Лондон и Израел готвят удар по Иран

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: Лондон и Израел готвят удар по Иран

Мнениеот гражданин от село » 04 ное 2011 19:03

зеления написа:Чета и се чудя на някои от тук пишещите. Как може да се говори за страни проповядващи християнството, че са терористи, а точно тези с радикалния ислям са "света вода ненапита". В ред ли сте? Или някой тук е от "рязаните карабини"? И за каква ядрена война говорите и за какви пет лева? Единствената ислямска страна, която разполага с ядрено оръжие е Пакистан - всичко друго е пропаганда! Щом като иранците искат да променят статуквото, моля - ще хапнат "мазната опашка" и толкова. Както сега се пеняви Иран, така се пенеха и Саддам Шибан Хюсню и Муамарчо Кадаифчо. И к'во стана? Ядоха ли го? Ядоха го!
Всяка страна, която е тръгнала да тероризира "белия свят" заслужава да бъде и ще бъде изтърбушена! И като казвам "белия свят" имам предвид и САЩ, и Канада, и Европа, и Русия, и Ю. Америка, и Китай, и Япония и т.н.

"lionel_messi

Neron написа:Въпрос на време е САЩ Великобритания Франция Германия или която и да е държава да ги подпука тия.Прекалено дълго ги оставиха да си правят ядрено оръжие а на такива чалми такова нещо не им трябва.

Ти чуваш ли се.. точно САЩ са агресорите. Но това не им е Ирак или Афганистан ;) Едва ли ще посмеят да атакуват Иран, защото знаят какво ще им се случи !"

:lol: :lol: :lol: И какво ще им се случи? :lol: Все едно Малеш Микрево да се запеняви на Барса. Не ставай смешен, моля ти се.

Ето един пример "христиански" талибан.За съжаление има и такива! :(

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 04 ное 2011 19:16

Доста промити мозъци има, които са писали в темата. Гледали няколко филмчета за цайтгайстове, илюминати, масони и разни подобни фантасмагории и си мислят, че всичко са научили. Вземете прочетете нещо смислено, вместо да гледате подобни измишльотини. ;)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 04 ное 2011 19:20

зеления написа:

Мой човек, няма как да съм "промит мозък" защото ако съм такъв по скоро бих защитавал твоята теза. И ще ти кажа защо: ако съм жив, след няколко месеца ще навърша 50 години - 27 от тях съм живял при тоталитарния режим. През тези мои първи 27 години и в училище, и в казармата и предприятията ( да, тогава дори в предприятията ) ни промиваха мозъците, че Хамериканците са върколаци и най-долните същества в света. Че вечно ходят пияни от Кока Кола и ред други такива "истини". Така, че тезата ти за промития мозък... нещо накуцва.
Ако си прочел внимателно написаното от мен ще видиш, че никъде не разделям американците от руснаците и целия цивилизован свят. Просто съм против РАДИКАЛНИЯ ислям! Кажи ми поне един единствен пример други групи от хора проповядващи различно вероизповедание от РАДИКАЛНИЯ ислям да са направили някъде по света атентат. Само не ми цитирай ЕТА и ИРА защото там нещата са съвсем различни от това, за което спорим в момента.

Не само ти си живял "у тоталитарниьо режим",така че глупостите,които си написал си остават за твоя сметка.Колкото до атентатите,твоите "христиански демокрации" са единствените,които са извършвали атентати и геноцид към цели държави и цивилизации и тези неща продължават до ден днешен(Ирак,Афганистан,Либия и др.).Какво е колониализмът според теб,кой е измислил,наложил и практикувал теорията за расовото неравенство(подсказвам,не е Хитлер)?

Потребителски аватар
Marlqchat
Контакти:

Мнениеот Marlqchat » 04 ное 2011 19:30

По принцип колегите пак сте се разделили на червени и сини. Само не ми е ясно защо някой от тук пишещите не са надянали челмите и не са тръгнали към Иран.
tifozi rossoneri

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 04 ное 2011 19:32

boys85 написа:Доста промити мозъци има, които са писали в темата. Гледали няколко филмчета за цайтгайстове, илюминати, масони и разни подобни фантасмагории и си мислят, че всичко са научили. Вземете прочетете нещо смислено, вместо да гледате подобни измишльотини. ;)

Да де, те "цайтгайстовете, илюминатите, масоните" са все плод на промити мозъци и след някой друг месец пак ще гледаме жестоки кадри от бомбандировки по SNN, BBC, FOX и ще ни карат да викаме " Хаааалиииилуууууяяяя"... ха сега си дай сметка кой аджеба е промития мозък. Твърде лесно е да вземеш позиция, а противниците ти да са "промити мозъци" , но дали имаш смислени доводи с които да защитиш позицията си? :roll:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 04 ное 2011 19:36

Thsmith написа: :lol: :lol: Ще им ужулят танковете с камъни ли ? :lol: Тия приказки ги слушам от 10 г. Същото беше с Ирак и се обесняваше каква армия имат, че била 4 тата най-голяма и как нямало да ги победят и 2 седмици по късно танковете в багдад...

Лошото е, че всичко ще ни излезе през носа чрез цената на петрола... иначе ако искат да се избият

След Виетнам САЩ нямат смелост да нападнат нито една страна,която има що годе прилично въоражение(поразрови си из нета и се поинтересувай защо 1991г не навлязоха в Ирак).Докато поне 10г. няма ембарго с/у дадена страна,тя може да е спокойна ;) .Те са в състояние да извадят нож само на умряло куче и като имаш ядрено оръжие незначи,че можеш да го използваш,когато и където искаш. :(

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 04 ное 2011 19:38

Винаги в световната история, за добро или лошо, е имало държава или няколко държави, които са налагали волята си на другите и са диктували какво ще става - като тръгнем през Римската империя, минем през Византия и арабите, стигнем до колониалните империи като Великобритания, Франция, Холандия, Испания, после през Османската империя и Великите сили, за кратък период после Нацистка Германия, за да стигнем и до Студената война с господството на САЩ и СССР. След разпадането на СССР днес ролята на световен полицай изпълняват американците, като тепърва Китай ще увеличива влиянието си, нищо чудно скоро и да измести САЩ.
Мисълта ми е, че винаги е било така и винаги ще бъде - големите и силни държави мачкат другите, особено противопоставящите им се. Грозно е, цинично е, гадно е, и на мен не ми харесва чак толкова, но това е ... Конкретно за Иран нямам как да имам никакви симпатии към държава, където жените нямат никакви права и са пребивани с камшик, където властва радикален ислям, където аятоласите реват всеки път за смърт на Запада и прочие. Нямам никакви симпатии и към комунистическа Северна Корея ;) Впрочем след Иран следващите са те :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 04 ное 2011 19:43, променено общо 2 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 04 ное 2011 19:41

pavlov10 написа:Дано ги подпукат по-скоро тези чалми.Това не са хора,това са паплач и хлебарки,които са вредни за целия свят.
А този дето ми разправя,че САЩ стояли зад 11.09 ... да спре кафявото.

Я ни кажи твоята теза за атентатите Моля! И като ни я кажеш, опитай се да ми обесниш "паранормалните" способности на тази репортерка, която чете в новините за рухнала сграда в близост до кулите близнаци... а тя си е читава и се вижда зад нея в камерата :o :o и след 15мин о чудо...сградата рухва :o
Изображение
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 04 ное 2011 19:44

BLUE CHAMPIONS написа:Да де, те "цайтгайстовете, илюминатите, масоните" са все плод на промити мозъци и след някой друг месец пак ще гледаме жестоки кадри от бомбандировки по SNN, BBC, FOX и ще ни карат да викаме " Хаааалиииилуууууяяяя"... ха сега си дай сметка кой аджеба е промития мозък. Твърде лесно е да вземеш позиция, а противниците ти да са "промити мозъци" , но дали имаш смислени доводи с които да защитиш позицията си? :roll:

Бомбардировките в различни части на света нямат нищо общо с глупостите, които гледаш в подобни филмчета. А на мен ми беше достатъчно да изгледам само частта за религията в едно подобно филмче на име "Цайтгайст" за да разбера каква елементарна пропаганда и измишльотина е. Но явно е успешна щом по подобен начин получаваш армия от ограничени хорица по целия свят, без грам обща култура, които видиш ли след час и половина пред компютъра осъзнали "истината"...

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 04 ное 2011 19:48

boys85 написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Да де, те "цайтгайстовете, илюминатите, масоните" са все плод на промити мозъци и след някой друг месец пак ще гледаме жестоки кадри от бомбандировки по SNN, BBC, FOX и ще ни карат да викаме " Хаааалиииилуууууяяяя"... ха сега си дай сметка кой аджеба е промития мозък. Твърде лесно е да вземеш позиция, а противниците ти да са "промити мозъци" , но дали имаш смислени доводи с които да защитиш позицията си? :roll:

Бомбардировките в различни части на света нямат нищо общо с глупостите, които гледаш в подобни филмчета. А на мен ми беше достатъчно да изгледам само частта за религията в едно подобно филмче на име "Цайтгайст" за да разбера каква елементарна пропаганда и измишльотина е. Но явно е успешна щом по подобен начин получаваш армия от ограничени хорица по целия свят, без грам обща култура, които видиш ли след час и половина пред компютъра осъзнали "истината"...

Може би ще те разочаровам, но тези филмчета не са ме впечатлили с нищо и не променят мнението ми, че САЩ и Великобритания са световните терористи.

Върни се в “Свободна зона”