За или против забраната за тютюнопушене на обществени места
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Tribune East 1912
- Контакти:
Re: За или против забраната за тютюнопушене на обществени места
Аз не пуша, но не мисля, че тази забрана има смисъл. Има хора, на които не им е кеф, ако не си запалят по една цигарка с ракията. Така че аз съм ПРОТИВ тази забрана.
Абе пичове, ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА не са само заведенията за ядене и пиене. Административните сгради, стадионите, хотелите и още много други също са такива. И давате ли си сметка на колко от посочените места СЕ ПУШИИ...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Против съм!
Левски завинаги в моето сърце

Viktor4o_Rs написа:Е някои от върлите непушачи малко се поизхвърляте, чух определения, че тези които сме пушели, не сме били нормални хора, сравниха ни с престъпници също Ами че вие наркоманите трябва да ги избесите на стълбовете по тази логика ... Хайде малко по-спокойно да го даваме всички, става ли ? Законът, добър, лош, трябва да се спазваНай ме кефят такива тарикати, които като са в БГ се тупат в гърдите "Кви са тия да ми казват какво да правя", обаче като са в чужбина, не смеят да кажат и "гък"
Крайно време е да се научим да спазваме правилата и нормите, а не да търсим цаката на всичко
![]()
Същевременно съм напълно съгласен, че цигарите не са най-големият проблем в никакъв случай, сравнен с дрогата, ГМО-тата, изпаренията от колите, съставките на храните и т.н. Съгласен съм, че е вреден и дразнещ цигареният дим за непушачите, затова и съм "ЗА" забраната. Но недейте изкарва, че ние сме някакви втора ръка хора и измет![]()
Да не говорим как съм се нагледал на т.нар. избирателна търпимост към цигарите. Имам приятели, които не търпят да пуша около тях, често сме имали разправии, въпреки че гледам да се съобразявам, дори когато са ми на гости ме карат да пуша на прозорецаСъщемременно обаче, когато са на кафе или на дискотека с мацки, нещо изведнъж забравят омразата си към цигарите и не им казват нищо като им пушат насреща, защо ли
Да не говорим пък колко пъти съм виждал върли антипушачи да ми искат цигари, когато сръбнат малко повече
Нямам какво да добавя.... Аз пуша от мнооого години и не мога да си представя човек, седнал в кръчмата вечерта за да пийне

Не съм пушач, но съм против забраната
Аз съм пушач и пешеходец... Твърдо ЗА забраната за тютюнопушенето и ШОФИРАНЕТО на обществени места!