Тракторите атакуват! 500 са на входа на София!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тракторите атакуват! 500 са на входа на София!

Мнениеот fcb_bg » 05 дек 2011 22:15

Thsmith написа:Ако тия кретени Разбойко и Фандупкова пуснат трактори в София ще е поредната им гениялна мисъл! Като иксат да протестират оставят си машините и отиват пред парламента да скачат... иначе да ги арестуват при опит за вкарване на тия машини или за блокиране на някоя пътна артерия

Аз пък съм от Бургас и мисля, че трябва да ви въведат такса преминаване през града. Щото ми писна ей такива като теб да ми правят задръствания цЕло лЕто, щото му е скимнало да си топне заdника в Синеморец.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Exclusive
Контакти:

Мнениеот Exclusive » 05 дек 2011 22:20

VALENTINO ROSSI написа:
Кашчей написа:
VALENTINO ROSSI написа:голяма работа....BTW не им ли беше скьпо горивото на тези?????????????????????????????????????

Колко мислиш, че харчи един трактор на празен ход и колко, ако прави дълбока оран със 7 плуга?
Гледам, че си запознат (по ника ти) та се надявам да ни осведомиш.

лошото пич,е че на мотора закачам макс 2 плуга и жена ти на резервоара :) :) :) :) :) :) :) :)

Роси, петнадесет години имаш ли, смешник?

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 дек 2011 22:40

fcb_bg написа:
Thsmith написа:Ако тия кретени Разбойко и Фандупкова пуснат трактори в София ще е поредната им гениялна мисъл! Като иксат да протестират оставят си машините и отиват пред парламента да скачат... иначе да ги арестуват при опит за вкарване на тия машини или за блокиране на някоя пътна артерия

Аз пък съм от Бургас и мисля, че трябва да ви въведат такса преминаване през града. Щото ми писна ей такива като теб да ми правят задръствания цЕло лЕто, щото му е скимнало да си топне заdника в Синеморец.

Ако от мен зависи и Софийско жителство ще има, но не е това въпроса... Що се отнася до морето... От много години ходя на море извън България... тъй, че не се ежи...

Както и да е ... достатъчно селяни има в града, че да се пускат и такива с товарни машини да си разиграват коня. Да ходят пред къщата на бойко в банкя да протестират, а не да спъват движението в Столицата
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
VALENTINO ROSSI

Мнениеот VALENTINO ROSSI » 05 дек 2011 23:04

тези?????????????????????????????????????[/quote]

Гледам, че си запознат (по ника ти) та се надявам да ни осведомиш.[/quote]
лошото пич,е че на мотора закачам макс 2 плуга и жена ти на резервоара :) :) :) :) :) :) :) :)[/quote]
Роси, петнадесет години имаш ли, смешник?[/quote]
мерси за комплимента,но сам доста по голям......а СМЕШНИКА се оказа ТИ :mrgreen:

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 05 дек 2011 23:24

Тракторите атакуват! 500 са на входа на София!

"Трактористите" от Борисов (BLR) ли нападат столицата ? Трябва да включим армията в този сблъсък , че преди време , тея опожариха цял Ловеч и разрушиха част от София.

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 06 дек 2011 00:02

[offtopic]"VALENTINO ROSSI" , преди няколко месеца гледах две състезания от "2011 Grand Prix motorcycle racing" по Евроспорт и Валентино Роси го нямаше там :? Тогава се рових в нета и не открих причината. Контузен ли е бил или нещо друго ?[/offtopic]

Потребителски аватар
Right_side
Контакти:

Мнениеот Right_side » 06 дек 2011 00:28

Не стига че в последните години хиляди селяни се преместиха в софия с таратайките си,правейки киломентрични задръствания , стотици на ден идват да работят тук ,а на всичкото отгоре мразят и изпитват злоба към всички софиянци и София. Няма такива гадни и завистливи същества... Сега и ако ги пуснат в града с тракторите не знам просто... :evil:
Българийо, събуди се!!!

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 06 дек 2011 00:37

Right_side написа:Не стига че в последните години хиляди селяни се преместиха в софия с таратайките си,правейки киломентрични задръствания , стотици на ден идват да работят тук ,а на всичкото отгоре мразят и изпитват злоба към софиянци и София. Няма такива гадни и завистливи същества... Сега и ако ги пуснат в града с тракторите не знам просто... :evil:

Първо - пишеш собственият си град с малка буква.

Второ - Ако погледнеш назад в поколенията си , ще видиш , че родът ти произлиза от някое село от провинцията. (Ако ти самият не си емигрирал)

Трето - Интересно ми е , щом всички се смятат за чистокръвни столичани , защо по всички празници , когато пътувам някъде , виждам само софийски номера на колите , дори и в най-затънтените части на България :mrgreen: Явно големите "граждани" , са се запътили към родните си села при роднините да ядат агне на Гергьовден и прасе на коледа. Всички се хвалят , че са столичани , но всъщност произлизат от село !

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 06 дек 2011 08:23

Синьо сърце написа:Нахлувай!

+1914
С големите машини, ще е нахлуване от класа!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 06 дек 2011 09:43

А може би тук нещата не са чак толкова елементарни и управниците не са чак толкова тъпи, колкото някои си мислят?... ;) Защото десетки хиляди хора, живеещи и работещи в София, които ще изпитат немалки трудности при придвижването си в града, първосигнално ще се настроят против и ще си го изкарат на протестиращите. Divide et impera (разделяй и владей), както са казвали древните привърженици на "Рома" и "Лацио"..... :lol:
П.П. Ако стачкуващите имаха малко повече акъл в главата, щяха да последват светлия пример на своите гръцки колеги, които имат доста по-голям опит в организирането на такива театрални постановки и вместо София щяха да блокират Кулата. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Свободна зона”