичен и ми дреме и за ББ, и за Сергей, и за Сокола, и за Симеончо.... Просто един министър-председател на Република България, който и да е той, НЕ ТРЯБВА да праща свои сънародници в кочинките. :evil:

Вие сте толкова аполитичен колкото Тошко Африкански е албинос ;) И да ви попитам ако е удобно: Вие наистина ли мислите, че като вадите думички от контекста на изреченията или като драскате по цял ден против ГЕРБ ще постигнете нещо или пък, че някой се впечатлява от това което някой си под някакъв си псевдоним е написал в интернет .... :lol: :lol: :lol: :lol: От 2006г. се плюе перманентно във всевъзможни форуми и сайтове срещу Б.Борисов и ГЕРБ, но ако съдим от резултатите на изборите - смисъл от това няма....

И какви са резултатите Росен Плевнелиев 1 692 330 гласа (52.58%) срещу Ивайло Калфин с 1 527 383 гласа (47.42%)??????

Той го е смачкал :oops: :shock:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 26 дек 2011 14:27

marmi52 написа:8-)

Ако пускате теми за всеки "бисер" на Бойко Борисов ще трябва постоянно за него да пишем ... :lol: :lol: :lol:
Оставете го човека ! Толкова си може ! Все едно да искаш от Димитър Пенев да показва ораторски качества. :lol:
Бойко поне магистралите да довърши до края на мандата, пак е нещо. Друго от него не очаквайте !
Само се моля да не ни насмете много кризата през 2012-та, че тогава ще берем ядове.
Надеждата ми това да не стане е не в уменията на премиера и финансовия ни министър, а във Валутния борд, в който се намира страната ни. Нали, когато го въвеждаха точно това ни обясняваха, че ще ни предпазва от финансови кризи и сътресения. Май точно на него се дължи относителната стабилност на България в момента. Друг е вече въпросът, че това е стабилност на бедността и мизерията, а не на просперитета.

което ме навежда за 4% дефицит...толкова се тупахме у гърдите за него...а тя,простата истина е друга...повече не ни се и полага....и няма кой да ни даде и носа да си покажем отвъд.
Не съм против ББ...в началото ме забавляваше доста...но стига....толкова некомпетентно и слугинажно правителство не сме имали никога.... Не трябва да имаш собствен бизнес за спасяване за да го разбереш...трябва просто да не си на осем....

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 дек 2011 14:28

velez написа:

Вие сте толкова аполитичен колкото Тошко Африкански е албинос ;) И да ви попитам ако е удобно: Вие наистина ли мислите, че като вадите думички от контекста на изреченията или като драскате по цял ден против ГЕРБ ще постигнете нещо или пък, че някой се впечатлява от това което някой си под някакъв си псевдоним е написал в интернет .... :lol: :lol: : От 2006г. се плюе перманентно във всевъзможни форуми и сайтове срещу Б.Борисов и ГЕРБ, но ако съдим от резултатите на изборите - смисъл от това няма....

1.Всеки има право на мнение, няма да споря с Вас, излишно е. :) Между другото, Тошко Африкански е маймунка и ако не знаете, има и маймуни албиноси. ;)
2.Аз се впрегнах днес в темата и то не срещу ГЕРБ (повтарям, партиите в България са ми безразлични), а във връзка с изказването на г-н Борисов, защото смятам, казвам го за 12345-ти път, че един премиер на България не трябва да говори по такъв начин.
3.Вие ме разубедихте и на следващите избори аз задължително ще гласувам. Не знам за кого, но вече знам против кого. :)
Хубав ден. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 26 дек 2011 14:31

Всички ,гласували през последните 20 години-на Народен съд и в Белене! :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”