Хайде да гласуваме!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Хайде да гласуваме!!!

Мнениеот cska_90 » 05 юли 2009 12:36

smash_the_reds написа:
plovdivesamona6 написа:засега дарик ги дават герб- 39%,бсп-21,дпс-12,синя-7.2,атака-7,рзс-5,лидер-3.5,ндсв-3.4

Младежта не е станала още.Споко-това ще се промени до довечера!

Това е само от гласуването в нета на сайта им-нещо като анкета.Няма връзка с реалното гласуване!
Изображение

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Мнениеот palante » 05 юли 2009 12:38

аз навивам всички приятели,познати,роднини да гласуват за Герб! За да може да изхвърлим шибаните турски твари от парламента....! Аз гласувах! А ти?
П.П №3 в бюлетината!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

Потребителски аватар
Meto_1912

Мнениеот Meto_1912 » 05 юли 2009 12:45

Бой на границата

Привърженици на „Атака" и на"Ред, законност и справедливост" протестират на границата с Турция срещу преминаващите от там автобуси с изселници, които се връщат в България, за да гласуват. На ГКПП Капитан Андреево и ГКПП Лесово се стигна до спречквания между демонстрантите и полицията.

"Така наречената българска полиция бранеше с цялата си сила и мощ влизането на турските автобуси. Позор е българската полиция да бъде използвана в защита на гласовете от Турция", заяви лидерът на „Атака" Волен Сидеров, който е присъствал вчера на мястото на инцидентите.
„Вместо да позволят да преградим пътя, трябваше да се бием с българските полицаи. Не искаме да се бием с българската полиция, но тя днес е използвана като инструмент срещу патриотите", допълни той.
След акцията на „Атака" на границата започна протест и на РЗС. Двата своеобразни митинга обаче засега не са довели до блокиране на движението и автобусите с изселниците преминават през границата. Някои от тях, очакващи протестите са пресекли границата по обходни маршрути, предимно през ГКПП Кулата. Според Димитър Абаджиев от РЗС много изселници са се качили и на чартарни полети, които кацат в Бургас и Варна.

deltanews.bg

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 05 юли 2009 12:48

iskren написа:Аз гласувах!с номер 19! направете гo и вие!

+1 8-)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 05 юли 2009 12:50

Гласувах единствено и само,за да правя сечено на фесовете.Не са ми приятни партиите и политиците,но няма как да не пусна един контравот насочен срещу турските измекяри.Силно се надявам след днес фесовете да бъдат натикани в калта където им е мястото.

ПС:пуснах за ГЕРБ,защото са българската партия с най-голям електорат.Всеки колебаещ се трябва да пуска за тях,просто,за да увеличава българския вот за сметка на турския.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 05 юли 2009 12:50

cska_90 написа:
smash_the_reds написа:
plovdivesamona6 написа:засега дарик ги дават герб- 39%,бсп-21,дпс-12,синя-7.2,атака-7,рзс-5,лидер-3.5,ндсв-3.4

Младежта не е станала още.Споко-това ще се промени до довечера!

Това е само от гласуването в нета на сайта им-нещо като анкета.Няма връзка с реалното гласуване!

И не само това...колкото и анкети да се направят в интернет пространството - БСП, ДПС никога няма да имат подкрепата, която ще имат нормалните политически сили. Не, че всички не са "лош мат`риал" в различна степен, по просто електората на БСП, ДПС в голямата си част няма досег с тази технология/Интерент/! Ако това е извадка от анкета в нета, не е добре, защото в реалността резултата на двете партии ще е пъти по-голям! Единствената светлина в тунела е, че тези две партии имат сравнително твърд електорат и нещата могат да бъдат променени само от висока избирателна активност. За мен всеки народ заслужава управниците си и вина за положението, в което се намираме е дело на всеки един от нас... Успех и гласувайте! :(
“Прост народ - слаба държава”

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 05 юли 2009 12:53

След малко отивам ;) !!!
Избора е един N19!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Гласувайте задължително,няма значение за кой е,важното е да се гласува(естествено без БСП,ДПС и Лидер :evil: :evil: :evil: ).Гласувай за да имаш право да недоволстваш после ;).Нека не допускаме турци и цигани да ни предопределят Бъдещето!!!!!!!!!!!!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 05 юли 2009 12:55

Meto_1912 написа:Бой на границата

Привърженици на „Атака" и на"Ред, законност и справедливост" протестират на границата с Турция срещу преминаващите от там автобуси с изселници, които се връщат в България, за да гласуват. На ГКПП Капитан Андреево и ГКПП Лесово се стигна до спречквания между демонстрантите и полицията.

"Така наречената българска полиция бранеше с цялата си сила и мощ влизането на турските автобуси. Позор е българската полиция да бъде използвана в защита на гласовете от Турция", заяви лидерът на „Атака" Волен Сидеров, който е присъствал вчера на мястото на инцидентите.
„Вместо да позволят да преградим пътя, трябваше да се бием с българските полицаи. Не искаме да се бием с българската полиция, но тя днес е използвана като инструмент срещу патриотите", допълни той.
След акцията на „Атака" на границата започна протест и на РЗС. Двата своеобразни митинга обаче засега не са довели до блокиране на движението и автобусите с изселниците преминават през границата. Някои от тях, очакващи протестите са пресекли границата по обходни маршрути, предимно през ГКПП Кулата. Според Димитър Абаджиев от РЗС много изселници са се качили и на чартарни полети, които кацат в Бургас и Варна.

deltanews.bg

Браво на наща милиция, за пореден път доказва силата си! След побоя на мирни граждани пред парламента, след побоите над фермери и учители това е резонното продължение на нещата. След гледането, като тъпи телета, на глутницата мангали събрала се в София преди година, която крещеше смърт за българите, това е най-нормалното нещо което може да направи наща милиция. Аз си мисля, че дори ако има второ турско робство, няма нужда да сменят полицията, тази върши перфектна работа.
П.П.
Да не забравя и дейното участие на полицията в отвличането на българско дете преди 1 месец.
Последна промяна от comandosa1 на 05 юли 2009 12:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 05 юли 2009 12:56

Ами мисля,че това в Дарик е от анкетата в сайта им-защото отдолу пише какда гласуваш!а наистина 90% от електората ан ДПС няма достъп до интернет!
Изображение

Bobi1
Контакти:

Мнениеот Bobi1 » 05 юли 2009 13:01

Не обвинявайте полицаите, това са обикновенни момчета, които са държавни служители и изпълняват заповеди, нищо не зависи от тях. Виновни са ония в парламента. Подкрепете генерала с бюлетина № 3.

Върни се в “Свободна зона”