Доцент напусна Пловдивския университет заради Доктор хонорис
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- child in time
- Контакти:
Re: Доцент напусна Пловдивския университет заради Доктор хонорис
Кашчей написа:child in time написа:Сега ще изкаже едно мнение с което сигурен съм ще шокирам някои хора!
Когато един от сегашните доценти , професори и тн направят така че да се гордеем с тях и на 50% колкото с футболиста Стоичков( след края на кариерата си наистина имаше доста слаби неща) съм съгласен да критикуват кога и на кого се дават звания!
Какво е нивото на научния ни капацитет в момента? Колко Университети вадят наистина добри кадри? Кога за последно сте се гордели че сте Бг студент и ви преподава този и този професор , доцент и тн?
Преди да критикуваш някого първо виж твоите постижения !
Подаването на оставката е евтин популизъм за да забележат възвишените ни педагози и научни работници !Да не говорим че ПУ за мен е едно от най - спорните учебни заведения в страната!
А твоите постижения какви са, та си позволяваш и ти да критикуваш?!
Със сигурност по големи от твоите ! Но не сме тук да си ги мерим както спомена в една стара тема ! И не критикувам а просто адмирирам че още един храненик ни освободи от присъствието си!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

child in time написа:Сега ще изкаже едно мнение с което сигурен съм ще шокирам някои хора!
Когато един от сегашните доценти , професори и тн направят така че да се гордеем с тях и на 50% колкото с футболиста Стоичков( след края на кариерата си наистина имаше доста слаби неща) съм съгласен да критикуват кога и на кого се дават звания!
Какво е нивото на научния ни капацитет в момента? Колко Университети вадят наистина добри кадри? Кога за последно сте се гордели че сте Бг студент и ви преподава този и този професор , доцент и тн?
Преди да критикуваш някого първо виж твоите постижения !
Подаването на оставката е евтин популизъм за да забележат възвишените ни педагози и научни работници !Да не говорим че ПУ за мен е едно от най - спорните учебни заведения в страната!
Tук те подкрепям на 100%

- Символът-на-Пловдив
- Контакти:
Азис : Бербатов и Стоичков са нищо пред мен. По-известен съм от тях.Азис заяви пред hotarena, че е твърдо решен да напусне България, защото не е достатъчно ценен. Той заяви още : „Ще взема чуждо гражданство и няма да позволя по света да ме представят като българин. Тази държава не го заслужава. Не заслужава и мен!”
Кралят на попфолка каза още, че наскоро разбрал от известен сайт за видеосподеляне, че е най-гледания българин – имало над 4 милиона гледания на негов клип. Той допълни още : „Направих си труда и се зарових в нета, за да сверя славата си с другите така наречени "популярни" българи. Да ме прощават и Бербатов, и Стоичков, ама съм по-известен от тях. Сори, пичове, сори, братя българи! Светът се вълнува повече от мен! Когато доказателсвата говорят, всички трябва да сведат глава. Дори най-върлите ми противници. Поклонете се пред мен и личността ми! Аз съм най-известният и такъв ще остана доста дълго време!!!” http://football24.bg/novina/63084-azis- ... ym-ot-tyah
Ето още един кандидат доктор.
Кралят на попфолка каза още, че наскоро разбрал от известен сайт за видеосподеляне, че е най-гледания българин – имало над 4 милиона гледания на негов клип. Той допълни още : „Направих си труда и се зарових в нета, за да сверя славата си с другите така наречени "популярни" българи. Да ме прощават и Бербатов, и Стоичков, ама съм по-известен от тях. Сори, пичове, сори, братя българи! Светът се вълнува повече от мен! Когато доказателсвата говорят, всички трябва да сведат глава. Дори най-върлите ми противници. Поклонете се пред мен и личността ми! Аз съм най-известният и такъв ще остана доста дълго време!!!” http://football24.bg/novina/63084-azis- ... ym-ot-tyah

- blue magic
- Контакти:
Може да подходим само с уважение към постъпката на този доцент. Все още има хора, които могат трезво да преценят стойностите в едно общество. Висшето образование е напълно девалвирало. Измислени университети и университетчета раздават дипломи на куцо и сакато. А с постъпки като това да се връчва докторска титла на полуграмотни хора не се работи в посока за справянето с този проблем. Стоичков е световноизвестен бивш футболист и нищо повече. За разлика обаче от редица други български световноизвестни спортисти, поведението на Стоичков след приключване на спортната му кариера има крайно противоречив характер. Да не говорим, че почти всяка публична негова изява се прочува не с друго, а с проява на ниска култура и всякакво възпитание. Дори отявлени негови фенове се чувстват неудобно, когато Стоичков застане пред камера и микрофон.
Според мен Христо не заслужава подобен приз от едно СПТУ, камо ли от един утвърден ВУЗ. Но в страна, в която чалгата е на почит докторска титла на човек, който бърка азбуката е нещо нормално.
Според мен Христо не заслужава подобен приз от едно СПТУ, камо ли от един утвърден ВУЗ. Но в страна, в която чалгата е на почит докторска титла на човек, който бърка азбуката е нещо нормално.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
сомтаймс уин, сомтаймс люс = на д-р Хонорис кауза!!! А за либо дибо далт ю, защо няма?
- Тони Шумахер
- Контакти:
didayyord написа:сомтаймс уин, сомтаймс люс = на д-р Хонорис кауза!!! А за либо дибо далт ю, защо няма?

- Pro-European
- Контакти:
има два начини, по който интелектуално непретенциозните хора парират всички критики. всъщност три.
- първият е да ти кажат: "абе ти какъв си, виж г-н Х какво е направил". тук няма значение областта, в която се коментират постиженията на Х, прескача се от тема на тема без проблем.
- вторият е да те изкарат хейтър. завистник. Така прави например Old death и Child of time.
- с елементарна ирония - "ами ти какъв си МъШ" и подобни идиотщини.
проблемът с връчването на академична награда на Стоичков е много голям.
това е гавра с академизма, като петното е за въпросния ПУ... Мотивите човека си ги е обяснил, няма да го преразказвам.
И все пак такива реакции ме правят оптимист. Сещам се и за скулптура Минеков, който предизвика огромна гражданска реакция срещу един друг малоумен приз.
По този начин трябва да се атакуват малоумните награди, непрозрачността, идиотските правила. С мнение, с реакция.
а за хората, които не разбират какъв е проблема, аз наистина съжалявам.
- първият е да ти кажат: "абе ти какъв си, виж г-н Х какво е направил". тук няма значение областта, в която се коментират постиженията на Х, прескача се от тема на тема без проблем.
- вторият е да те изкарат хейтър. завистник. Така прави например Old death и Child of time.
- с елементарна ирония - "ами ти какъв си МъШ" и подобни идиотщини.
проблемът с връчването на академична награда на Стоичков е много голям.
това е гавра с академизма, като петното е за въпросния ПУ... Мотивите човека си ги е обяснил, няма да го преразказвам.
И все пак такива реакции ме правят оптимист. Сещам се и за скулптура Минеков, който предизвика огромна гражданска реакция срещу един друг малоумен приз.
По този начин трябва да се атакуват малоумните награди, непрозрачността, идиотските правила. С мнение, с реакция.
а за хората, които не разбират какъв е проблема, аз наистина съжалявам.
Авторът на темата: Ще спре ли..
- Captain Stottlemeyer
Old_death написа:......Капитане,нямах намерение да отговарям на хора,които откровено се заяждат,но ти поне си човек,който може да се вслуша в чуждо мнение.Наистина Ицо е доказано неграмотен човек без никакви заслуги в научния свят.Но не напразно подчертах,че тая титла има само символична стойност.По тая логика бих те попитал какво направиха за България Ахмет Доган и Тодор Батков,че получиха най-висшето държавно отличие?Какви бяха заслугите на Кадафи,че го направиха кавалер на същия орден?По горе изложих част от заслугите на Стоичков и смятам,че са напълно достатъчни за да получи това почетно звание,като израз на признателността.Бих поставил и въпроса какви са заслугите на въпросния професор и дали са съизмерими с тия на Ицо?До колкото зная,Стоичков не е искал и не е получил възнаграждение за това.Не те обвинявам в синя неприазън,но трябва да се даде дължимото на такива наши пратеници по света.Аналогичен бе и примера с даването на такава почетна титла на Бекембауер.Къде бяха тогава критиците?В кой клон на науката беше неговия принос?Това са просто почетни титли,както например назначението за почетен президент,които се дават като уважение към дадена особа.Но нас проблема ни е,че не уважаваме успелите си хора,а бързаме да ги удавим в злобата и завистта си!
Колега, една грешка не може да бъде оправдана с други предишни грешки (Доган, Батков, Кадафи). А Бекенбауер наистина е доктор хонорис кауза, но.... на Националната спортна академия, иначе казано в неговата област - спорта, където да оспорваме приноса му е най-малкото несериозно. Има малка разлика с ПУ, нали?...

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 13 ное 2011 14:59, променено общо 4 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Стоичков е направил повече за България от всичките университетски преподаватели взети заедно. Не виждам какъв е проблема да му дадат една символична титла, която се дава именно за подобни заслуги. И вас какво ви бърка, все едно от вас са я взели.
GINA CARANO MMA
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/928/3214928e.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/1C/50/357253c2500e1c50.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/928/3214928e.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/1C/50/357253c2500e1c50.gif[/wrapimg]