Led Zeppelin! Да си спомним!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

batebo
Контакти:

Re: Led Zeppelin! Да си спомним!

Мнениеот batebo » 15 ное 2011 10:33

child in time написа:
batceko написа:.. спомня си този който е забравил ... има такива които никога не са забравяли Цепелин .... игра на думи - сори .... иначе похвално да се пусне такава тема в този форум ... дано има отзвук някакъв .. въпреки че предполагам , че чалга феновете доминират и тук ... кво да се прави .. ;)

Грешиш специално за този форум! Рока има своите ярки представители тук!

Много,ама много си прав...\m/ (__) \m/ :lol:

batebo
Контакти:

Мнениеот batebo » 15 ное 2011 10:35

child in time написа:
Модератор ЛокоПД написа:
-Ицо- написа:Е, недей така, не може да слагаш всичко под общ знаменател.И след това са правили хората хубава музика, но никога в такива мащаби.

Извинявам се,не исках да прозвучи толкова крайно,но обичам британския хард и хеви метъл почти колкото...Локо ПД :lol: Това е лично мнение,разбира се и не искам да ангажирам никой /освен автора на темата :lol: /.Всеки си има вкус и предпочитания.

+1! До към 84 се прави истински Рок ! После някакъв даже не знам как да го коментирам!

Mtv /мамицата им/продължават с опитите си да убият Рока :twisted:

Потребителски аватар
c0mba
Контакти:

Мнениеот c0mba » 15 ное 2011 11:15

federer90 написа:Наркомани

Ретард ?
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 15 ное 2011 11:21

child in time написа:+1! До към 84 се прави истински Рок ! После някакъв даже не знам как да го коментирам!

Като върл фен на хеви метъла и Айрън Мейдън казвам твърдо НЕ СИ ПРАВ. И Мейдън, и Джудас, ако щещ и Металика до 1991 година и да не ги изброявам всичките са си истински. Според мен точно 80те години бяха в музикално отношение не по-малко "велики" от 60те и 70те. Работите отидоха "в киреча" от средата на 90те, ама това може би се дължи на нашата възраст. И баща ми не проумяваше как мога да харесвам повече Мейдън от Елвис, ама...

сиукс
Контакти:

Мнениеот сиукс » 15 ное 2011 12:20

batceko на 14 Ное 2011 21:18
.. спомня си този който е забравил ... има такива които никога не са забравяли Цепелин .... игра на думи - сори .... иначе похвално да се пусне такава тема в този форум ... дано има отзвук някакъв .. въпреки че предполагам , че чалга феновете доминират и тук ... кво да се прави .. ;)

Аватар
batceko

Едно време правехме презаписи,слушахме радиостанции...сега едни чалга-цици обсеби младежта - България де. На запад тц. То заради това тука сме цъфнали и завързали. :twisted:

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 15 ное 2011 12:26

staria написа:Като върл фен на хеви метъла и Айрън Мейдън казвам твърдо НЕ СИ ПРАВ. И Мейдън, и Джудас, ако щещ и Металика до 1991 година и да не ги изброявам всичките са си истински. Според мен точно 80те години бяха в музикално отношение не по-малко "велики" от 60те и 70те. Работите отидоха "в киреча" от средата на 90те, ама това може би се дължи на нашата възраст. И баща ми не проумяваше как мога да харесвам повече Мейдън от Елвис, ама...

Напълно подкрепям. През 80-те и 90-те също се създаде много качествена музика. По-скоро се сложи край на т.нар. супергрупи. И макар че Red Hot, RATM, System of a Down, Guano Apes(много любима банда), Rammstein дадоха своя принос за обновяването на рока и метъла, те са далеч от величината на Пинк Флойд, Queen, Цепелин, Пърпъл, Металика, G'N'R, AC/DC и t.n. Музиката се развива, хората остаряват. И остарявайки се мъчат да върнат онова изгубено пони на младостта, което описва Стивън Кинг. Много литературно стана ;)

Иван Себастиан Бах - първият металист с дълга... перука ;)

И понеже темата е за Цепелин, а мен си ме влече и блузъ, те:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Bkjv9SscotY[/youtube]
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

сиукс
Контакти:

Мнениеот сиукс » 15 ное 2011 12:28

Но тая тема тука-все едно 94 г. обединени. То тогава и чалгата прохождаше. Тия които спечелиха от нея,съзнават ли какъв Франкейнщайн създадоха...Ама си вземат един ден печалбата и на запад. Ние ще измрем и щракащите с пръсти ще останат... :oops: Жална Българийо...

Потребителски аватар
rstein

Мнениеот rstein » 15 ное 2011 12:55

Поздрави на феновете на Led Zeppelin! Тази тема ме върна и мен далеч назад във времето, спомних си първият албум на Цепелин, който ми попадна - четвъртия и пипнах обложката на тази свещена плоча! Оттогава-досега не съм изневерил на истинската рок-музика! После разбира се си направих пълна колекция на всичко, издадено от групата, като имам и деветте студийни на плочи! Също и някои от соло албумите на Робърт Плант и Джими Пейдж! Това са върхове, недостигнати от никого досега в музиката!
http://www.youtube.com/watch?v=ZQ_JAgHxR14

Потребителски аватар
Invader
Контакти:

Мнениеот Invader » 15 ное 2011 15:03

Баха любимци на баща ми. Опредено и на мен ми допадат 8-)
Изображение

Върни се в “Свободна зона”