dunavfc написа:Captain Stottlemeyer написа:Alex написа:......И аз го освирквам.... и кво сега свиня ли съм???
Който е против властта е добитък, останалите са интелегентни

Който е против властта не е интелигентно достатъчен.

Според някои хора във форума г-н Борисов не бил казал нищо нередно...

Мале-е-й, представям си какво би станало в Германия (примерно), ако Ангела Меркел пратеше привържениците на социалдемократите в кочинките.

Ти всеки ден четеш Билд и останалата немска преса и си наясно какво и кой е казаъл нали,типично по-български всеки всичко знае и нищо не му е чуждо.Меркел говори откровено за негативизмът от мултикултурното състояние в което се превърна Германия,това е същото като тук ББ да говори за цигантие и турците.Саркози и Берлускони правят ежедневни гафове,ама така като гледам доста години се задържаха.
1.Аз не чета всеки ден Bild, но съм немски възпитаник и германофил, доста добре съм запознат с немската култура, интересувам се от живота в Германия, имам близки там, така че както се казва в евангелието: "Не съди прибързано".
2.Всичко останало, казано в поста ти, няма нищо общо с темата, явно нищо не си разбрал.

Тук става въпрос не за какво да се говори и за какво да не се говори, а по какъв начин да се говори. Г-н Борисов в качеството си на министър-председател не може да говори като пожарникар, а това че Саркози и Берлускони правели също гафове, изобщо не го оправдава.

П.П. Аз мисля да му похапна (на масата ме чака блюдо, приготвено от нещо живяло в кочинка), след това може би ще подремна, а след това ще гледам мачове.

Ти, ако нямаш друга работа, продължавай с дискусията, гледам че има кандидати.

Чао, до утре!