Защо ..?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
infallible
Контакти:

Re: Защо ..?

Мнениеот infallible » 02 ное 2011 12:42

Nevertheless написа:Какъв капитал бе ...
Едим мой - втори механик - бачка към БМФ , ми разправя как липсва поддръжка, резервни части , как снабдяването е супер мизерно ... пестете водата .... и т.н.
Имали капитали .. нека да строим стадиони ...
Както искат - ткада ди си харчат парите.. ни ще стоим мирно ../.

Всеки в тоя форум би предпочел да види нов стадион от колкото обновено си нещо на онова нещо там къде го разпрааш.....
И нов стадион и там другото е Хубаво, но си в грешния форум и можеш само да си почешаш езика .. и клавиатурата евентуално..
ЕДНА ЛЮБОВ!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 02 ное 2011 12:42

Още ще хейтиш ли? Казах ти. Когато имаш нещо твое тогава ще казваш какво да става с него. С чужда собственост нямаш право да се разпореждаш. На познатите им кажи, че като не им изнася спокойно могат да си напуснат и няма да се налага да се занимават с икономисване на каквото и да било. Никой не ги държи против волята им там.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 02 ное 2011 12:45

Ти пък баш моряците тръгваш да съжаляваш... Има толкова много хорица, които се трепят за 300-400 лева. Те също работят във фирми на благородните футболни собственици.

Потребителски аватар
Nevertheless
Контакти:

Мнениеот Nevertheless » 02 ное 2011 12:58

Много се радвам, не хейтя , да живее .. всичко .. животът е чудесен
Хората за 200- 300- 400 лв. дано да почнат да получават .. 1000-2000-3000 лв. От сърце им го желая .. Тези , дето получавта повечко, дано нищо да не получават
Извинявайте за глупавата тема .....
Спирам
Радвам се на всичко , на стадиноите на , парите, които се дават за футбола , на дупката , която ТИМ издълбаха на мястото на бившия "Юрий Гагарин", на хубавия стадион в малкия град ... на релаността .. !!
Поздрави от един хейтър .. !!!
П.С. И не на последно място , радвам се на всички заплати .. .. и на рекламите по телевизията .. важното е да има юзъри .. майната му на другото

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 02 ное 2011 13:05

Nevertheless написа:Познатите ми, които работят в БМФ ( Български Морски Флот - за тези, коти са чували за това съкращение), се чудят как може да се наливат купища пари във футболен клуб, а в същото време т.нар. български флот да е пълна скръб.
Мога да ви дам много факти ...

Щото ме боли ку*а за БМФ за к во да давам пари на някакви хрантутници за к во са ми тез железа А ФУТБОЛА радва цял град и футболния клуб на година ще консумира 1 000 000 лв а виии с тез железа консумирате стотици милиони на година и никва файда от вас вместо да си доволен че се дават мижави пари от държавата за спорт ти ревеш като ущипана госпожица
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 02 ное 2011 13:06

Nevertheless написа:Много се радвам, не хейтя , да живее .. всичко .. животът е чудесен
Хората за 200- 300- 400 лв. дано да почнат да получават .. 1000-2000-3000 лв. От сърце им го желая .. Тези , дето получавта повечко, дано нищо да не получават
Извинявайте за глупавата тема .....
Спирам
Радвам се на всичко , на стадиноите на , парите, които се дават за футбола , на дупката , която ТИМ издълбаха на мястото на бившия "Юрий Гагарин", на хубавия стадион в малкия град ... на релаността .. !!
Поздрави от един хейтър .. !!!
П.С. И не на последно място , радвам се на всички заплати .. .. и на рекламите по телевизията .. важното е да има юзъри .. майната му на другото

Спираме всяка друга дейност и спасяваме БМФ защото само той е в окаяно състояние и пред изчезване? По тая логика във форума ежедневно трябва да има около 25 - 30 еднотипни теми на недоволство!
Всичко е в батака колега ! Комплексен ход за укрепване на икономиката е единствения възможен изход от ситуацията! Работа на парче многократно е доказала че не е решение!
Футбола , спорта е неизменна част от бита! Защо да няма и стадиони ? Това че няма да построят стадион няма да спаси БМФ нито ще направи теб или който и да е по богат! Разбирам перфектно колко е трудна ситуацията в момента но
...
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
headhunter
Контакти:

Мнениеот headhunter » 02 ное 2011 13:14

Ето за това сме на това дередже, защото когато някой или някъде има проблем, другите седат и гледат безучастно, и ако някой има смелостта да сподели проблема му се нахвърлят всички отгоре - имало хора, които били по-зле, било право на избор... Ето за това ни мачкат, защото не сме единни... Когато учителите се надигнаха срещу тройната коалиция, нито един друг сектор от икономиката не ги подкрепи.... нито един човек дори не ги подкрепи, а уж всички бяха недоволни от тройната коалиция тогава. Ето затова ни мачкат, защото сме мирни като агънца и не сме солидарни с проблемите на другия. За разлика от Гърция където хората са задружни и непримирими и сега европейците ще клекнат с опрощаването на половината им дълг. Ако вместо в Гърция, тази криза и тези помощи бяха за България, едва ли щяха и да си помислят за опрощаване по простата причина, че просто нямаше да има недоволни.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 02 ное 2011 13:20

headhunter написа:Ето за това сме на това дередже, защото когато някой или някъде има проблем, другите седат и гледат безучастно, и ако някой има смелостта да сподели проблема му се нахвърлят всички отгоре - имало хора, които били по-зле, било право на избор... Ето за това ни мачкат, защото не сме единни... Когато учителите се надигнаха срещу тройната коалиция, нито един друг сектор от икономиката не ги подкрепи.... нито един човек дори не ги подкрепи, а уж всички бяха недоволни от тройната коалиция тогава. Ето затова ни мачкат, защото сме мирни като агънца и не сме солидарни с проблемите на другия. За разлика от Гърция където хората са задружни и непримирими и сега европейците ще клекнат с опрощаването на половината им дълг. Ако вместо в Гърция, тази криза и тези помощи бяха за България, едва ли щяха и да си помислят за опрощаване по простата причина, че просто нямаше да има недоволни.

Друга е истината колега! Зад компа всички са мн силни като теб но да се излезе и отстоява не е като да си пишеш на топло! Гладен народ ама найстина гладен върши работа в България!
Всичко друго е репчене на едни послушковци пред монитора!

Потребителски аватар
headhunter
Контакти:

Мнениеот headhunter » 02 ное 2011 13:26

Значи аз когато, каквото и което е трябвало винаги съм се опитвал да го отстоявам и така ще бъде докато мога! Ти като знаеш истината вземи та направи нещо по въпроса или викаш в писането ти е силата!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 02 ное 2011 13:34

headhunter написа:Значи аз когато, каквото и което е трябвало винаги съм се опитвал да го отстоявам и така ще бъде докато мога! Ти като знаеш истината вземи та направи нещо по въпроса или викаш в писането ти е силата!

Както виждаш не съм тръгнал да организирам подобни събития значи съм преценил за себе си че съм по - подходящ за други занимания! А и такива събития се предизвикват ! Справка Северна Африка ;) Бедния човек ще си е беден докато не изгладнее до степен на не търпеж и тогава ...!

Върни се в “Свободна зона”