Все още ли го смятате за добър вратар ???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Все още ли го смятате за добър вратар ???

Мнениеот blue avalanche » 20 дек 2011 10:57

kartago написа:Лично мое мнение е, че и голямата Перука и малката за нищо не стават! Боби Михайлов, ако не бяха тези дузпи срещу Мексико ( което си е огромна доза късмет и неумение на изпълняващите) си беше абсолютно посредствен вратар, ама пусти връзки... Малкия пък се изтърва в едно интервю по ТВ, че хайде ОК за националния, тате помогнал?! ама за Твенте?! Добре, с втората част съм съгласен, но някак си всички пропуснаха първата част на казаното! ( дано някой не ме пита дали съм пазил и дали съм слагал вратарски ръкавици поне)

"... ако не бяха тези дузпи срещу Мексико..."
Гледай мача Левски-Щутгарт.

vanuch6
Контакти:

Мнениеот vanuch6 » 20 дек 2011 11:00

Тотнъм предлага 6 милиона евро за Ники Михйалов ,а като гледам и тия в А нглия нищо не разбират от футбол и предлагат 6 милиона :) :)

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 20 дек 2011 12:08

blue avalanche написа:
kartago написа:Лично мое мнение е, че и голямата Перука и малката за нищо не стават! Боби Михайлов, ако не бяха тези дузпи срещу Мексико ( което си е огромна доза късмет и неумение на изпълняващите) си беше абсолютно посредствен вратар, ама пусти връзки... Малкия пък се изтърва в едно интервю по ТВ, че хайде ОК за националния, тате помогнал?! ама за Твенте?! Добре, с втората част съм съгласен, но някак си всички пропуснаха първата част на казаното! ( дано някой не ме пита дали съм пазил и дали съм слагал вратарски ръкавици поне)

"... ако не бяха тези дузпи срещу Мексико..."
Гледай мача Левски-Щутгарт.

Не става брат .... и аз се мъчих да го защитя пред Великите Сили , ама ядец ! Просто вратарите от клана Михайлови са връзкари.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
P.S. Мачовете с Щутгард ги гледах прав , емоцията от двукратното им отсраняване беше неописуема :lol:

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 20 дек 2011 12:08

vanuch6 написа:Тотнъм предлага 6 милиона евро за Ники Михйалов ,а като гледам и тия в А нглия нищо не разбират от футбол и предлагат 6 милиона :) :)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”