Скандален инцидент по време на мач в Косово

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: "2012 не е краят на света, а краят на Македония".

Мнениеот Viktor4o_Rs » 24 ное 2011 20:20

byzantion написа:Много простащина в тая Бълхария... Само ненормален азиатец може да е на страната на шиптарите, независимо дали са в измислена Албания, в окупираните Косово и Метохия или в западните краища на Р Македония! Как да уважават в Македония бълхарите като всевъзможни отрепки тук предизвикват омраза! Много ви е грижа за Македония, по байганювски - като не можете да я владеете цяла искате да я делите с най-мръсното племе. Нормално, като азиатци не сте и чули за притчата за Соломен, двете майки и детето. Човек обича безрезервно еднокръвните си, а щом иска да ги дели или затрива, значи знае, че не са една кръв. Вие тук мислите само злото на Македония, значи осъзнавате, че тя не е и никога няма да бъде ваша! Сега ви е кеф, но когато еднокръвните ви манафи от Анадола ви опънат, ще завиете на друг глас!

Сафроне, не се крий зад друг ник :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

urkoto

Мнениеот urkoto » 24 ное 2011 20:22

byzantion написа:Много простащина в тая Бълхария... Само ненормален азиатец може да е на страната на шиптарите, независимо дали са в измислена Албания, в окупираните Косово и Метохия или в западните краища на Р Македония! Как да уважават в Македония бълхарите като всевъзможни отрепки тук предизвикват омраза! Много ви е грижа за Македония, по байганювски - като не можете да я владеете цяла искате да я делите с най-мръсното племе. Нормално, като азиатци не сте и чули за притчата за Соломен, двете майки и детето. Човек обича безрезервно еднокръвните си, а щом иска да ги дели или затрива, значи знае, че не са една кръв. Вие тук мислите само злото на Македония, значи осъзнавате, че тя не е и никога няма да бъде ваша! Сега ви е кеф, но когато еднокръвните ви манафи от Анадола ви опънат, ще завиете на друг глас!

На кой му пука изобщо за вас бе, сръбска подлого? Вие опозорихте себе си и историята си като се отрекохте доброволно от собствените си братя които проливаха кръвта си за вас в продължение на много години - най-подло предателство, което историята и българите никога няма да ви простят! На никой не му пука за вас, вие сте краставите псета на Европа - всеки ви подритва, плюе и кълне. Не изпитваме омраза към вас а само безразличие и съжаление, а това, че не ви обичаме е факт - националните предатели никой не ги обича.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 24 ное 2011 20:48

urkoto написа:Ще дойде време, когато мръсните национални предатели, безродните макета опозорили с предателството си цялата си история ще дойдат да ни се молят на вратата да ги спасяваме. Тогава обаче ние трябва да се отнесем с тях както из арабския свят се отнасят с бездомните псета - подритват ги из улиците и ги плюят и проклинат!

колкото и голяма ***** да е дъщеря ти тя си ти е дъщеря не може да я подритваш като чужда само защото е *****.така е и с македония.

Потребителски аватар
dandancho
Контакти:

Мнениеот dandancho » 24 ное 2011 20:59

Абе маймуно проклета,ти на кой господ се молиш,айде бягай да браниш родината си.Опаа,ти не знаеш коя е тя?!щОТО си мелез,затова ли?Нищо,и вие сте хора. ще си сърбате сръбската попара,дето сте си я дробили заедно.Хората ти казаха истината,ама тя боли.Иначе наистина не Мразим макетата,ама на вас ви е по-приятно и удобно да знаете,че ви мразим..

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 24 ное 2011 21:06

Колкото и да не ми се иска да го призная-византиеца е прав. Голяма част от необразованите и доста глупави по природа българи не могат да осъзнаят, че единствената вина, поради която България и т.н. Македония са разделени, е нашето безразличие и адски безумните действия на българските войски, които влизайки в македонско са се държали с населението не както с братя, а както с роби. Ако малко бяхте чели(към колегите, които се нахвърлиха на византиеца и към тези, които кълнат макетата) щяхте да го знаете това много добре.
Точно това българско безразличие отваря пътя на свободната сръбска пропаганда, толерирана от Великите сили, както и от самите макета. Но вече е късно за тези неща, ние си имаме собствени проблеми, както и западните ни съседи(сърби и макета), сега ли точно трябва да се псуваме и обиждаме..? Ще отговоря на този въпрос със следната народна приказка: "Я не сакам на мене да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле", която се отнася не само за шопите, а за всички нас-необразовани, неграмотни, злобни, завистливи и доста глупави булгари!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 24 ное 2011 21:14

crap написа:Колкото и да не ми се иска да го призная-византиеца е прав. Голяма част от необразованите и доста глупави по природа българи не могат да осъзнаят, че единствената вина, поради която България и т.н. Македония са разделени, е нашето безразличие и адски безумните действия на българските войски, които влизайки в македонско са се държали с населението не както с братя, а както с роби. Ако малко бяхте чели(към колегите, които се нахвърлиха на византиеца и към тези, които кълнат макетата) щяхте да го знаете това много добре.
Точно това българско безразличие отваря пътя на свободната сръбска пропаганда, толерирана от Великите сили, както и от самите макета. Но вече е късно за тези неща, ние си имаме собствени проблеми, както и западните ни съседи(сърби и макета), сега ли точно трябва да се псуваме и обиждаме..? Ще отговоря на този въпрос със следната народна приказка: "Я не сакам на мене да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле", която се отнася не само за шопите, а за всички нас-необразовани, неграмотни, злобни, завистливи и доста глупави булгари!

Кога точно българските войски са се отнасяли спрямо т.н. македонци като с роби ? Да ти припомням ли, че ако не бяхме ние днешна Македония въобще нямаше да бъде създадена ?

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 24 ное 2011 21:16

crap написа:Колкото и да не ми се иска да го призная-византиеца е прав. Голяма част от необразованите и доста глупави по природа българи не могат да осъзнаят, че единствената вина, поради която България и т.н. Македония са разделени, е нашето безразличие и адски безумните действия на българските войски, които влизайки в македонско са се държали с населението не както с братя, а както с роби. Ако малко бяхте чели(към колегите, които се нахвърлиха на византиеца и към тези, които кълнат макетата) щяхте да го знаете това много добре.

Просто счупи глупомера с това мнение Изображение Изображение Изображение
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 24 ное 2011 21:17, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 24 ное 2011 21:17

Безспорен факт са много грешки на Българските управници, особено в балканската война. Но чак пък тоя мелез да ми обеснява айде недей! Какви са "македонците"? Българи, Сърби, Гърци и Албанци и възможни вариации между тях, и тия най-долни мелези претендират за бит и култура? Сегашната територия на БЮРМ исторически не ни принадлежи, така че няма начин да не бъде поделена!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Cukyens
Контакти:

Мнениеот Cukyens » 24 ное 2011 21:18

Общо взето това заслужават ! Толкова пумия бълват , толкова идиотщини , толкова лъжи и злоба , че грам не ме грее за тях ! Македония вече не е българска , Македония е на глупавите и продажни държавници , на лъжливите и долни " историци " ! Не ми пука за този глупав народ , те оскверняват паметта на хилядите , които в миналото се бореха за свободата им , оскверняват паметта и на собствените си баби и дядовци , които в миналото мечтаеха за една държава !!! Справедливост за FYROM , те така пожелаха ... Crap , разсъжденията ти са глупави ...

Потребителски аватар
C2H5OH
Контакти:

Мнениеот C2H5OH » 24 ное 2011 21:24

Всеки си заслужава съдбата!

Върни се в “Свободна зона”