fr3ak_boy написа:Нали уж света ще свърши до 2050 какво се притесняваме?Сега сериозно не съм убеден, че ще го допуснат световните сили. Ще направят нещо да си помогнат. Може да стане световен възродителен процес.
ДАНО !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
fr3ak_boy написа:Нали уж света ще свърши до 2050 какво се притесняваме?Сега сериозно не съм убеден, че ще го допуснат световните сили. Ще направят нещо да си помогнат. Може да стане световен възродителен процес.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Blue_Lion написа:fr3ak_boy написа:Нали уж света ще свърши до 2050 какво се притесняваме?Сега сериозно не съм убеден, че ще го допуснат световните сили. Ще направят нещо да си помогнат. Може да стане световен възродителен процес.
ДАНО !
fr3ak_boy написа:Защо от Ватикана не направят нещо? Все пак папата е говорител на християнския Бог, а проблема е свързан с тях пряко.
fr3ak_boy написа:Защо от Ватикана не направят нещо? Все пак папата е говорител на християнския Бог, а проблема е свързан с тях пряко.
Neron написа:jindo написа:Много жалко е когато се слагат общи знаменатели, както в постовете преди моя. Чалми или жълтурковци, те са човешки същества точно, колкото теб. Ти, да ти, не си с нищо по-добър от много висок процент от тези човешки същества.
Престанете да се поддавате на долни провокации, а се опитайте да опознаете чуждата култура. Със сигурност и при другите религии има мърша, но едва ли ВСИЧКИ са лоши. Най-малкото звучи нелепо, да го твърдят хора претендиращи, че са интелигентни.
Щом не ти пречат отивай да живееш там.Ако живееш в Берлин както си написал едва ли усещаш същото каквото е на нас които живеем в България.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта