Станишев подаде оставка!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Re: Станишев подаде оставка!!!- сети се кога

Мнениеот fabregas_949 » 14 юли 2009 16:28

Pro-European написа:
bigbonusprize написа:
Red_champions написа:Абе ти шегуваш ли се???Всички сте полудели!някакъв пожарникар ще ми се прави на добър и на супер мен.

Този пожарникар е последната надежда, както за мен, така и за цяла България!!! Не разбираш ли, че сме стигнали почти дъното с тия турци и хомосексуалисти дето ни управляваха...

Няма смисъл да спорим с Red champion и колегите му -
разбираема е любовта на чорбарите към комунизма - малко ли титли им бяха подарени през този период !

след 2 години ще говорите друго "умници", с този идиот ще е по-зле, със всеки друг (БЕЗ ДОГАН И ЦАРЯ) ще сме 100 пъти по-добре отколкото с Бойко, той не знае как се води правилна политика, също да не забравяме чий бодигард беше пред време (Тошето Живков) бил посветил победата на дядо си, който е бил убит от кумонисти, докато целуваше задника на Живков нещо не си отваряше устата???
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 14 юли 2009 16:46

Red_champions написа:
Щом искаш вярвай му на Бойко,той само с думите ще си остане.

Ти имаш по-добри предложения ли?! Например Станишев?! Аз не съм гласувал за Бойко Борисов, но не е ли той по-малкото зло от комунистите, които трябва да ги забранят със закон и турците, които ненавиждат всичко Българско и всички интереси са им частни и извън България?! Какво е твоето мнение? Имам чувството, че от време на време се изказваш, меко казано неаргументирано!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kalin demona
Контакти:

Re: Станишев подаде оставка!

Мнениеот kalin demona » 14 юли 2009 16:49

малеееее не мога да разбера как може да има хора ,които да гласуват за бсп .Наистина не мога да разбера.Съсипа държавата.окраде я,резнаха ни европари,управлява с търци само и само за да управлява и даде най-важните министерства за мен и за семейната реализация(регионално развитиеи земеделие)на турци.Бойко ако ще прост като трабант да е около него има качествени хора ,които да вършат работа той по скоро че следи за изпълнението.И накрая срам ме е че заради такива като ред шампионс ни викат комунисти,тъй като повечето ЦСКА-ри не са

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 14 юли 2009 16:57

slavia_forever написа:
Red_champions написа:

Ти имаш по-добри предложения ли?! Например Станишев?! Аз не съм гласувал за Бойко Борисов, но не е ли той по-малкото зло от комунистите, които трябва да ги забранят със закон и турците, които ненавиждат всичко Българско и всички интереси са им частни и извън България?! Какво е твоето мнение? Имам чувството, че от време на време се изказваш, меко казано неаргументирано!

Чий бодигард беше? Нещо направил ли е свързано с политиката? Помогнал ли е на София? Има ли ден в който не се е правил на интересен по ТВто? Направил ли е нещо друго освен да открие нова сграда? да не изброявам още...

ПП не подкрепям нито Станишев, нито Доган, нито Царя, но ОЩЕ ПО-МАЛКО БОРИСОВ!

ще затънем помнете ми думите :)
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Мнениеот spartaka » 14 юли 2009 17:05

fabregas_949 написа:
slavia_forever написа:
Red_champions написа:

Чий бодигард беше? Нещо направил ли е свързано с политиката? Помогнал ли е на София? Има ли ден в който не се е правил на интересен по ТВто? Направил ли е нещо друго освен да открие нова сграда? да не изброявам още...

ПП не подкрепям нито Станишев, нито Доган, нито Царя, но ОЩЕ ПО-МАЛКО БОРИСОВ!

ще затънем помнете ми думите :)

Човече къде повече може да се затъва я ми кажи,ако не вървим към хубаво повече няма накъде,така че да изчакаме пък ще видим и без това само това ни остава ;)
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 14 юли 2009 17:07

fabregas_949 написа:
след 2 години ще говорите друго "умници", с този идиот ще е по-зле, със всеки друг (БЕЗ ДОГАН И ЦАРЯ) ще сме 100 пъти по-добре отколкото с Бойко, той не знае как се води правилна политика, също да не забравяме чий бодигард беше пред време (Тошето Живков) бил посветил победата на дядо си, който е бил убит от кумонисти, докато целуваше задника на Живков нещо не си отваряше устата???

На колко години си?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Re: Станишев подаде оставка!

Мнениеот fabregas_949 » 14 юли 2009 17:08

spartaka написа:Човече къде повече може да се затъва я ми кажи,ако не вървим към хубаво повече няма накъде,така че да изчакаме пък ще видим и без това само това ни остава ;)

Донякъде си прав, но предполагам, че ще има предсрочни избори...

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 14 юли 2009 17:11

bigbonusprize написа:
fabregas_949 написа:

На колко години си?

възрастта фактор ли трябва да бъде, за да изкажа мнение ?

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 14 юли 2009 17:15

fabregas_949 написа:
bigbonusprize написа:
fabregas_949 написа:

На колко години си?

До момента не виждам твое аргументирано мнение, кой според теб трябва да управлява.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 14 юли 2009 17:16

fabregas_949 написа:
bigbonusprize написа:
fabregas_949 написа:

На колко години си?

Фактор е разбира се! Не случайно се гласува над 18 годишна възраст! :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Свободна зона”